Dodaj do ulubionych

Mąż nie potrzebuje seksu

25.01.18, 16:26
Witajcie, mam problem z mężem. Jesteśmy niecałe 6 lat po ślubie ja 42 lata on 45 to nasze drugie małżeństwa. Ślub z wielkiej miłości wielkie plany, budowa domu szczęśliwość na maksa. Seks codziennie, namiętny czyste szaleństwo. Mąż wielki fan siłowni. Od mniej więcej roku seks coraz rzadszy ostatnio sporadyczny max raz na miesiąc, byle jaki na odwal się. Bez pieszczot, bez gry wstępnej bez żadnych urozmaiceń. W końcu po roku nie wytrzymuje pytam o co chodzi. Czy jest ktoś trzeci. Twierdzi ze nie, jest w tym przekonywujący, wierze mu. Nie mam dowodów ze jest inaczej, nie mamy dzieci wiec to go nie trzyma. Mówi ze nie ma potrzeby bliskości nie wie czemu być może rozładowuje to na siłowni. Ze raz w miesiącu lub rzadziej mu wystarczy. Do tego teksty typu: nic mnie nie cieszy, nie mam na nic ochoty, nie wiem co będzie dalej mam nadzieje ze będzie dobrze. Z mojej strony szok i niedowierzanie bomto drugi związek taka "wielka" miłość i nagle bum.... twierdzi, ze nie chce się rozstawać i ze jakoś to pokładamy. Czas mija i zmian żadnych jest coraz gorzej nie ma już nawet pocałunków. Przytulenia. Nic. Na siłowni spędza każdego dnia ponad 3 h idzie tam nawet jak bardzo proszę żeby został. Co robić?
Obserwuj wątek
    • hello-kitty2 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 17:25
      NA silowni spedza 3 godz. dziennie, jednoczesnie nic go nie cieszy i nie ma na nic ochoty? Cos tu nie gra. Zeby chodzic na silownie 3-4 w tygodniu trzeba byc mocno zmotywowanym. Jak nic nie cieszy i sie nic nie chce zadna silownia sie przez taki stan nie przedrze. Wez no kiedys wpadnij na ta silke albo w ogole powiedz mu, ze chetnie sie zapiszesz i bedziesz chodzic z nim. Bo jak na moje to Cie sciemnia. A w ogole to ma jakies efekty? JEst mega wysportowany, sprawny. Wez mu powiec zeby Ci pokazal tak z 50 pompek czy przysiadow. Jak nie da rady, to sciemnia na maksa. 3 godziny, ciekawe co on tam robi, chyba na jakies sauny i masaze chodzi.
      • mia405 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 17:41
        Jest bardzo wysportowany ćwiczy od wielu wielu lat (na początku naszego małżeństwa było rzadziej) wiem, ze spędza tam czas mamy wielu wspólnych znajomych którzy go tam spotykają ja również tam chodzę tyle ze rządziej 2-3 razy w tyg. 3 godziny z dojazdem, powrotem, prysznicem rozebraniem się itp.
      • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 18:26
        hello-kitty2 napisała:
        >chyba na jakies sauny i masaze chodzi.

Tak, na masaze prostaty :)
        Pewnie Loppe ma znowu "swoj dzien", ale zakladajac przez chwile, ze to na serio, to moze facet jest kulturysta i odstawil anaboliki? Depa + impotencja to typowe objawy.
        Autorko, ile maz ma w bicku? 50+ cm? ;)
        • mia405 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 18:46
          Nie wiem nie mierzyłam niestety to na serio.
          • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 19:50
            mia405 napisał(a):
            > Nie wiem nie mierzyłam niestety to na serio.

Kurcze, chyba nie tak trudno jest dostrzec roznice pomiedzy "starszy pan, ktory lubi cwiczyc na silce", a "kulturysta, z miesniami tanczacymi pod koszulka"...
            No nie wiem, ja bym nie mial watpliwosci :)
            • mia405 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 20:12
              No wiec to bardziej ten drugi typ z tym ze kulturysta mi się żle kojarzy ;)
              • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 20:20
                mia405 napisał(a):
                > No wiec to bardziej ten drugi typ z tym ze kulturysta mi się żle kojarzy ;)

Niby czemu?
                Kitka wspomniala, ze na redukcji jest zjazd. To prawda. Przy czym ta prawda ma drugi koniec. Zjazd jest u kazdego, ale jesli robi przerwe w cyklu sterydowym i odblok, to zjazd jest totalny ;)
                W przypadku Twojego pana stawiam na romans z anabolikami i utrate potencji. To niestety dosc czesta przypadlosc w tym srodowisku, szczegolnie przy dlugim braniu. A on swoje lata juz ma.
                • mia405 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 20:58
                  No ciekawe nie brałam tego pod uwagę ale on na pewno w żadnych zawodach udziału nie bierze ani do niczego się nie przygotowuje
                  • hello-kitty2 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 00:27
                    mia405 napisał(a):

> No ciekawe nie brałam tego pod uwagę ale on na pewno w żadnych zawodach udziału
                    > nie bierze ani do niczego się nie przygotowuje

A czy zredukowal ostatnimi miesiacami pule jedzenia? Widocznie traci na obwodach (chudnie?maleje?) Czy ma problemy z erekcja?
                    • mia405 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 08:12
                      Nie chudnie nie maleje i nie zredukował. Co do erekcji nie wiem ostatni seks w połowie grudnia wtedy nie miał problemów.
                      • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 08:24
                        mia405 napisał(a):
                        > Nie chudnie nie maleje i nie zredukował. Co do erekcji nie wiem ostatni seks w
                        > połowie grudnia wtedy nie miał problemów.

E, to raczej nie to co mowilem.
                        A ta silownia - dlaczego taz dlugo tam siedzi i czemu codziennie? Ja bym oszalal z nudow. Nie sposob tyle cwiczyc, chyba ze ktos sie szykuje na mr olympia. Trzygodzinny trening to moze wytrzymac zawodowiec, a oni i tak najczesciej trenuja znacznie krocej, tylko bardzo intensywnie.
                        Bywasz tam czasem bez zapowiedzi? Moze on te "silownie" ma w zupelnie innym miejscu?
                        • bgz0702 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 08:42
                          sabat3 napisał:

> mia405 napisał(a):
                          > > Nie chudnie nie maleje i nie zredukował. Co do erekcji nie wiem ostatni s
                          > eks w
                          > > połowie grudnia wtedy nie miał problemów.
                          >
                          > E, to raczej nie to co mowilem.
                          > A ta silownia - dlaczego taz dlugo tam siedzi i czemu codziennie? Ja bym oszala
                          > l z nudow. Nie sposob tyle cwiczyc, chyba ze ktos sie szykuje na mr olympia. Tr
                          > zygodzinny trening to moze wytrzymac zawodowiec, a oni i tak najczesciej trenuj
                          > a znacznie krocej, tylko bardzo intensywnie.
                          > Bywasz tam czasem bez zapowiedzi? Moze on te "silownie" ma w zupelnie innym mie
                          > jscu?

Sabat, przepraszam ze sie wtracam, dlaczego ona cie traktuje z buta? Oddaj jej do kurwy nedzy
                          • bgz0702 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 08:44
                            bgz0702 napisała:

> >
                            > > E, to raczej nie to co mowilem.
                            > > A ta silownia - dlaczego taz dlugo tam siedzi i czemu codziennie? Ja bym
                            > oszala
                            > > l z nudow. Nie sposob tyle cwiczyc, chyba ze ktos sie szykuje na mr olymp
                            > ia. Tr
                            > > zygodzinny trening to moze wytrzymac zawodowiec, a oni i tak najczesciej
                            > trenuj
                            > > a znacznie krocej, tylko bardzo intensywnie.
                            > > Bywasz tam czasem bez zapowiedzi? Moze on te "silownie" ma w zupelnie inn
                            > ym mie
                            > > jscu?
                            >
                            > Sabat, przepraszam ze sie wtracam, dlaczego ona cie traktuje z buta? Oddaj jej
                            > do kurwy nedzy

Nie mialo byc pod tym pistem ;)
                            • bgz0702 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 08:46
                              bgz0702 napisała:

> bgz0702 napisała
                              > > > zygodzinny trening to moze wytrzymac zawodowiec, a oni i tak najcze
                              > sciej
                              > > trenuj
                              > > > a znacznie krocej, tylkro bardzo intensywnie.
                              > > > Bywasz tam czasem bez zapowiedzi? Moze on te "silownie" ma w zupeln
                              > ie inn
                              > > ym mie
                              > > > jscu?
                              > >
                              > > Sabat, przepraszam ze sie wtracam, dlaczego ona cie traktuje z buta? Odda
                              > j jej
                              > > do kurwy nedzy
                              >
                              > Nie mialo byc pod tym pistem ;)

Postem:) tel mnie wkurza:)
                          • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 09:03
                            bgz0702 napisała:
                            > Sabat, przepraszam ze sie wtracam, dlaczego ona cie traktuje z buta? Oddaj jej
                            > do kurwy nedzy

To tak w przenosni :) Nie martw sie, nikt mnie nie kopie ;)
                            • bgz0702 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 09:10
                              sabat3 napisał:

> bgz0702 napisała:
                              > > Sabat, przepraszam ze sie wtracam, dlaczego ona cie traktuje z buta? Odda
                              > j jej
                              > > do kurwy nedzy
                              >
                              > To tak w przenosni :) Nie martw sie, nikt mnie nie kopie ;)

:)) bez jaj, my sie nie dogadamy :) ja mam nadzieje ze cie nie kopie. To jest ciezka sprawa zyc z oprawca, niezdrowe. Bunt na pokladzie! :)
                      • bgz0702 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 08:37
                        mia405 napisał(a):

> Nie chudnie nie maleje i nie zredukował. Co do erekcji nie wiem ostatni seks w
                        > połowie grudnia wtedy nie miał problemów.

Kryzys? Pytaj co go rozczarowuje. Dzieci nie macie bo nie chcieliscie?
        • hello-kitty2 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 19:36
          sabat3 napisał:

> Tak, na masaze prostaty :)
          > Pewnie Loppe ma znowu "swoj dzien", ale zakladajac przez chwile, ze to na serio
          > , to moze facet jest kulturysta i odstawil anaboliki? Depa + impotencja to typo
          > we objawy.
          > Autorko, ile maz ma w bicku? 50+ cm? ;)

hehe 45 letni koksiarz ;-) Aktualny mistrz swiata weteranow Radek Slodkiewicz jest w moim wieku czyli ma 42 lata. Jest jeszcze jedna mozliwosc: gosc przygotowywuje sie do zawodow na wiosne i wlasnie robi forme czli jest na ostrej redukcji, co objawia sie totalnym wisielczym nastrojem i spadkiem libido do zera. Tylko, ze forme robia kulturysci 12-16 tyg, a nie rok. Skad on bierze motywacje do teningu skoro nic mu sie nie chce? Slyszales zeby ktos w depresji ciekal na silke? Moze jest przetrenowany?
    • marek.zak1 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 18:11
      Zobacz obok wątek ,,Żuraw i czapla po roku zimy". To prawdopodobnie Twój case
      • mia405 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 18:24
        No nie bardzo bo ja go nigdy w dupie nie miałam.
        • bgz0702 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 19:12
          mia405 napisał(a):

To moze by ta silke na jakis basen wspolny zamienic od czasu do czasu, gory, kino, rower czy co tam? 3 h dziennie na silce? Zmiana stylu zycia chyba sie nalezy, inne aktywnosci, bo chyba nuda tak krazyc wokol jednego tematu, chyba ze sie na jakies zawody szykuje a i tak jestem w szoku. Ty nie padasz z nudy? Chyba ta silka mu rozrywki dostarcza, a potem spadek entuzjazmu w domu, znajdz wam albo sobie jakies inne zajecie
          • mia405 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 19:28
            Przerabiane próbowane - nie ma opcji zmiany. Czy nie padam z nudy? Staram się szukać sobie własnego zajęcia ale tak, mam szczerze dość.
            • bgz0702 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 19:41
              mia405 napisał(a):

> Przerabiane próbowane - nie ma opcji zmiany. Czy nie padam z nudy? Staram się s
              > zukać sobie własnego zajęcia ale tak, mam szczerze dość.

Znajdz sobie jakies zajecie, niech ma szanse/ okazje teraz on zeby sie o zwiazek postarac. Sprawdz rzeczywiscie te anaboliki, zeby nie bylo ze chlop "pod wplywem' a ty nieczula i gadaj, moze uda sie czegos dowiedziec. Twoj czas jest cenny, on ze swoim robi co chce- tego sie trzymaj :)
            • hello-kitty2 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 19:42
              Jest jeszcze taka opcja zeby sie zwiazal ze mna ;-) 45 lat to akturat, jam fun silowni, bysmy sie wzajemnie motywowali tj on mnie, bo ja az takiej motywacji nie mam zeby codziennie chodzic. Masz masz jakies foty? Ile wazy? Mnie by interesowalo ile ma w udzie? Z 7 dych jakby mial, to bym nie pogardzila. Co myslisz Sabat, dobry pomysl? ;-)
              • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 19:51
                hello-kitty2 napisała:
                > Co myslisz S
                > abat, dobry pomysl? ;-)

Slaby, bo jesli to "ten mezczyzna", to Tobie sie szybko zachce i to bardzo ;) Nacierpisz sie, kobieto ;)
    • aniuki Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 22:29
      mia405 napisał(a):
      Od mniej więcej roku seks coraz rzadszy ostatnio sporadyczny max

Młoda wnuczka zwierza się babce "Babko, babko, mam chłopca, ale waham się. On sporo pije"
      Babka "Oj nie bierz tego, po ślubie to się tylko zwiększy"
      Przychodzi za pół roku "Babko, mam innego, ale on pali"
      Babka "Oj nie bierz, po ślubie to się tylko będzie zwiększać"
      Przychodzi po raz trzeci "Babko, mam teraz innego chłopca ale on ciągle chce seksu"
      "O, tego bierz! Po ślubie to się na pewno zmniejszy!"
      • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 23:01
        aniuki napisała:
        > Przychodzi po raz trzeci "Babko, mam teraz innego chłopca ale on ciągle chce se
        > ksu"
        > "O, tego bierz! Po ślubie to się na pewno zmniejszy!"

Powinno byc: "po slubie to tobie sie odechce" ;)
        • marek.zak1 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 23:11
          sabat3 napisał:

> Powinno byc: "po slubie to tobie sie odechce" ;)
          -----------------------
          Jak nie chce przed ślubem, to po ślubie nic się nie zmieni, bo co może zmienić papier?.
          • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 23:30
            marek.zak1 napisał:
            > Jak nie chce przed ślubem, to po ślubie nic się nie zmieni, bo co może zmienić
            > papier?.

Marku, rzadko tak to wyglada. Najczesciej sa jakies sinusoidy. Okresy fajne przeplatane ze slabymi. Najpierw wahniecia w dol sa male, a im silniejsza zaleznosc miedzy ludzmi, tym gorzej sie dzieje.
            • marek.zak1 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 25.01.18, 23:40
              sabat3 napisał:

> Marku, rzadko tak to wyglada. Najczesciej sa jakies sinusoidy. Okresy fajne przeplatane ze slabymi. Najpierw wahniecia w dol sa male, a im silniejsza zaleznosc miedzy ludzmi, tym gorzej sie dzieje.
              ---------
              Nie wiem, o co chodzi, ale przyjmuję do wiadomości.
              • sabat3 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 26.01.18, 08:20
                marek.zak1 napisał:
                > Nie wiem, o co chodzi, ale przyjmuję do wiadomości.

Chodzi o to, ze moze byc raz dobrze, a raz zle, ale z czasem - raczej coraz gorzej. I za kazdym razem kiedy juz jest dobrze, czlowiek ma nadzieje, ze to juz tak na stale, ale za miesiac, dwa, trzy przychodzi kolejne rozczarowanie.
                Nikt by sie nie wiazal z osoba, ktora od poczatku traktuje Cie wylacznie oschle i z buta.
    • psychoterapiavide Re: Mąż nie potrzebuje seksu 15.03.18, 13:57
      Może warto porozmawiać? Zapraszamy do naszej poradni www.dobryseksuologwarszawa.pl/
    • obrotowy żona nie potrzebuje seksu 23.03.18, 12:14
      no to mam tak samo - tylko w druga strone.
      i tez nie wiem, co robic, bo rozmowy nie pomagaja.
      roznica jest tylko taka, ze u niej nie ma silowni , a jest tylko wielogodzinne siedzenie przed TiVi.
      • rybak Re: żona nie potrzebuje seksu 25.03.18, 17:01
        Nic nie robić. Ktoś tu ładnie zapodał tekst porządkujący relacje: albo dbasz o moje potrzeby seksualne tak jak trzeba, albo od dziś jeśli chodzi o seks, trzymaj się ode mnie z daleka, kochanie. Bo mam dosyć żebraniny.
        Pomoże? - ok.
        Nie pomoże? - trudno: fajnie było, ale się skończyło, jest pani wolna.Ale ja też.
        Nie ma co czekać na Godota. Kiedyś, dawno temu, to przetrenowałem do bólu, szloda życia.
        • xystos Re: żona nie potrzebuje seksu 01.04.18, 22:01
          jesli mąż zdecyduje się na klasztor
          dyspense otrzymacie szybko
    • poly76 Re: Mąż nie potrzebuje seksu 16.05.18, 08:25
      Może trzeba spojrzeć na to z trochę innej strony . Czy to twoja osoba nie powoduje że on chce tam chodzić . Może nie jesteś go w stanie zatrzymać przy sobie , może to w tobie tkwi ten problem . Ciała po 40-stce już nie są tak atrakcyjne jak młodych koleżanek na siłowni ( nie twierdze że nie można być seksi po 40-tce ) . Może jest powód niedopasowania . Czasami drugie małżeństwa są bardzie z rozsądku aby nie wejść w starość samemu - kwestia ile się znaliście przed małżeństwem . Napisałaś że nie macie dzieci wiec jest wielkie spektrum jak mile spędzać czas ( obowiązki ograniczone ) jak razem bywać w miejscach gdzie inni by chcieli być . Piszesz że to twoje drugie małżeństwo - czy w poprzednim związku było podobnie ( dlaczego się rozpadł ) . Ciekawe jak to daleko zajdzie - drugi rozwód czy przejdziecie przez to obronną ręką . Oby to drugie gdyż poobijany charakter po dwóch rozstaniach rzutuje negatywnie na przyszłe życie . Trzymam kciuki za happy-end
    • jaiwy Re: Mąż nie potrzebuje seksu 10.11.18, 21:32
      Witam.
      Proszę przeczytaj do końca.
      E-mail jaiwy@op.pl podaj nr zadzwonię 690-......-234 zapytaj o szczegóły to nic nie kosztuje a ja nie gryze.
      Każda kobieta potrzebuje relaksu odprężenia więc oferuje masaż dla kobiet, kazdy ma prawo sie odprężyć i zrelaksować po całym dniu pracy a tym bardziej tygodniu , tylko od 18 lat.
      Masaż wykonuje w bieliźnie lub nago a na spotkaniu możliwe jest M.in..
      masaż ciałem
      masaż dłońmi
      masaż erotyczny podczas którego możesz mnie dotykać w każdą część ciała a ja nie omine żadnych z okolic intymnych Twojego ciała.
      możliwa również wspólna kąpiel
      wspólna noc we dwoje
      trójkąt (tylko w gronie pań lub fajnej pary).
      Minetka
      Oral
      Anal
      Klasyk
      Wszystko do ustalenia. Spotkanie na najwyższym poziomie i oczywiście dyskretne.
      Telefon przyspieszy kontakt gdyż mogę zadzwonić w każdej chwili i porozmawiać.
      Dla jasnosci i wiele pytań.
      Sotkania są dla przyjemności obu stron (szukam tylko jednej zadbanej kobiety na dłużej).
      Mam 30 lat (dojrzały jak na swój wiek) 180cm brunet krótkie włosy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka