Dodaj do ulubionych

Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić.

24.09.10, 19:45
Czy możecie polecić sprawdzone gadżety, które są warte uwagi?
Osobiście z zona uzywamy tylko żeli i pierscień wibracyjnej (durex).
W sumie żona jest była przeciwna zabawkom, ale w pracy rozmawiała z kolezakami i polecaly pierscień, więc się zgodziła na jego wprowadzenie w ruch :).
W sumie myślę o nakładkach z wypustkami, a ostatnio widziałem wibracyjną, ale nie wiem czy jest warta zachodu. Wiem że kazdej może odpowiadać inna zabawka .
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • znj2 Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 24.09.10, 20:49
      Jak się dobrze luftuje, to niepotrzebne gadżety!
    • xciekawax Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 24.09.10, 21:12
      A ja sie zaopatrzylam w pare gadzetow, ale jedna paczka mi zaginela, wyladowala na poczcie zamiast pod moimi drzwiami, i teraz musze po nia isc, i mam nadzieje ze jest dyskretnie zapakowana ;)
    • vitek_1 Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 25.09.10, 01:43
      Kiedyś kupiłem ten pierścień wibracyjny, zdaje się był przeceniony za grosze kupiłem.

Po 2 minutach wylądował w koszu, bo brzęczał co nas dekoncentrowało i mimowolnie rozśmieszało, a żona stwierdziła że nic a nic żadnego pozytywnego działania nie czuje. Nie polecam.

Jeden gadżet jaki bym wypróbował to anal plug czyli taki dinks który się wkłada w pupę, polepsza orgazm podczas normalnego stosunku (teraz używam w tym celu palca) i rozluźnia pupcię przed analem. Kiedyś to kupię jak będą warunki żeby wypróbować, bo na razie to mam seks z doskoku.
      • i-sztar Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 25.09.10, 14:14
        a ja polecam kulki do ćwiczeń mięśni pochwy ale te z sex shopu ,to sa 2 kulki . gdy je 1 raz kupiliśmy byłam tak podniecona zakładaniem ich i noszenie ich w pracy , byłam cały czas podekscytowana i podniecona i to ,że ja wiedzialam ,że je mam w sobie i nikt inny to było exstra . kulki dopiero wyciagnął mąz w domu . lubie je często zakladam do sexu analnego a one sobie w cipeczce sa rewelacja)
        lubie tez wibratory ale wibracje tylko na łechtaczkę a tak to wyłączone bo nie sprawiaja mi te wibracje przyjemności)))

dla kobiet polecam zwykły prysznic strumień wody na łechtaczkę i cipeczke orgazm murowany ale nie za często bo uzaleznia)
        • kucurek Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 28.09.10, 20:43
          i-sztar naprawdę odczuwasz podniecenie mając te kulki? Z doświadczenie wiem ze ja nie mam
          • i-sztar Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 29.09.10, 15:01
            tak , przeciez te kulki draznia ścianki pochwy . ale to ja tych kulek nie zakładam codziennie tylko od czasu do czasu jak np mój mąz mój Pan kaze mi je założyc to polecenie , np jedziemy na impreze i on mi każe je założyc to mnie nakręca już bo wiem ,że będzie zabawa . jestem natomiast ciekawa jak to jes z takimi majteczkami z penisem co sie je zakłada)))
            kompletnie natomiast nie działaj a na mnie muchy))))
            • kucurek Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 29.09.10, 20:15
              mówisz o hiszpańskiej musze? tej w kropelkach do drinków?
              Na jednych dziala dany gadżet na innych nie działa. Ogolnie wibrator na mnie dziala :)
            • vitek_1 Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 30.09.10, 13:55
              i-sztar napisała:

> kompletnie natomiast nie działaj a na mnie muchy))))

Mi działają na nerwy bo brzęczą i przeszkadzają w seksie. Muszę za nimi z pacą biegać ;))
              • sisi_kecz Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 30.09.10, 14:02
                nie działaj a na mnie muchy))))
                >
                > Mi działają na nerwy ,

a co Tobie nie działa na nerwy ;)))
                • izabella9.0 Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 30.09.10, 14:14
                  :DDD
                • vitek_1 Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 01.10.10, 04:21
                  Masz rację, wszystko mi działa.

Ale i tak chętnie zamieniłabyś swojego męża na mnie bo ja regularnie posuwam moją żonę a on ciebie nic a nic :))
                  • sisi_kecz Re: Gadżety :) sprawdzone i można śmiało polecić. 01.10.10, 14:25
                    > Ale i tak chętnie zamieniłabyś swojego męża na mnie bo ja regularnie posuwam mo
                    > ją żonę a on ciebie nic a nic :))'

Alleluja!
                    vitek, właśnie napisałeś że jest ktoś, kto ma gorzej od Ciebie na świecie !:)
                    Przyznam Ci nawet rację, że nie bzyknięta sisi jestem i zazdroszczę Ci Twojego życia, bo dzięki temu spadasz z loży Zrzędzaka nr1.
                    Co teraz biedny zrobisz, gdzie sie biedny podziejesz, skoroś już nienajbiedniejszy?

ehehehehe, niezły gol, vitek,
                    teraz musisz zamknąć swój całodobowy sklepik z popierdółkami ;)))
                    • sisi_kecz Obwieszczenie! 01.10.10, 14:29

Ja sisi_kecz mam prawo zrzędzić, bo mam najbardziej przesrane,
                      a vitek to przy mnie megaustawiony gość z zajebiaszczym życiem.

koniec Obwieszczenia.

:)
    • santo_inc masażer prostaty, b/t 29.09.10, 16:23
    • songo3000 Skoro żonuś i tak przeciwna 30.09.10, 13:41
      to z najciekawszych gadżetów będzie kochanka :)

Swoją drogą jeżeli decydujące zdanie w żywotnych kwestiach związku mają 'koleżanki z pracy' to współczuję...
      • i-sztar Re: ale odpowiedź 01.10.10, 12:27
        > to z najciekawszych gadżetów będzie kochanka :)

dodaj lub kochanek .

nie zaspokoiło to mojej ciekawości odnośnie zabawek chociaz tych prawdziwych nic nie zastąpi wiadomo . jedyne co bym jeszcze mogla wypróbowac to sztucznego dmuchanego faceta ( jest taki na allegro) ahhah wtedy możńa zabawic sie z męzem ze ja na jeźdzca na tym dmuchanym a mąz z tyłu w 2 dziurce .az sie podnieciłam
        • under-grund Re: ale odpowiedź 24.05.11, 15:30
          Jeżeli chodzi o ciekawe gadżety erotyczne, to ostatnio w warszawskim sklepie erotycznym Secret Place widziałam wibrator dla dwojga, nazywał się chyba We-Vibe II Muszę przyznać, że wygląda bardzo ciekawie i na pewno potrafi podgrzać atmosferę w łóżku. Takie gadżety na pewno są przydatne, żeby przełamać monotonię w łóżku.
          • blotosmetka Wibrator dla dwojga 26.05.11, 00:35
            Ten wibrator mamy, mogę polecić z czystym sumieniem, świetna sprawa. Górna część pieści łechtaczkę, dolna pochwę i jest jeszcze miejsce na penisa, więc facet też ma zabawę ;) Chociaż początkowo się obawiałam, czy to aby na pewno będzie się dobrze sprawdzać, czy nie będzie bolało itd., ale wszystko działa bez problemów.
          • wyborna_malika Re: ale odpowiedź 26.05.11, 18:57
            Rowniez polecam We-Vibe II. Wyprobowany osobiscie, niestety z mezem nie dalo rady- nie jest zainteresowany seksem bez gadzetow nie mowiac juz o jakis wibrujacych "niespodziankach"
            We-vibe jest cichy ale ma dosc mocne wibracje, jedyny mankament- bardzo szybko sie psuje, ma klopoty z ladowaniem, po ok 10 m-cach uzytkowania zupelnie padl.. Niestety tutaj gdzie mieszkam nie jest dostepny :( Tesknie za moja ukochana zabaweczka
            • sea.sea Re: ale odpowiedź 26.05.11, 19:02
              Chyba pójdę poszukać w notesiku kto z moich znajomych wystarczająco śmierdzi forsą, żeby mi strzelić taki prezencik na okrągłą rocznicę urodzin ;)))
        • prosty_facet Re: ale odpowiedź 13.02.15, 13:31
          i-sztar napisała:

> jedyne co bym jeszcze mogla wypróbowac to sztu
          > cznego dmuchanego faceta ( jest taki na allegro) ahhah wtedy możńa zabawic s
          > ie z męzem ze ja na jeźdzca na tym dmuchanym a mąz z tyłu w 2 dziurce .
          > az sie podnieciłam

To nie lepiej mieć dwóch żywych ?
    • grosz-ek Bryka z rozkładanymi siedzeniami ... 24.05.11, 15:48
      Przydaje się przy wypadach za miasto ;-)
      • pogoda25 Re: Bryka z rozkładanymi siedzeniami ... 25.05.11, 21:55
        Kupiłam jajeczko wibrujące- rewelacja..., kulki- też na mnie działają pobudzająco...
        Z ostatnim partnerem zabawki nie były potrzebne...pierwsza liga:)
        • zakletawmarmur Re: Bryka z rozkładanymi siedzeniami ... 26.05.11, 08:17
          Ja też niedawno dostałam od znajomych jajeczka wibrujące (dwa tak jak kulki gejszy na sznureczku). Też polecam...
          • ururam-tururam Re: Bryka z rozkładanymi siedzeniami ... 26.05.11, 12:19
            Masz interesujących znajomych. Robicie coś więcej razem oprócz obdarzania się podarkami? ;)
            • urquhart Re: Bryka z rozkładanymi siedzeniami ... 26.05.11, 12:55
              ururam-tururam napisał:

> Masz interesujących znajomych. Robicie coś więcej razem oprócz obdarzania się p
              > odarkami? ;)

To się nazywa Uru niedyskretnie ciągniecie za język...
              • ururam-tururam Re: Bryka z rozkładanymi siedzeniami ... 26.05.11, 13:03
                urquhart napisał:

> To się nazywa Uru niedyskretnie ciągniecie za język...

Och, drobny figlik żadne tam "wymuszanie przez tortury" ("... dokuczanie radiem z góry").
            • zakletawmarmur Re: Bryka z rozkładanymi siedzeniami ... 26.05.11, 16:00
              > Masz interesujących znajomych. Robicie coś więcej razem oprócz obdarzania się p
              > odarkami? ;)

Pewnie że interesujących. Od nudziarzy zawsze trzymałam się z daleka:-) Jak się ma ciekawych znajomych to oczywiste, że zawsze coś się dzieje...
              • grosz-ek "Jakby to powiedzieć ... 26.05.11, 16:23
                ... żeby nie skłamać i prawdy nie ujawnić".

Zaklęta - zgłaszam akces do Twojego grona znajomych. Jak tylko popracuję nad moim nudziarstwem ;-)
      • urquhart bryka dla dwojga 26.05.11, 07:16
        grosz-ek napisał:
        > Przydaje się przy wypadach za miasto ;-)

Dobrze że wspomniałeś o takich gadżetach.
        Moi koledzy z pracy single chwalą skuteczność gadżetów na częsty udany seks:
        a) Mercedes, klasy E Cabrio
        b) Mercedes, klasy E Coupe
        może być ponad 10 letni, koniecznie z myślą dla dwojga i śmieją się z aseksualnych kombi do wożenia dzieci, teściowej i ich gratów :)
        • grosz-ek Re: bryka dla dwojga 26.05.11, 14:57
          > może być ponad 10 letni, koniecznie z myślą dla dwojga i śmieją się z aseksualn
          > ych kombi do wożenia dzieci, teściowej i ich gratów :)

Oj tam, ja na moją Dacię Lambordzinii nie narzekam. 7-osobowa (mój wybór), z rozkładanymi siedzeniami (wybór żony). Ogólnie rzecz biorąc, moją żonę bardzo rajcowały erotyczne aspekty posiadania samochodu. Według mnie są tańsze narzędzia popełniania samobójstwa. Np. www.komputronik.pl/product/109706/Strefa_Gier_i_Rozrywki/Komputery_i_akcesoria/Komputronik_Infinity_Game_ON_Ultimate_RIG.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka