loppe 02.03.11, 15:02 Czy - powiedzcie - jest taki typ mężczyzny, pieszczoch, i czym się ten typ z Waszego doświadczenia charakteryzuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aandzia43 Re: Pieszczoch 02.03.11, 18:10 Moja definicja pieszczocha: zmysłowy, cielesny facet, który bardzo ceni sobie pieszczoty okolic pozagenitalnych. Z naciskiem na bardzo. Skłonny odwzajemniać się partnerowi/ce podobnymi działaniami. Inna nazwa: myziak. Odpowiedz Link
grazyna510 Re: Pieszczoch..jest do kitu 02.03.11, 22:05 dla mnie to określenie kojarzy się żle : lubi pieszczoty...a potem..nic Odpowiedz Link
sisi_kecz Re: Pieszczoch..jest do kitu 03.03.11, 09:50 grazyna510 napisała: > dla mnie to określenie kojarzy się żle : lubi pieszczoty...a potem..nic a to z autopsji piszesz? podro! Odpowiedz Link
loppe Re: Pieszczoch..jest do kitu 03.03.11, 16:07 Dziekuję za pierwszą wypowiedź wartościująco - zapomniałem o tym wspomnieć w swoim zagajeniu - "I co o nim myslicie?" Grażyna wskazuje że tak jak Świętoszek nie był taki święty, tak Pieszczoszek nie jest znowy taki zmysłowy... ... Odpowiedz Link
sisi_kecz Re: Pieszczoch..jest do kitu 03.03.11, 16:18 Wolałabym, żeby grazyna sama objasnila swoją wypowiedź, gdyż porównanie: że tak jak Świętoszek nie był taki święty, tak Pieszczoszek ni > e jest znowy taki zmysłowy... ...' jest dziwne. Świetoszek udawał rozmodlonego i uduchowionego, bardziej papieskiego niż papież, tzn. że Pieszczoch udaje zainteresowanego pieszczotami i nakręconego mizianiem? ale głównie to mi chodzi o to, czy grazyna miała do czynienia z Pieszczochem i od tego czasu go tak kojarzy, czy kojarzy ze słyszenia, że Pieszczochy takie są? ... Odpowiedz Link
organza26 Re: Pieszczoch 04.03.11, 15:49 Pieszczoch w moim znaczeniu i doświadczeniu to mężczyzna, który uwielbia być głaskany, całowany i pieszczony w intymne i mniej intymne miejsca, właściwie chyba wszędzie. Co więcej z entuzjazmem i chęcią pieści partnerkę. Posiadam taki egzemplarz i nie oddam nikomu za żadne skarby:D Odpowiedz Link
loppe Re: Pieszczoch 04.03.11, 16:27 Dziękuję za to za świadectwo i również za poprzedzające je. Odpowiedz Link
tully.makker Re: Pieszczoch 06.03.11, 15:24 Ja swojego tez nie. Dodam, ze moj pieszczoch uwielbia sie rowniez przytulac nieseksualnie, co tez jest jego wielka zaleta. Odpowiedz Link
organza26 Re: Pieszczoch 07.03.11, 00:09 Dodam, ze moj pieszczoch uwielbia sie rowniez przytulac nie > seksualnie, co tez jest jego wielka zaleta. U mnie to samo. Po prostu jesteśmy szczęściarami:))) Odpowiedz Link
grosz-ek Re: Pieszczoch 06.03.11, 17:45 No to się przyznam, że ja jestem pieszczoch. I do tego - romantyk. Takie złe nawyki z małżeństwa ;-) Odpowiedz Link
matul-inka Re: Pieszczoch 07.03.11, 11:30 Każdy facet ma w sobie coś z pieszczocha i muszę przyznać, że jak jest to rzadką odmianą to bardzo fajnie, ale jeśli lata za mną i non stop przytula to trochę mnie to drażni. Odpowiedz Link