Dodaj do ulubionych

do kobitek - ktora okladka?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 12:37
watek relaksacyjny:

okladke jakiej ksiazki wybralybyscie na torebke?

www.rebound-designs.com/catalog/
wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Torebki-z-ksiazek-najnowszym-hitem-mody,wid,11119953,wiadomosc_video.html?ticaid=186f1
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: do kobitek - ktora okladka? 24.07.09, 12:50
      Ojej, ona naprawdę rozcina te książki! Barbarzyństwo, ręka by mi uschła! ;)

Ja to bym chyba sobie Sherlocka jakiegoś walnęła albo Christie :) najchętniej z
      którychś dawnych wydań, w oryginale. Ale książki nie dałabym tknąć! :P
    • agutka_b Re: do kobitek - ktora okladka? 24.07.09, 12:51
      Żadna. To chory pomysł. Nie niszczy się książek - po prostu
      • morgen_stern Re: do kobitek - ktora okladka? 24.07.09, 13:10
        Pomysł sam w sobie jest fajny, ale czy w dobie nowoczesnych, kolorowych drukarek
        trzeba koniecznie niszczyć książki? Wystarczy zrobić dobrą odbitkę okładki i już.
        • Gość: Nina Re: do kobitek - ktora okladka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 13:19
          otoz to - nie chodzi o niszczenie ksiazek, bo tego tez bym nie zniosla, ale o
          sam pomysl na torebke z motywem ulubionej ksiazki/okladki. ja chyba wybralabym
          The Babel Tower A. Byatt.
          • Gość: Szaranagajama Re: do kobitek - ktora okladka? IP: *.aster.pl 24.07.09, 16:38
            dla mnie Encyclopedia Americana. zwykle sporo noszę ze sobą ;)
    • abranova Re: do kobitek - ktora okladka? 24.07.09, 22:21
      Wygląda to naprawdę kosmicznie :)
      Pokazuje też, jak współcześnie upadła sztuka projektowania okładek, bo nie przychodzi mi do głowy żadna książka z mojej półki, która prezentowałaby się równie dobrze jak te z filmiku... No może parę obrazków by się nadawało ale już bez twardych okładek, tak więc moje lekturki na razie mogą czuć się bezpieczne ;)
      • minniemouse Re: do kobitek - ktora okladka? 24.07.09, 23:05
        przeciez mozna by zrobic ksero z okladki i tez bylaby torebka, po
        co zaraz ksiazki niszczyc.
        mnie sie to nie podoba.

Minnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka