Dodaj do ulubionych

Pętla czasu ;)

06.07.18, 07:00
Witam serdecznie starą wiarę i nowych dyskutantów!

Nie było mnie przez chwilkę ale wracam do aktywnego uczestnictwa bogatszy o nowe, fascynujące doświadczenia :) Jako, że siłą rzeczy rzeczy oglądłem forumowe dyskusje z jako takim dystansem, widać ciekawą sprawę. Oprócz niejakiej radykalizacji poglądów dyskutantów, co jednak przychodzi z wiekiem mam wrażenie powrotu do pozycji wyjściowej, tak z przed dekady lub lepiej.
Czyli pomimo dziesięciu lat podawania przykładów, argumentacji i nawet wstępnych sukcesów u niektórych znowu jest tak samo, przynajmniej w słowach.
Albo i się mylę :D

Pozdro,
Obserwuj wątek
    • szopen_cn Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 09:09
      Kiedy zagladam do rodzinnego miasta w Polsce zawsze wpadne do baru, ktory "Pod Tutulem" sie nazywa.
      Pomimo kilkukrotnej zmiany wlascicieli od gdzies 25 lat gra tam fajna muzyka, siedzi i pije lokalna subkultura, dyskusja toczy sie na ciekawe tematy, milo i przyjemnie.

Jedyne co sie zmienia to srednia wieku tam bywajacych.
    • hello-kitty2 Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 09:38
      Songo to wrzuc jakies bogate doswiadczenia. Moze swiezoscia powieje.
      • mundialvar Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 09:45
        Ciekawe czy się dostroił czy doigrał
        • mundialvar Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 10:28
          Songo powraca w dniu który jest Miedzynarodowym Dniem Pocałunku, to dobry znak:)
          • mundialvar Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 10:30
            Czerwone Gitary śpiewały:
            Dobrze wiem co to miłość prawdziwa
            Gorące pocałunki i stosunki
          • songo3000 Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 17:11
            Zobaczymy dla kogo ;)
      • songo3000 Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 17:03
        Nie ma sprawy Kitko, wrzucę bo i doświadczenia zebrałem (i zbieram :P ) bogate. Pozycja Samca Alpha trochę pomaga, hehe.
    • druginudziarz Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 11:04
      songo3000 napisał:

>Jako, że siłą rzeczy rzeczy oglądłem forumowe d
      > yskusje z jako takim dystansem, widać ciekawą sprawę. Oprócz niejakiej radykali
      > zacji poglądów dyskutantów, co jednak przychodzi z wiekiem mam wrażenie powrotu
      > do pozycji wyjściowej, tak z przed dekady lub lepiej.
      > Czyli pomimo dziesięciu lat podawania przykładów, argumentacji i nawet wstępnyc
      > h sukcesów u niektórych znowu jest tak samo, przynajmniej w słowach.

Ale przynamniej wiemy dlaczego ;)
      W każdym razie niektórzy.
      • mundialvar Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 11:55
        druginudziarz napisał:

>
        > Ale przynamniej wiemy dlaczego ;)
        > W każdym razie niektórzy.

Jak śpiewała piosenkarka:
        Uczymy się żyć, bez początku, bez końca
        Dwie obrączki, kilka wątków
    • aandzia43 Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 12:06
      songo3000 napisał:

> Witam serdecznie starą wiarę i nowych dyskutantów!
      >
      > Nie było mnie przez chwilkę ale wracam do aktywnego uczestnictwa bogatszy o

O, witaj Songo :-) Pozdro.
      Skłonił mnie twój powrót do zastanowienia się co mi się zmieniło w poglądach i odczuciach na tematy obyczajowe w ciągu ostatnich dziesięciu lat. Oczywiście na bazie życia, potem trochę forum. Otóż pogłębiła mi się świadomość tego:

- jak przejebane mają faceci na niektórych poletkach.
      - jak łatwo ludzie z powodu słabości oddają to co cenne/robią krzywdę/poświęcają nawet bliskich dla przekonań, poglądów, ucieczek i innych takich mózgowych wygibasów i ornamentów.
      - jak głęboko w dupie mam kulturalne dyskusje z idiotami z powodu bezsensu tego przedsięwzięcia
      - jak nie ma co oszczędzać idiotów przekraczających twoje granice w oczekiwaniu na... chuj wie na co właściwie.
      • mundialvar Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 12:22
        Żyjemy za bardzo w swoich umysłach, potrzebujemy je transcendować w tańcu i jemu podobnych aktywnościach, żeby się dostroić do rzeczywistości

www.youtube.com/watch?v=TBAj4nbdLEU

Wszystkiego dobrego Andziu!:)
        • mundialvar Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 12:27
          W tańcu człowiek nawiązuje przyjazny kontakt ze swoją nieświadomością, a to jest bardzo ważne i pomocne
          • mundialvar Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 12:37
            www.youtube.com/watch?v=Ot6pSrKT1oc

Niecałe 2 tygodnie temu byłem z żoną na koncercie orkiestr wojskowych, w tym Orkiestra Reprezentacyjna Wojska Polskiego, i to są już nowe czasy Staszewski, zagrali pięknie m.in. właśnie ten utwór, Europa, gitarzysta otrzymał wielkie brawa od licznie zgromadzonej publiczności...
            • mundialvar Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 12:38
              A po pokazie musztry nie było końca owacjom i zdjęciom publiczności z żołnierzami...
      • songo3000 Re: Pętla czasu ;) 06.07.18, 17:10
        Cześć Andzia!

> dla przekonań, poglądów, ucieczek i innych takich mózgowych wygibasów i ornamentów.
        "Dobro bliskiego" to też przekonanie wywodzące się z jakiejś ideo

> - jak nie ma co oszczędzać idiotów przekraczających twoje granice w oczekiwaniu na... chuj wie na co właściwie.
        A to rozumiem. Obecnie bliższe mi jest.... nie, po prostu przekładam działanie nad czekanie i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka