inseg 14.01.07, 00:33 Na początek muszę wam to panowie wytknąć... " W kobiecie pierwsze budzi się serce. Dlatego mężczyzna popełnia błąd, gdy stara się najpierw obudzić jej ciało" M.Kozłowski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mreck Re: Męskie błędy 14.01.07, 11:18 jeszcze jedna instrukcja obsługi kobiety? a błędy kobiet? np mówienie, znou pajacu jeden nie naprawiłes kranu, zamiast kochanie ten kran wymaga naprawy natychmiast. mówienie: czemu mnie nie przytulasz, zamast, przytul mnie proszę. mówienie bo ty jestes taki owaki zamiast powiedzieć o co chodzi. itp itp. mężczyźni nie popełniaja błędów, to kbiety są wadliwie skonstruowane i maja za mało przycisków. Odpowiedz Link
europa63 Re: Męskie błędy 14.01.07, 11:52 Oj,oj, oj... A wy znowu o tym przytulaniu...(: Mówię "przytul mnie , proszę... i co? Nie dociera... a jak sama sie przytulę, to zostaję poklepana po plecach...po bratersku... Mężczyźni nie popełniają błędów, tak???? Rozmowa to podstawa, tylko, że ja mówię, ale co on z tego rozumie...to jedno. A jak zareaguje - jeśli wogóle- to drugie... PS. Kran potrafię sama... Odpowiedz Link
mreck Re: Męskie błędy 14.01.07, 12:07 rozmów mogłoby nie byc wcale, tylko wspólne ogladanie meczów i gra w szachy. no jaki błąd popełnia jabłko ze spada? no jaki? jaki bład popełnia mężczyzna ze kocha? Odpowiedz Link
europa63 Re: Męskie błędy 14.01.07, 12:14 To mam pecha, w szachy nie gram...:) Jeśli mężczyzna kocha, to jest to wielkie szczęście... Ale musi być odpowiedni obiekt uczuć... Nie jest to proste,ani łatwe, ale jakimis zasadami sie kierujemy dokonując wyborów, prawda? Powtarzam starą prawdę, że gdyby panowie więcej myśleli głową, a nie tym, co w spodniach.... czego wszystkim życze... PS. szachów mogę się nauczyć, jak nauczyciel cierpliwy:)))) Odpowiedz Link
vivienn1 Re: Męskie błędy 14.01.07, 15:31 Miłość nie jest błędem, jeśli nikogo nie krzywdzi...:) Ale czasem mleko się wylało...i po co nad nim płakać? Poszukać świeżego...:))) Odpowiedz Link
europa63 Re: Męskie błędy 14.01.07, 13:21 chodzi o te szachy?:))) Czy o to, że mnie nie przytula? Bo to przytulanie i brak kwiatów już odkryłam na forum...nie doczytałaś???:))) Odpowiedz Link
europa63 Re: Męskie błędy 14.01.07, 13:22 a może o kran ci szło? no, uszczelke wymienie...:)))) Odpowiedz Link
coill Re: Męskie błędy 14.01.07, 20:15 sa Ci ktorym wystarczy powiedziec ze np kran szwankuje, potem poprosic i poczekac az sam wygospodaruje swoj czas na jego naprawienie,ewentualnie raz powtorzyc. Są i Ci ktorym sie mowi,pprosi i NIC, potem sie powtarza. Jak do D.... wkoncu sie narzeka i wypomina,i jeszcze dalej.... - Jakze trudno zyc z kims takim. i kto powie,ze tacy sa bezbledni?:D Odpowiedz Link
bajeczka35 Re: Męskie błędy 16.01.07, 20:25 co by znaczyło, że kobieta jest aseksualna, póki intelektualnie nie poczuje coś do drugiej osoby? Upsss... niezłe. Tylko trudno zarzucić kobietom braku pociągu fizycznego do mężczyzn, do których uczuciowo nic nie czują. Po kiego wszystko uogólniać? Inseg, nie każda jest z moralnego kamienia! Odpowiedz Link
bajeczka35 Re: Męskie błędy 16.01.07, 20:52 i tylko łebski, skoro kobiety "rozkręcał" jedynie intelektemi teorią, ciekawe skąd mu się to ubzdurało, bo gdzie, to chyba w zakonie męskim Odpowiedz Link