marcin1973 14.04.05, 22:50 Anula36 od dnia dzisiejszego zawiesza działalność jako ADMIN na FORUM. Nadzór Właścicielski składa niejszym serdeczne podziękowania, wręcza jedną nogawkę rajstop (drugą otrzymuje woman-in-love) oraz połowę główki goździka. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: Pożegnanie Anuli36 14.04.05, 23:11 dzieki za mowe pozegnalna a zwlaszcza za nogawke:) Bede na nia lowic co bardziej perwersyjnych facetow:) Odpowiedz Link
oliwka30 Re: Pożegnanie Anuli36 14.04.05, 23:15 Zdaje się że ostatnio Anula traci Cierpliwość. W każdym razie owocnych łowów na nogawki:) Odpowiedz Link
anula36 Re: Pożegnanie Anuli36 14.04.05, 23:24 po roku czytania wszytkich postow na forum kazdy by stracil:) Nawet swiety:) A mnie do tego daleko. Odpowiedz Link
yoric Jak rozumieć te słowa? 15.04.05, 02:06 Czy mam rozumieć, że zaczął się dopływ seksu? :) Odpowiedz Link
anula36 Re: Jak rozumieć te słowa? 15.04.05, 09:17 haha- wiedzialam ze nie ma to jak wyjsc po angielsku:)Po prostu postanowilam zrezygnowac z obowiazkow i zajac sie przyjemnosciami:)Przynajmniej w temacie seksu:) Odpowiedz Link
mala-izunia Re: Pożegnanie Anuli36 15.04.05, 17:15 Anula, dzieki za wszystko!!! Mam nadzieje, ze dalej bedziesz zagladala na to forum i czasem cos od Ciebie uslyszymy. Pozdrawiam m-i Odpowiedz Link
tina1 Re: Pożegnanie Anuli36 15.04.05, 18:44 mala-izunia napisała: > Anula, dzieki za wszystko!!! Mam nadzieje, ze dalej bedziesz zagladala na to > forum i czasem cos od Ciebie uslyszymy. Pozdrawiam > m-i ----------- Jak zwykle rzeczowo i konkretnie :)Anula również dziękuję za to ,że mogłam poczytać...mądrze pisałaś i pewnie napiszesz jeszcze nie raz...i twarda z Ciebie sztuka :))) I dobrze !:) Odpowiedz Link
juna_bis Re: Pożegnanie Anuli36 16.04.05, 11:47 A ja mam nadzieję, że to znaczy tylko tyle, że Anula nie będzie już adminen, ale będzie nadal na forum. Dużo by straciło bez jej trafnych uwag i czasami kąśliwego języczka. Nie raz się uśmiałam z Twoich komentrzy, Anulo. Co by to było bez charakterystycznego "nei"? Bywaj tu jak najczęściej. pozdrawiam Odpowiedz Link
thistle @->->->----------- 16.04.05, 12:33 najlepszego na nowej drodze, dokądkolwiek idziesz:) Odpowiedz Link
woman-in-love Re: @->->->----------- 16.04.05, 16:18 a ja od razu mówię: Anula wróć! Twoja siostra rajstopowa :-)))) Odpowiedz Link
anula36 Re: @->->->----------- 16.04.05, 16:23 Powiem ci Woman ze nawet bez wspolnych nogawek rajstopowych i tak poszlysmy w ta sama strone:) Tzn ja w ta co ty:) Odpowiedz Link
marcin1973 Re: @->->->----------- 17.04.05, 10:51 Dobra zainwestuję dla każdej po jednej parze - ale takie zwykłe z rynku - żadnych frywolności:)!! anula36 napisała: > Powiem ci Woman ze nawet bez wspolnych nogawek rajstopowych i tak poszlysmy w > ta sama strone:) > Tzn ja w ta co ty:) Odpowiedz Link
anula36 Re: @->->->----------- 17.04.05, 11:01 Tylko pamietaj ze dla mnie L-ka:) Bo inaczej bede je mogla tylko w torebce nosic na wieczna pamiatke;) Odpowiedz Link