minerwa33 25.06.05, 11:12 Tomku, Z Twoich postow i rad wynika,ze masz szczesliwe malzenstwo,a sam jestes doswiadczonym,madrym czlowiekiem. Czemu wiec znalazles sie na tym forum,pytam tak z ciekawosci.Nie musisz odpowiadac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek_abc Re: Do Tomka_abc 25.06.05, 23:40 hmm Staram sie byc szczesliwy... a że czasami lekko świruje z ...powodu powszechnie znanego na tym forum to juz inna sprawa... Na forum...szukałem odpowiedzi na pytanie dlaczego w normalnej kochającej sie rodzinie kobieta....po prostu NIE CHCE... Odpowiedz Link
tomek_abc Re: Do Tomka_abc 25.06.05, 23:43 i jescze dodam....jako ciekawostkę.. ostatnio rozmawiając poważnie ...usłyszałem... "nie wiedziałam, że TO ma dla Ciebie takie znaczenie..." Odpowiedz Link
niemamlogina Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 01:51 Dlaczego nie wiedziała? Na to pytanie powinieneś odpowiedzieć sobie Ty i Wy oboje. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 14:39 do Tomka: chcesz wiedzieć, dlaczego kobieta nie chce? Z prostego wyrachowania: może więcej eksploatować delikwenta, który wiele zrobi, zeby tylko.......Jednym słowem Twoja właścicielka jest Ciebie za pewna. Odpowiedz Link
tomek_abc Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 18:13 > do Tomka: chcesz wiedzieć, dlaczego kobieta nie chce? Z prostego wyrachowania: > może więcej eksploatować delikwenta, który wiele zrobi, zeby tylko.......Jednym > słowem Twoja właścicielka jest Ciebie za pewna. W in L Nie jest to takie proste...bo "moja właścicielka" nie jest typową spryciarą, a co do jej pewności...to na jej miejscu nie byłbym taki pewny;) ....może dlatego ostatnio zauważyłem,że sie stara, co mnie zresztą cieszy... i może dlatego nie piszę (już)... ratunku ! pomóżcie!to już X miesięcy bez seksu itp! Odpowiedz Link
delikatna1 Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 18:25 hm..ja tez nie chce...nie chce juz cztery lata, nie potrzebuje, tyle. jak juz sie kocxhamy jest bombowo, ale nigdy nie wykonuje pierwszego kroku...ale staram sie..jak cholera..chyba jutro nabede vamee.... Odpowiedz Link
tomek_abc Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 18:34 i chwala Ci za to....a jesli..."jest bombowo" to w sumie nie takie wielkie poświęcenie :) chyba warto sie starać, bo licho (zdrada) nie śpi Odpowiedz Link
delikatna1 Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 18:37 warto sie starac , chocby dlatego ze moj maz jest cudownym kochanym facetem:) i ze chcialabym by bylo jak dawniej:) tylko mi sie kruca nie chce.... Odpowiedz Link
tomek_abc Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 18:43 tak jak dawniej to juz na pewno nie będzie (to se ne vrati)...ale może być inaczej i całkiem miło i przyjemnie... Odpowiedz Link
delikatna1 Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 18:48 niom..szkoda ze se ne vrat5i..fajnie bylo, i in wencji czlek tyle mial;) Odpowiedz Link
tomek_abc Re: Do Tomka_abc 26.06.05, 23:38 mam wrazenie, że inwencja jest pochodną....starania się... jeśli jeszcze nam sie chce i nie jesteśmy łóżkowymi leniuchami...to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wykazać inwencje;) choc...pewnie tak jest, że jak sie jest z kimś 5-10-20 lat...to już staramy sie troszkę mniej Odpowiedz Link
drobiazg Re: Do Tomka_abc 30.06.05, 15:41 tomek_abc napisał: > choc...pewnie tak jest, że jak sie jest z kimś 5-10-20 lat...to już staramy sie troszkę mniej właśnie dlatego, że jesteśmy już ponad 14 lat razem to staram się jeszcze bardziej, Nie jesteśmy jakimś modelowym związkiem, zdarzają nam się i ciche dni i burzliwe dyskusje ;-) Jedno i drugie bywa zazdrosne i ma swoje „za uszami” -) Widzę w lustrze upływ czasu, szybciej jestem zmęczona, bardziej reaguje na kaprysy pogody, ale właśnie dlatego się staram, żeby mu to WSZYSTKO złe wynagrodzić no i dlatego, że widzę On też się stara ;-) miewam zwariowane pomysły, uwielbiam różne seksi fatałaszki, poza braniem ogromną frajdę sprawia mi też dawanie i pewnie powinnam pisać na jakimś innym forum ale jakoś się tu zadomowiłam ;-) Odpowiedz Link