Dodaj do ulubionych

do moderatorów

29.01.12, 16:16
Mam pytanie o zasady obowiązujące na forum (de facto = sugestię dla moderatorów)

Jest taka oto sytuacja: na forum wyżywa się wiadomy uczestnik. Poprzez ciągłe zakładanie monotematycznych wątków - narusza zasady netykiety, podlinkowane w pkt.4 regulaminu, a konkretnie reguły:

> - Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki.
> - Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.

Nie chcę się bawić w policję, ale ta żenująca, pseudo zabawna aktywność, moim zdaniem przybliża forum do poziomu dyskusji na plotkach itp.
Wobec powyższego, przypominam, że zgodnie z pkt 9 regulaminu (w który po raz pierwszy zajrzałem):

> Użytkownikom notorycznie naruszającym niniejszy Regulamin administracja Forum Gazeta.pl ma prawo ... itd.
Obserwuj wątek
    • sea.sea Re: do moderatorów 29.01.12, 18:09
      Jestem bardzo, bardzo za.
      • i_dood Hmm... Huzia na Józia??? n/t 29.01.12, 18:20
    • fuzzystone Re: do moderatorów 29.01.12, 19:08
      Ja podglądam to forum od baaaaardzo dawna, sporadycznie się wypowiadam. Ostatnio jak widzę nowy wątek (wiadomo czyjego autorstwa) to odczuwam niechęć i irytację, ile można - są to wątki produkowane w kółko na jeden temat i dotyczące problemów i frustracji jednej osoby i mające raczej niezbyt wiele wspólnego z tematyką forum. Moderatorzy - litości!
    • aandzia43 popieram Biga - ukrócic praktyki Józia! 29.01.12, 19:58
      Nudny był zawsze, teraz robi się szkodliwy.
    • zyg_zyg_zyg Re: do moderatorów 29.01.12, 20:03
      Przychylam się do prośby o litość dla użytkowników forum i skrócenie Jóżia o głowę.
      • zyg_zyg_zyg Re: do moderatorów 29.01.12, 20:05
        Przyłączam, nie przychylam, pardon.
    • killarney5 Re: do moderatorów 30.01.12, 09:43
      Przyłączam się do prośby. i nie rozumie, czemu moderatorzy tak długo tolerują te nudne jęki.
      Czas z tym skończyć!
      • bi_chetny Re: do moderatorów 30.01.12, 11:30
        ja tam go sobie już wyłączyłem :)
        • bigbadpig Re: do moderatorów 30.01.12, 11:53
          no rzeczywiście! dzięki - da się
          tylko musiałem josefa uznać formalnie za nieprzyjaciela, co mi trochę zgrzyta - za mocne słowo :P
          • niezapominajka333 Re: do moderatorów 31.01.12, 07:56
            Przecież nie ma przymusu wypowiadania się w jego wątkach. Wystarczy się nie wpisywać...
            • vitek_1 Re: do moderatorów 31.01.12, 14:15
              Słuszna uwaga. Pohamujmy nieodpartą pokusę odpowiedzenia josefowi, a jego wątki zginą śmiercią naturalną :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka