zawle 03.03.13, 21:47 www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=1968?utm_source=o2_pl&utm_medium=kobieta_4&utm_campaign=kobieta_gora Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hello-kitty2 Re: czemu faceci niewieścieją? 03.03.13, 21:52 Poczatek zupelnie jak o Sabatcie, jak w morde strzelil :) "Jesteśmy nudni, bo nieustannie udajemy kogoś, kim nie jesteśmy i nie mamy nawet pojęcia, dlaczego to robimy. Pokazujemy się nazbyt twardzi lub przesadnie mięciutcy, skaczemy sobie między kostiumem czołgu a czułym chłopczykiem." Odpowiedz Link
zawle Re: czemu faceci niewieścieją? 03.03.13, 21:59 hello-kitty2 napisała: > Poczatek zupelnie jak o Sabatcie, jak w morde strzelil :) rzeczywistość czasami przerasta scenariusz. On nikogo nie udaje, taki jest. www.youtube.com/watch?v=CCrZjRm-H1k Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: czemu faceci niewieścieją? 03.03.13, 22:22 zawle napisała: > rzeczywistość czasami przerasta scenariusz. On nikogo nie udaje, taki jest. > www.youtube.com/watch?v=CCrZjRm-H1k LOL byc moze niepotrzebnie sie dziwie za kazdym razem. "Jesteśmy nudni, ponieważ tylko kobiety są ciekawe. Dlatego niewieściejemy." A co takiego ciekawego jest w kobietach? Odpowiedz Link
zawle Re: czemu faceci niewieścieją? 03.03.13, 22:25 Według facetów pewnie to co tam wkładają;) Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: czemu faceci niewieścieją? 03.03.13, 22:36 zawle napisała: > Według facetów pewnie to co tam wkładają;) Czyli wyglada na to ze droga mutacji rodzaju zenskiego czlowieka powinna przebiegac w kierunku: wiecej dziur :) Odpowiedz Link
zawle Re: czemu faceci niewieścieją? 03.03.13, 22:39 hello-kitty2 napisała: > Czyli wyglada na to ze droga mutacji rodzaju zenskiego czlowieka powinna przebi > egac w kierunku: wiecej dziur :) ...spowodowałoby to większą frustrację i kłopoty z podjęciem decyzji:) Odpowiedz Link
yoric Re: czemu faceci niewieścieją? 04.03.13, 02:27 >> A co takiego ciekawego jest w kobietach? > Według facetów pewnie to co tam wkładają;) Bingo. Jak leci pewna - bardzo na czasie - piosenka Bloodhound Gang: "You know what I really want in a girl? Me" A od siebie skromnie dodam, że "without me she's only aweso"... Odpowiedz Link
hello-kitty2 Re: czemu faceci niewieścieją? 04.03.13, 18:42 yoric napisał: > >> A co takiego ciekawego jest w kobietach? > > > Według facetów pewnie to co tam wkładają;) > > Bingo. Jak leci pewna - bardzo na czasie - piosenka Bloodhound Gang: > > "You know what I really want in a girl? Me" > > A od siebie skromnie dodam, że "without me she's only aweso"... A moglys to wyjasnic wlasnymi slowami? No chyba, ze aktualnie nie mozesz, bo jestes zajety za bardzo soba? Odpowiedz Link
zawle Re: czemu faceci niewieścieją? 04.03.13, 22:25 I tym sposobem od razu widać kto przeczytał do końca:) "Jesteśmy nudni, ponieważ tylko kobiety są ciekawe. Dlatego niewieściejemy." Artykuł jest fajny bo pokazuje męskim okiem nasz troszkę absurdalny świat. Jest prześmiewczy, tylko czasami można się pogubić z kogo autor kpi. Z kobiet, czy z mężczyzn. I to jest najfajniejsze....że nie wiadomo. Ale może ja to nawet w bajorku doszukuję się głębi;) Odpowiedz Link
gomory Re: czemu faceci niewieścieją? 04.03.13, 06:37 Niewiasty decydują o seksie. Kiedy i z kim. Znalazła się na to odpowiedź męskiego świata. Cóż... gdy mężczyźni zniewieścieją, będą decydowali kiedy i z kim. To taki Makiavelliczny plan moje Panie :). Lepiej drżyjcie nad nadciągającą waszą powszechną uległością. Odpowiedz Link
zawle Re: czemu faceci niewieścieją? 04.03.13, 08:19 gomory napisał: > Niewiasty decydują o seksie. Kiedy i z kim. Znalazła się na to odpowiedź męskie > go świata.> Lepiej drżyjcie nad nadciągającą waszą powszechną uległością. A panowie to dają zawsze i komu popadnie. To litość bierze;) I do tego te wymagania. Jeszcze nic się nie stało a ja już mam drżeć;) Odpowiedz Link
marek.zak1 A czeci pija piwo 04.03.13, 09:01 Twierdzenie jak w kawiarence przy kawie. Faceci są nudni, kobiety chcą wyjśc za mąż, Czesi piją piwo, a Francuzi to bałaganiarze. Odpowiedz Link
marek.zak1 Erystyczna manipulacja 04.03.13, 13:22 Sam temat jest przykładem erystycznej manupulacji, opisanej przez Schopenhauera dawno temu. Stawia się jakąś tezę, zupełnie nieudowodnoną i pyta: ,,dlaczego tak jest". Odpowiedz Link
jesod Epicentrum nudy 04.03.13, 14:21 Ten artykuł jest nudny. Prześlizgnęłam się po nim wzrokiem, bo nie chciało mi się tego marudzenia czytać. Nawet w nudzie facet/mężczyzna powinien być epicentrum. I przy siorbaniu kawki musi sobie pobiadolić nad swoim zniewieścieniem, a to wszystko z pewnością wina tych, no... Niedajek. No, bo przecież nie marudzi bez powodu taki jeden z drugim. :) Odpowiedz Link
rekreativa Re: czemu faceci niewieścieją? 04.03.13, 14:54 Artykuł jest o tym, że faceci są nudni. Co to ma wspólnego ze zniewieścieniem? Odpowiedz Link
rekreativa Re: Nic wspólnego 04.03.13, 16:49 Też mam takie wrażenie. Nudni to mogą być poszczególni ludzie, a nie płeć jako taka. Autor artykułu przynudza na pewno :) Odpowiedz Link
sabat-77 Re: czemu faceci niewieścieją? 06.03.13, 12:21 czemu ? Nawet papier toaletowy sie rozwija, wiec zupelnie mozliwe, ze faceci takze. Odpowiedz Link