31.12.21, 17:37
Czy to ten sam gomory który od kilkunastu lat się tu udziela i ma super związek i pisze jak fajny i mądry facet? Dawno temu podziwialam Twoje wpisy, potem chyba miałeś przerwę bo dawno nie kojarzę wątków w których byłbyś aktywny, a tu proszę, pojawił się
Obserwuj wątek
    • milotu Re: Gomory! 01.01.22, 13:25
      Czy Ty k... myślisz, że ktoś sobie życzy żeby jego szanowny nick wisiał rok na czołówce martwego forum? Trzeba było pod jego wpisem się do niego odezwać po prostu, że dzień dobry, cześć, a tu taka chora sensacja.
      • gugusia Re: Gomory! 01.01.22, 14:42
        Buraku drogi a co Ci do tego? Adwokatem jego jesteś? Polak zawsze sie do czegos przypier..li, no zawsze coś znajdzie, co?
      • gugusia Re: Gomory! 01.01.22, 14:47
        Poza tym jeśli dla Ciebie sensacją jest fakt że Nick będzie wisiał na martwym forum, to hm... ubogie masz strasznie życie.
        • michal54 Re: Gomory! 04.01.22, 21:42
          Racja polka nigdy nie pisze na temat
          • michal54 Re: Gomory! 04.01.22, 21:42
            Polak miało być...gupi slownik
            • obrotowy nie tylko slownik... 10.01.22, 16:58
              michal54 napisał:
              > Polak miało być...gupi slownik

nie tylko slownik - ale i ten caly jezyk...

bo dlaczego nalezy pisac: Polak, ale - katolik ?

PS: jezyk to formacja zmienna. dawniej pisalo sie: zyd, a od niedawna juz: Zyd...
    • gomory Re: Gomory! 10.01.22, 10:40
      gugusia napisała:

> Czy to ten sam gomory który od kilkunastu lat się tu udziela i ma super związek
      > i pisze jak fajny i mądry facet? Dawno temu podziwialam Twoje wpisy, potem chy
      > ba miałeś przerwę bo dawno nie kojarzę wątków w których byłbyś aktywny, a tu pr
      > oszę, pojawił się

Nie do końca.
      Nie sądzę by tutaj pisał ktoś bez deficytów w związku. Jakie algorytmy miałyby go tutaj przygnać? Więc o ile ja to niewątpliwie ja, to na pewno mój związek, nie był super pod wieloma względami. Widocznie nieprecyzyjnie się wypowiadałem, skoro odniosłaś takie wrażenie.
      Zajrzałem tu w przypływie nostalgii robiąc pewne porządki na koncie. Świat nie stoi w miejscu, formuła forum w pewien sposób się dla mnie kiedyś wyczerpała. Swoją energię na marnowanie czasu, przekierowałem w inne rejony ;-).
      Pozdrawiam i miłego życia życzę.
      • gugusia Re: Gomory! 10.01.22, 14:46
        Coz, było to dawno, wtedy bardzo lubiłam Twoje wpisy bo były wyważone, mądre i zabawne i odniosłam wrażenie że dosc ciepło się wypowiadasz o polowce jeśli już o niej mówisz, stąd moje, być może zupełnie błędne wrażenie o zwiazku (był..?), aż tak dobrze nie pamiętam, bo to jednak parę lat minęło.
        Tak, czy siak, pozdrawiam serdecznie, również dobrego życia, w związku czy bez, Ci zycze:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka