20.11.10, 09:18
Witam,

Pisze tu dużo osób mających doświadczenia seksualne takie lub owakie. Wykorzystam to i zapytam, czy któraś z pisujących tu dziewczyn może zarekomendować najlepszy jej zdaniem żel do miłości analnej. Taki, który daje najlepszy "ślizg" i rozluźnia (może nawet trochę znieczula) pupę.
Obserwuj wątek
    • gomory Re: żel 20.11.10, 14:16
      najlepszy to chyba Latino Lover ;)
    • sisi_kecz żel dla idących na latwiznę 20.11.10, 20:21
      Taki, który daje najlepszy "ślizg" i r
      > ozluźnia (może nawet trochę znieczula) pupę. '

nie znam nazwy, nigdy sie tym nie interesowałam, różne tubki a zawsze działały w porządku i w sumie nie od nich zalezało powodzenie akcji.

Jak szukasz "znieczulacza" to szukasz pójścia na łatwiznę.
      Pupsko będzie bolało potem, ale to już k..na nie Tój problem, co?

Aaaaa... sorry, bo może Ty pytasz, czym posmarować swój odbyt ?

;)
      • kag73 Re: żel dla idących na latwiznę 20.11.10, 20:55
        Jako "znieczulacz" polecama alkohol, doustnie oczywicie. A teraz ide pic dalej ;)
        • moonogamistka Re: żel dla idących na latwiznę 21.11.10, 19:20
          :D jakos wszystkie kobiety znajome mowia mi o analu po alko;)) cos w tym jest :D
          • sisi_kecz Re: żel dla idących na latwiznę 23.11.10, 13:28
            moonogamistka napisała:

> :D jakos wszystkie kobiety znajome mowia mi o analu po alko;)) cos w tym jest
            > :D'

To ja Ci powiem, że nigdy nie uprawiałam ciekawego seksu po alkoholu. Nawet po jednej lampce chce mi sie spać i lecę przez palce. Pożytek ze mnie żaden, jak sie facet upiera to ma wtedy po prostu dostęp ale bez hopsów i atrakcji.

Uwielbiam doznania na trzeźwo, na żywo, na realnie.
            Jak wytwarza sie iskrząca i energetyczna atmosfera, pomimo że nikt nie jest wstawiony, to wiem komu to zawdzięczam- nie alkoholowi.

duze pozdro!!!
            • kag73 Re: żel dla idących na latwiznę 23.11.10, 13:42
              A ja Ci powiem, ze miewalam juz rewelacyjny seks po alkoholu. Oczywiscie nie bylam zapita, tylko lekko podchmielona. A w przypadku anala polecam alkohol. Kazdy ma inaczej.
              Co nie znaczy, ze nie mialam super seksu bez alkoholu, bo tez mialam, nawet czesciej, bo wiadomo, ze nie ciagle pije :)
              • sisi_kecz Re: żel dla idących na latwiznę 23.11.10, 13:58
                > A ja Ci powiem, ze miewalam juz rewelacyjny seks po alkoholu. Oczywiscie nie by
                > lam zapita, tylko lekko podchmielona. '

z tego co piszesz, to masz ciekawe życie seksualne, więc nie wątpię i nie widzę problemu:)
                To chyba kwestia tolerancji na alkohol (w sensie tolerancji fizycznej) i aspektu psychicznego.
                W przypadku moim i zresztą u męża też tak jest, ze ile byśmy nie wypili kontrolujemy sie i sytuację, może nawet bardziej sie sobie przyglądam i swoim reakcjom kiedy mam świadomość że wypiłam. A jak na trzeźwo nabieram ochoty na jakie szaleństwo albo wpadam w ekstra stan, to mam spokój, że to nie przez alkohol i puszczam cugle bez obaw.

A w przypadku anala polecam alkohol. '

Zawsze mam dozę ostrożności z polecaniem alkoholu ;)
                Oprócz tam banalnego ryzyka pójścia w nałóg- ta uwagę można sobie darować. W przypadku analu, to znieczulenie alkoholem, przytłumione bodźce i reakcje ciała są ułatwieniem z jednej strony, a zagrożeniem z drugiej. Dla osoby doświadczonej i jej doświadczonego tyłka będą ułatwieniem, a dla początkującej będzie niebezpieczeństwo, że sprawy pójdą za szybko i niedelikatnie, a skutki to już na kacu do niej dojdą.

duze pozdro!!!
                • kag73 Re: żel dla idących na latwiznę 23.11.10, 15:04
                  Prawda, prawda, anal to rzecz bardzo POWAZNA.
                  Moze warto zaczac bez alkoholu, ale na pewno pomaga lewatywa przedtem.
                  To i tak jest na zasadzie "kup dzis, zaplacisz jutro":) Nic co czlowiek chcialby praktykowac codziennie.
                • ciocia-krysia Re: żel dla idących na latwiznę 01.12.10, 15:26
                  Ja po alkoholu od razu tracę ochotę na seks, nie jestem w stanie doznać pobudzenia seksualnego. Nawet po jednej lampce czuję się taka rozłożona na łopatki. A alkohol piję dosyć często i lubię wypić, ale albo to albo to.
      • play100cen Re: żel dla idących na latwiznę 20.11.10, 21:11
        Tak.
        • sisi_kecz Re: żel dla idących na latwiznę 20.11.10, 21:23
          ?
          • vitek_1 Re: żel dla idących na latwiznę 22.11.10, 03:25
            Odpowiedział ci twierdząco że szuka czym by posmarować swój odbyt :)
            • sisi_kecz Re: żel dla idących na latwiznę 22.11.10, 12:57
              vitek_1 napisał:

> Odpowiedział ci twierdząco że szuka czym by posmarować swój odbyt :) '

acha. To nadal radze dobra współprace z partnerem.
              Wtedy dobór żelu jest nieistotny, a nawet można na nim przyoszczędzić, jak czyni to kolega vitek ;)

duze pozdro!!!
          • vitek_1 Re: żel dla idących na latwiznę 22.11.10, 03:38
            Osobiście nie idę na łatwiznę i nie stosuję żela. Zamiast tego najpierw kocham się z moją panią dowcipnie i doprowadzam ją do orgazmu, przy którym ona porządnie się moczy. Teraz wystarczy przeskoczyć o jedną dziurkę ;) Czy ją to boli? Może trochę. Ale jak to było w jednej piosence - pleasure and pain, sometimes the same :) Powiem wam że samo patrzenie na mojego penisa tkwiącego w jej tyłku cholernie mnie podnieca. Bo wrażenia fizyczne z seksu analnego aż takie wspaniałe nie są. Co by nie mówić, penis najlepiej pasuje do cipki. Aha, co do tego nawilżania to muszę się przykładać, bo brak staranności grozi kalectwem. Kiedyś jakoś nie za bardzo doszła, a ja już wpychałem w pupę. Skończyło się obtarciem małego tak że kilka dni mnie bolał.
            • kag73 Re: żel dla idących na latwiznę 22.11.10, 13:01
              Ja bym jednak polecala cos na "poslizg". Moze to byc wazelina, duzo wazeliny, nie tylko na odbyt, rowniez na penisa (specjalne zele tez moga byc, raczej nie te na bazie wody). I najlepiej zaczac powoli i niekoniecznie od penisa.
    • gres81 Re: żel 22.11.10, 23:24
      ja z lubą używam Johnson & Johnson Baby Oliwka w żelu.poślizg ok ,ale czy rozluźnia tego nie wiem.
      • gomory Re: żel 02.12.10, 09:52
        Nie rozluznia, za to jesli dostanie sie do ust to jej smak jak dla mnie nieco bueee...
        Jesli bedziesz w jakiejs drogerii / hipermarkecie polecam zakupic na probe zel Durexa. Ten cyjanowo-niebieski - inne kolory radze omijac. Wg mnie maja wady, od ktorych ten jest wolny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka