Dodaj do ulubionych

Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika

04.12.12, 12:41
Prośba o podanie swojego znaku. Pracuję nad pewną hipotezą astrologiczną.
Obserwuj wątek
    • hello-kitty2 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 12:57
      loppe napisał:

> Prośba o podanie swojego znaku. Pracuję nad pewną hipotezą astrologiczną.

Ja nie jestem ani Lew ani Wodnik. Co za hipoteze masz Loppe?
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:08
        Panna?
        • hello-kitty2 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:10
          loppe napisał:

> Panna?

Nie. Roziedziona :)

90 % trafien, mowisz?

Nie Panna.
    • gomory Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:00
      W astrologii chinskiej ponoc najgoretsze laski sa spod znaku swini.
      Dlatego mezczyzna oblatany w srodowisku gwiazd, wchodzac na balety moze rzucic nonszalancko "o kufffaaa... ale swinie". Co jest ewidentna oznaka zachwytu i znajomosci orientu.
      Loppe, szukasz milosci poprzez zodiak?
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:06
        Astrologia interesuje mnie. Parę lat temu poprowadziłem tu bardzo successful (90% trafień) wątek o Zodiaku, po którym jeszcze miesiące później - bo zamknąłem go - otrzymywałem na priv prośby w sprawie oczywiście jej i jego znaku
        • hello-kitty2 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:09
          loppe napisał:

> Astrologia interesuje mnie. Parę lat temu poprowadziłem tu bardzo successful (9
          > 0% trafień) wątek o Zodiaku, po którym jeszcze miesiące później - bo zamknąłem
          > go - otrzymywałem na priv prośby w sprawie oczywiście jej i jego znaku

Ale trafien w co? I prosby o co?
          • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:13
            Panie (panowie byli mało zainteresowani) podawały mi w wątku znaki swoje i partnerów, a ja charakteryzowałem krótko ich związek. 90% Pań potwierdzało w wątku trafność tych charakterystyk.
            • strach.na.wroble Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 05.12.12, 23:08
              loppe napisał:

> Panie (panowie byli mało zainteresowani) podawały mi w wątku znaki swoje i part
              > nerów, a ja charakteryzowałem krótko ich związek. 90% Pań potwierdzało w wątku
              > trafność tych charakterystyk.

Równie dobrze mógłbyś charakteryzować związek na zasadzie imion partnerów. Zdaje się, że widziałem coś takiego w jakiejś młodzieżowej telewizji.
              Takie charakterystyki są zbudowane z zasady ze stwierdzeń tak ogólnikowych i pojemnych pojęciowo, że można do tego dopasować cokolwiek. W dodatku są pełne sprzecznych stwierdzeń, tak żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie i krzyknąć, że pasuje.
              Dla mnie to, delikatnie mówiąc, mało racjonalne.
              Dlaczego ludzie urodzeni w tym samym okresie mieliby zachowywać się w zbliżony sposób ? Gdyby nie powszechność tego sądu, każdy racjonalnie myślący człowiek nazwałby to skrajnym absurdem.
              • gomory Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 05.12.12, 23:21
                > Dlaczego ludzie urodzeni w tym samym okresie mieliby zachowywać się w zbliżony
                > sposób ?

Zawsze mozesz sobie wymyslec jakas teorie sprawiajaca niezle wrazenie na pierwszy rzut oka. Ksiezyc potrafi poruszyc morze prawda? No masz przyplywy i odplywy. W puszce mozgowej masz plyn no nie? Skoro ksiezyc potrafi poruszyc morze, to plynem mozgowym tym bardziej. No to mamy dwie osoby ktorym w 3 tygodniu zycia ksiezyc chlupotal kolo lewego ucha i w szyszynce. Po takich trzaskach pod czapka niemowlaka nie ma chooja... musi z tego wyjsc jakis wycofany i zalekniony rak dajmy na to.
                I co? Dobra teoria dla racjonalnych no nie :).
                • strach.na.wroble Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 13:09
                  Być może są jakieś cykle w przyrodzie, które to uzasadniają. Jednak wolę bardziej praktycznie na to patrzeć. Załóżmy, że jestem zodiakalnym skorpionem. Nie dostrzegam żadnego podobieństwa pomiędzy sobą a innymi skorpionami, a opisy znaku zodiaku są tak ogólnikowe, że można je przypisać w zasadzie każdemu. Nie przekonuje mnie to, przykro mi.
                  • gomory Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 13:43
                    > Nie dostrzegam żadnego podobieństwa pomiędzy sobą a...

Eeee to akurat zaden dowod. Wszyscy postrzegamy siebie inaczej niz otoczenie, a do tego z reguly w lepszym swietle. Np. mozesz dostrzec swoja schizofrenie paranoidalna ;)?
                    Gdybys sie spytal ludzi o szczere wypowiedzi jak ciebie postrzegaja to dopiero mialbys szoka :P.
      • hello-kitty2 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:07
        gomory napisał:

> W astrologii chinskiej ponoc najgoretsze laski sa spod znaku swini.

A swinia odpowiada jakiemu znakowi (Lew, Wodnik?)
        • theorema_leggero Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:16
          W astrologii chińskiej znak ustala się na podstawie roku urodzin, inaczej niż w astrologii zachodniej :)

Tak się składa, że ja jestem astrologiczną świnią:)
          nie wiem jak się ustosunkować, ale wigor seksualny mam przy odpowiednim partnerze- jak większośc kobiet chyba... :)
          • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:19
            Zgadza się. Skrzyżowanie świni - z chińskiej astrologii - ze Skorpionem z naszej, daje dynamit seksualny. Kto spał ze Skorpionem/Skorpionica jak ja, ten wie że nie ma lipy.
        • gomory Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:21
          Tak sie nie da tego przelozyc, bo oni licza latami wg swojego roku.
          W 1995 roku ruszylo w obieg ostatnie pokolenie fajnych swin. Nie moj target wiekowy wiec sie nie wypowiem, ale zolci twierdza, ze 17 w tym roku sa hotttt! A zoltych jest najwiecej wiec ich opinia musi byc najglosniejsza!
      • 3rd_sin Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 18.06.13, 22:02
        Haha, o ja jestem swinia ;) i pierwszy raz o tym słyszę :P
    • that.bitch.is.sick Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:24
      loppe napisał:

Jakież to oryginalne, koleś rwący laski na "głębokie zrozumienie kobiet" i "poezję" oraz odwiecznego konika kobiet czyli astrologię. Jak to nie odniesie sukcesu to będzie: wróżenie z fusów, karty anielskie a na koniec dyskusja o fatałaszkach...Lew czy Baran?:)
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:27
        Wiecie, ja obserwuję bez trudu jak zmieniły się czasy, jak bardzo cyniczniej jest na tym forum niż 5 lat temu. Przesiąkamy tym syfem outside nie wiedząc nawet jak i kiedy.
    • stary.dziadyga Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:26
      A proszę bardzo.
      Ja jestem Lwem.
      I co mi tam wywróżyłeś?
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:29
        stary.dziadyga napisała:

> A proszę bardzo.
        > Ja jestem Lwem.
        > I co mi tam wywróżyłeś?

Jesteś stary.dziadyga, przeczytaj może temat wątku:))). Bez urazy.
        • stary.dziadyga Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:36
          Przeczytałam :)
          • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:41
            stary.dziadyga napisała:

> Przeczytałam :)

Najmocniej przepraszam. Już Cię lubię. A Ty mnie już lubisz, albo zaraz polubisz!:)
      • jesod Lew 04.12.12, 15:59
        stary.dziadyga napisała:
        > A proszę bardzo.
        > Ja jestem Lwem.

Lew jest bardzo skoncentrowany na swoich przyjemnościach, dopiero potem jest wszystko inne, o ile w ogóle jest. :)
    • iwantyoutoo Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:32
      Ja jestem Wodnik. I co?
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:36
        I co? Pomalutku, na razie się poznajemy:)
        • theorema_leggero Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 13:43
          Ok w temacie wątku loppe:

ja jestem rak, z baranem w ascendencie.
          żeby było dokładnie :)
    • stary.dziadyga Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 14:21
      To mamy juz Wodnika i Lwa więc chyba Lupus mozesz już uchylić rąbka tajemnicy?
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 14:32
        Nic nie mamy, próbka za mała. Nie martw się, nic Ci nie grozi:)
    • pomorzanka34 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 15:08
      nie wiem co to za zabawa ale ja tam lubię się szmapańsko bawić więc proszę
      z "krwi" raczej wody i kości wodniczka stety albo niestety jak kto woli ;)
      • anula36 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 04.12.12, 23:20
        a ja lwica;)
        • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 13:53
          anula36 napisała:

> a ja lwica;)

Wcale się nie dziwię:). Moje najlepsze przyjacióły były spod znaku Lwa albo Byka. Z lwicami nie spałem akurat, ale rapport był niesamowity
          • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 14:00
            ps. Rapport occurs when two or more people feel that they are in sync or on the same wavelength because they feel similar or relate well to each other
            • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 14:06
              Lwice są cudowne - szczodre, mądre
    • tygrys-bez-rys A Tygrysa? 04.12.12, 23:28
      A spod znaku Tygrysa? Co z nami, paniami spod zanku Tygrysa?
      • hello-kitty2 Re: A Tygrysa? 04.12.12, 23:43
        tygrys-bez-rys napisała:

> A spod znaku Tygrysa? Co z nami, paniami spod zanku Tygrysa?

Jak nie jestes swinia to sie nie liczysz! Wczytaj sie.

• hello-kitty2 Re: Hipoteza Loppe 04.12.12, 23:52
          A mnie sie wydaje, ze Loppe opracowuje jakies sensacyjne polacznie punktu G ze znakiem zodiaku, bo o moj znak podpytywal mnie rowniez w watku o G. Co by to moglo znaczyc? I dlaczego zaczal od Lwa i Wodnika?
        • tygrys-bez-rys Ja ... 05.12.12, 01:33
          ... mam rogi i kopyta, z roznych powodow, mam tez swinski ryj. Zrobilem sobie zdjecie swojej dupy zaraz dolacze.
          • jesod Re: Ja ... 05.12.12, 11:18
            tygrys-bez-rys napisała:
            > Zrobilem sobie zdjecie swojej dupy zaraz dolacze.

Nie, nie, nie... Naprawdę nie musisz nam udowadniać, że jest bez rys.
            • tygrys-bez-rys Nie muszę ... 05.12.12, 23:29
              ... ale mogę.
    • tanecznym_krokiem Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 13:53
      A co to za hipoteza? Ja jestem lwicą a chińskim horoskopie smokiem.
    • loppe Podaję link 06.12.12, 14:44
      Nie będe już udzielać - zastrzegam - porad zodiakalnych, wszystko co oferuję to dorobek wątku sprzed lat

forum.gazeta.pl/forum/w,15128,29718422,29718422,Znaki.html
      • t.akaja Re: Podaję link 08.06.14, 08:20
        Poczytałam, ale i tak nie doszperałam się o niej Lwicy o nim Strzelcu :(
    • pomorzanka34 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 16:00
      no i jak ma się ta Twoja hipoteza ano nijak odświeżasz jakiś satary wątek sprzed 7 lat tylko co ten watek ma generalnie do Pań spod znaku Lwa i Wodnika ? Ano nic :)
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 16:38
        Napisawszy wyżej że próbka za mała, ale nie czytałaś Wodniczko:)

Wysiłek Twój nie był wielki (podanie znaku), tym niemeniej w dowód wdzięczności spełnię jedno Twoje życzenie. Słucham
        • pomorzanka34 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 19:40
          urocze ;)
          aczkolwiek co do życzeń to bynajmniej...nie będę nadmiernie wykorzystywać Twojej uprzejmości ;)
          Po długoletnich , burzliwych i jakże dogłębnych obserwacjach dokładnie potrafię określić znak zaodiaku który kompletnie od mne nie pasuje nawet jeśli wszystkie gwiazdy na niebie twierdzą zupełnie coś przeciwnego .
          • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 21:08
            No wykapana Wodniczka!:)
            Niezależnośc i ucieczkowość.
            Pierwsze małżęństwo z reguły idzie w drzazgi, a horoskop to ona sama sobie po swojemu...
            • pomorzanka34 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 07.12.12, 14:55
              > No wykapana Wodniczka!:)
              > Niezależnośc i ucieczkowość.

owszem niezależnosc jak najbardziej ale ucieczkowość (?) nie bardzo rozumien w jakim kontekście

> Pierwsze małżęństwo z reguły idzie w drzazgi, a horoskop to ona sama sobie po s
              > wojemu...

taaa bo z natury jestem przekorna więc nie będzie mi ktoś "inny" życia układał skoro sama najlepiej wiem co dla mnie dobre a co nie . No i zaraz mi jeszcze napiszesz ,ze na dodatek tego wszyskiego zarozumiała jestem ;)
              • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 07.12.12, 15:11
                Potwierdzasz że pierwsze małżeństwo poszło...?
                • pomorzanka34 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 07.12.12, 16:16
                  pominę to wymownym ? milczeniem ....
                  ;)
              • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 07.12.12, 15:21
                Wodniki są najbardziej indywidualistyczne i dlatego najtrudniejsze do generalizacji, bo róznią się między soba bardziej niz inne znaki - ta niezalezność, niezwykłość
                • pomorzanka34 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 07.12.12, 16:14
                  aajajajajajjjj ;) wiesz, sama o sobie nie bedę pisać bo na pewno nie będę zbyt obiektywna zresztą wrodzona skormnośc mi na to nie pozwala ;) aczkolwiek niezwykłe jest ,że nie znam ani jednej kobiety spod tego znaku .Szkoda gdyz nie mam żadnego punktu odniesienia co do wspólnych cech (przeciwieństw)czy tez zachowań .Co do mężczyzn to daruję sobie stanowczo nie przepadam ze mężczyznami spod tegoż znaku jednym słowem męczą mnie przeokropnie .
                • iwantyoutoo Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 07.12.12, 19:16
                  A mi się wydaje, że jestem do bólu zwykła.
                  Byłam z facetem spod tego znaku i był zwykły, nudny, nie było w nim za grosz polotu, talentów. Do tego indywidualista i niezalezny taki, że najchętniej by się przytulił i zagłaskał na śmierć. Wyrodek.

Nie wiem czy jakiś znak lubię, pewnie taki, jaki ma osoba, którą lubię, bo automatycznie rpzypisuję jej cechy znakowi. A dalszych znajomych nie pytam, nie zastanawiam się.
                  Obecny związek z Panną (nigdy nie lubiłam), poprzedni z Koziorożcem (lubię), babcia despotka była skorpion, dwulicowy ojciec bliźniak, przyjaźnię się z lwem, koziorożcem, baranem, bykiem, rybami. Ryby spotykam rzadko, a darzę wyjątkową sympatią, jak barany i koziorożce.

Oczywiście większość znaków sprawdzałam teraz w rozpisce, bo pamiętam tylko daty urodzenia.
                  • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 10.06.14, 16:58
                    Przecież napisałem wtedy, że Wodniki są najbardziej różne a bycie zwykłym będąc Wodnikiem jest właśnie indywidualizacją...
    • aandzia43 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 06.12.12, 21:02
      Aleszproszbardzo: solarny Strzelec z Księżycem w Rybach (i jednocześni w MC), Ascendentem w Raku (w koniunkcji z Węzłem Księżyca). Mars w koniunkcji z Wenus. Bedzie? Niby tzw. Strzelec jestem w/g horoskopów gazetowych, ale nie zawsze energia ma strzelcowa widoczna jest na tyle, by należało rozpatrywać mą osobę jako czystego Strzelca :-) Osobiście mocno identyfikuję się ze znakiem, w którym Księżyc mój umiejscowił się wygodnie (Ryby). Chociaż.... im człowiek starszy, tym energia solarna mocniej do głosu dochodzi.
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 18:08
        Oto przykład autorefleksji zodiakalnej. Żeby tak wszyscy:)
        • aandzia43 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 18:24
          Wiesz Loppe, jeśli chodzi o skłonność lub jej brak do konkretnego bliźniego, to na bazie obserwacji swojej osoby (i chyba mądrych ksiąg też) mogę powiedzieć, że nierzadko ciągnie nas do ludzi, którzy mają Ascendent w koniunkcji z naszym Słońcem. Przez całe dziesięciolecia otaczałam się ludźmi z Asc. w pierwszych stopniach Strzelca, bo tam mam Słoneczko. Czemuż to tak, czemu? Ano temuż, że miałam niewąskie problemy ze swobodnym wyrażaniem energii solarnej i ktoś, kto miał ją w forpoczcie czyli w Asc., robił to niejako za mnie. Podłączałam się ;-) Z innej strony rzecz ujmując: podłączamy się pod ludzi, którzy uosabiają to, co jest w nas, ale wyleźć na światło dzienne jakoś nie może. Teraz wyrażam się strzelcowo całkiem swobodnie i ludzie ci nei są mi niezbędni, ale prawem zasiedzenia niektórzy są przy mnie dalej. Np. mężu :-)
          • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 18:41
            To jest Andziu - jak mi się wydaje, bo Twoja wiedza jest imponująca - pewna prawidłowość że za młodu nawet nieświadomie szukamy w potencjalnym partnerze/partnerce czegoś czego nam brak choć tkwi w nas tyle że za głeboko, a "to" niekiedy ujawnia się w nas po czasie, jeśli nam się uda. No Carl Jung.

Notabene opiekunem Lwa jest Słońce, a z moich doświadczeń Lwy i Strzelce mają się ku sobie. Pierwszy magnetyzm, iskrzenie jest wręcz namacalne. Potem jest serdecznie i ciekawie... i nie bez namiętnych kłótni. Milczenie po nich trwa długo... Choć pogodzenie gdy do niego dojdzie zajmuje jedną chwilkę i jest wielce wzruszające dla obojga.
            • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 19:19
              To było o teściowej i młodszej ode mnie "miłości od pierwszego wejrzenia"
            • aandzia43 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 19:19
              za młodu nawet nieświadomie szukamy w potencjalnym partnerze/partn
              > erce czegoś czego nam brak choć tkwi w nas tyle że za głeboko, a "to" niekiedy
              > ujawnia się w nas po czasie, jeśli nam się uda. No Carl Jung.

No pewnie. Jak by tego nie ugryźć, z której strony nie ruszyć, wychodzi na to samo. Nawet zakonnik Anselm Grun, z całkiem innej niż Jung, astrologia czy oficjalna psychologia szkoły wywodzący się, pięknie pisze o tym, co pcha nas ku temu czy innemu osobnikowi :-)

Potem jest ser
              > decznie i ciekawie... i nie bez namiętnych kłótni. Milczenie po nich trwa długo
              > ... Choć pogodzenie gdy do niego dojdzie zajmuje jedną chwilkę i jest wielce wz
              > ruszające dla obojga.

Ciągle bierzesz pod uwagę tylko znak solarny. Bo choć zasadniczo masz rację co do energii znaków ognistych, to przecież nie wystarczy mieć w nich położone Słońce, by w każdej sytuacji zachowywać się jak rasowy Lew, Baran czy Strzelec. Mam ze starym Słoneczka w ślicznym, ścisłym trygonie: stary Baran, ja Strzelec. I co? I mamy obydwoje tendencję do kitwaszenia uraz związkowych. Inne układy odpowiadają ze ten feler naszych charakterów. Ale poza tym to z nas ogniste ludziei pełną gębą :-D
              • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 19:29
                Znaczy wg mojej wiedzy o znakach układ pani Strzelec-pan Baran to jest niesłychanie wybuchowy układ... wielkie emocje i czesto negatywne. Jesli Wam się udało trwać to tylko dzieki Tobie...
                • aandzia43 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 20:31
                  Jesli Wam się udało
                  > trwać to tylko dzieki Tobie...

Oj tam, oj tam ;-) Że niby Strzelec cacy, a Baran to be? Udało się między innymi dzięki koniunkcji mojego Księżyca z jego Jowiszem ;-) I jeszcze coś tam by się znalazło, ale pamięć mnie zawodzi. No dobra, Loppe, dość tego - pobawiliśmy się i odkładamy zabawki na półkę. Astrologia rzetelnie traktowana i zgłębiana może dać do myślenia. Nie jestem oszołomem, nie jestem człowiekiem wiary tylko adwokatem diabła, ale spróbować lubię z różnych pieców i misek. Jak się człowiek nie przejada to na żołądek nie szkodzi.
    • iwantyoutoo Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 07.12.12, 19:09
      Po co właściwie pytałeś? Tak sobie, żeby nie przedstawić wyników?
    • tanecznym_krokiem Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 12:57
      jestem lew i mój partner też i uważam że to świetne połączenie. Rozumiemy się i jesteśmy strasznie podobni. Wiem że on potrzebuje stałej adoracji i zachwytu ( tak jak ja) i pomimo wielu lat razem codziennie się sobą nawzajem zachwycamy:)
      Natomiast niecierpię ludzi spod znaku Ryb, zwłaszcza mężczyzn. Jeszcze nie spotkałam Ryby która mogłaby zmienić mój pogląd. Wszystkie które poznałam były albo nawiedzone albo dwulicowe i jak nikt potrafią się podlizywać w pracy szefowi i manipulować...
      Nie przepadam też za ludźmi spad Raka, wszyscy faceci których znałam i znam są przewrażliwonymi hipochodrykami. Bliźniaki też są dwulicowe.
      Za to uwielbiam trzech Strzelców i Wagę, przyjaźnię sie od wielu lat z Wodniczką. Przejechałam się kiedys bardzo na przyjaźni ze Skorpionem, choć znam też innego Skorpiona który jest fascynującym mężczyną, mądrym i dojrzałym aczkolwiek ja już trzymam się na dystans.
      • loppe Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 08.12.12, 18:11
        cyt. jestem lew i mój partner też i uważam że to świetne połączenie. Rozumiemy się i jesteśmy strasznie podobni.

Bo wszystkie lwy to jedna rodzina i to udana:)
    • varna771 Wodniczka 08.12.12, 20:29
    • facet_on_line Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 10.12.12, 15:33
      ehhhh wodniczka , wodniczka :)
      indywidualistka przy której nigdy nie wieje nudą zawsze coś sie dzieje. Nigdy nie będzie potulna i grzeczna raczej jak już to bardziej grzeszna hheheehe.To kobieta która nigdy i w żaden sposób nie da się podporządkować, nie jest typem uległej kobiety, szkoda.
      Pozdrawiam wszystkie wodniczki :*
      • re.ne Wodniczka 17.12.12, 09:10
        facet_on_line napisał:

> ehhhh wodniczka , wodniczka :)
        > indywidualistka przy której nigdy nie wieje nudą zawsze coś sie dzieje. Nigdy
        > nie będzie potulna i grzeczna raczej jak już to bardziej grzeszna hheheehe.To
        > kobieta która nigdy i w żaden sposób nie da się podporządkować, nie jest type
        > m uległej kobiety, szkoda.
        > Pozdrawiam wszystkie wodniczki :*

jestem wodniczką i mój m w 100% zgadza się z w/w zdaniem ( to tak jakby kobieta z jajem)
        A mi dobrze z tym, to rzeczywiście chyba z kosmosu dary
      • varna771 Wodniczka 19.12.12, 15:27
        facet_on_line napisał:

> ehhhh wodniczka , wodniczka :)
        > indywidualistka przy której nigdy nie wieje nudą zawsze coś sie dzieje. Nigdy
        > nie będzie potulna i grzeczna raczej jak już to bardziej grzeszna hheheehe.To
        > kobieta która nigdy i w żaden sposób nie da się podporządkować, nie jest type
        > m uległej kobiety, szkoda.
        > Pozdrawiam wszystkie wodniczki :*
        :-) coś w tym jest ....
    • bgz0702 Re: Prośba do Pań spod znaków Lwa i Wodnika 17.06.13, 22:53
      loppe napisał:

Wodnik to ja, ponoć beznadzieja indywidualistyczna, ale co tam, trudno muszę z tym żyć ;) Masz jakąś ciekawą hipotezę na "mój" temat? ;)
    • kruche_ciacho jam rowniez Lwica 18.06.13, 09:26
      i to przez duze L ;)
      • loppe posługa zodiakalna 07.06.14, 19:10
        kruche_ciacho napisała:

> i to przez duze L ;)

Lwice są moimi największymi przyjaciółkami. Rozumiemy się na poziomie prawie niewerbalnym.

Odświeżam wątek, tylko na chwilkę, aby ewentualnie pomóc, podpowiedzieć coś paniom od niedawna obserwującym forum, jak Anbale:)
        • loppe Re: posługa zodiakalna 07.06.14, 19:53
          Zawle jest spod znaku Lwa, zgaduję, a to nie tak łatwo zgadnąć...

• loppe Re: posługa zodiakalna 07.06.14, 19:54
            Ciekaw jestem znaku Bogini... I jej dwóch mężów...
          • zawle Re: posługa zodiakalna 07.06.14, 22:49
            loppe napisał:

> Zawle jest spod znaku Lwa, zgaduję, a to nie tak łatwo zgadnąć...

hehe..przypomina mi się egzamin z historii wychowania. Pan profesor pytał moją skacowaną koleżankę o to, jaki nurt filozoficzny reprezentował dany, zasłużony dla wychowania myśliciel. Biedna ze trzy razy strzelała naturalistą. Coraz mniej pewnie.
            Profesor wyglądał na coraz bardziej zniechęconego. W pewnym momencie wypalił: A John Locke? Ona na to załamana poddała się- nie wie. Profesor naciskał. Ale ona już się poddała i w zaparte idzie ze nie wie. Zrezygnowany i smutny profesor ją poinformował ze naturalista.

Nie jestem Lwem loppe.
            • loppe Re: posługa zodiakalna 07.06.14, 23:08
              Bardzo Ciebie lubię i szanuję - i chciałbym wiedzieć z jakim znakiem mam do czynienia. Bo jeśli by się nie potwierdził Zodiak w tym przypadku, to ... byłoby coś very contra. Ale myślę że potwierdziłby się... Zawle?
            • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 00:25
              O maj goodness, Kozioreżec jak moja Matka!
              • zawle Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 07:49
                Absolutnie nie....mój były małżonek jest Koziorożcem. Nie przepadaliśmy za sobą......
                • sabat.77 Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 08:32
                  Loppe taki znawca, a nie zapytal o ascendent, ktory wedlug astrologii w ogromnym stopniu determinuje osobowosc czlowieka i sposob wchodzenia w relacje z innymi :)
                  Bez ascendetu wg wspolczesnych astrologow sam zodiak niewiele powie :)
                  • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 15:26
                    Niestety, ale ja pracuję bez ascendentu. Po prostu są różne metody. O potencjale metody uznawanej przeze mnie świadczy stary wątek Zodiak, w którym bodaj tylko związek jednej osoby wymknął się mojej egzegezie;).
                    • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 15:31
                      Wątek Znaki...

forum.gazeta.pl/forum/w,15128,29718422,29718422,Znaki.html
                      Tylko dziś do północy będę dostępny dla ew. egzegezy Waszych związków. Trzeba podać znak swój i partnera/rki.
                • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 15:45
                  zawle napisała:

> Absolutnie nie....mój były małżonek jest Koziorożcem. Nie przepadaliśmy za sobą
                  > ......

Potrzebuję obu znaków dla egzegezy związku. Możesz być zaskoczona Zawle jak trafnie Zodiak przewidział problematykę Twojego związku z Koziorożcem... To jak?
                  • zawle Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 18:21
                    loppe napisał:> Potrzebuję obu znaków dla egzegezy związku. Możesz być zaskoczona Zawle jak tra
                    > fnie Zodiak przewidział problematykę Twojego związku z Koziorożcem... To jak?

Sorry loppe ale trupów bez powodu się nie wykopuje. Nie zgadałeś już dwa razy. Masz trzeci ostatni strzał ( ten juz z podpowiedzią)
                    • sabat.77 Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 18:31
                      Loppe, strzelaj bracie ;) No dalej, strzel cos, najwyzej przestrzelisz.
                      • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:00
                        sabat.77 napisał:

> Loppe, strzelaj bracie ;) No dalej, strzel cos, najwyzej przestrzelisz.

Sabat, dajesz! Znaki Twojego związku
                        • sabat.77 Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:05
                          Lew i Bliznieta. Juz chyba podawalem w roznych watkach.
                          • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:13
                            sabat.77 napisał:

> Lew i Bliznieta. Juz chyba podawalem w roznych watkach.

Tak, chyba już było... Nerwowy związek, Lew - jak zawsze Lew - oczekuje ciepła uczuciowego, a nie dostaje go i reaguje systemem stereotypów mu odpowiadających. Związek nieharmonijny.
                            • sabat.77 Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:27
                              Jedyny harmonijny zwiazek z lwem to antylopa.
                              • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:34
                                sabat.77 napisał:

> Jedyny harmonijny zwiazek z lwem to antylopa.

Na przykład jak Lew się spotka z Lwicą, to nie ma seksualnego przyciągania, ale jest braterstwo dusz - harmonia w tym wymiarze
                                • sabat.77 Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:38
                                  A zauwazyles moze, ze mnie jest taki zodiakalny lew jak z koziej dupy organy w Oliwie? :)
                                  • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:48
                                    sabat.77 napisał:

> A zauwazyles moze, ze mnie jest taki zodiakalny lew jak z koziej dupy organy w
                                    > Oliwie? :)

O nie. Być może nie akceptujesz siebie i stąd takie stanowisko. Autopercepcja. Ale zauważ jak dużą rolę odgrywasz na forum...
                                    • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:49
                                      Nie mniejszą niż ja:))
                    • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 19:44
                      Przyciąganie od pierwszej chwili - charakteryzuje spotkanie pani Strzelec i pana Lwa...
                      Jest chemia...
                      Harmonia związku na dłuższą metę trudniejsza, bo pani Strzelec - w każdym związku - strzeli czasem z biodra, a w ogóle niechętna do chwalenia partnera, oj niechętna...
                      • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 19:48
                        PS. strzeli z biodra = konflikty
                        • loppe Re: posługa zodiakalna 08.06.14, 20:32
                          Lew i Strzelec mają wiele wspólnych cech osobowości, więc spotykając się czują jakby spotkali kogoś znajomego
    • iberia.pl Wodnik 23.06.13, 11:39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka