1zlakobieta 02.05.08, 21:59 Czy w braku doświadczenia w sexie (np poprzez dotychczasową monogamię) mężczyzna może znaleźc jakiś plus? Czy jeśli szukacie kochanki to wolicie te doświadczone? Czy może liczy się entuzjazm? Czy moze coś innego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: Pytanie do Panów 02.05.08, 22:43 > Czy w braku doświadczenia w sexie (np poprzez dotychczasową monogamię) mężczyzna może znaleźc jakiś plus? Jasne - zyskuje spokoj przed chorobami w. Wystepuje w roli "nauczyciela" i nie rywalizuje z EX (wazne zwlaszcza dla mezczyzn niepewnych swoich seksualnych zdolnosci), bo nie ma porownania. Moze zakladac, ze bedzie latwo mu pelnic role przywodcza. Kobieta bedzie wierniejsza (co samo w sobie jest nieroztropne, bo przeciez rozbudzi sie jej ciekawosc). > Czy może liczy się entuzjazm? Przede wszystkim :D. Zawsze wyznawalem zasade by trzymac sie z daleka od dziewic, bo to jednak moze byc klopotliwe i tyle. Ale wiem, ze brak doswiadczenia nie przeklada sie na temperament i ochote ktora jest podstawa. Najwazniejsze to nadawac na tych samych falach erotycznej zmyslowosci. Faceta w tym glowa by stworzyc atmosfere w ktorej padaja mury ewentualnej wstydliwosci. Hm... chociaz nie kazdemu chce sie czekac. No niby fajnie otwierac z kobieta kolejne bramy doznan, ale zwlaszcza Ci doswiadczeni majacy swoje zdecydowane preferencje moga nie chciec angazowac sie w czasochlonne szkolenie kochanki. Zwlaszcza jesli maja alternatywe ;). Wg mnie najwazniejsze jest zgranie sie oczekiwaniami i mozliwosciami. By jej podobal sie repertuar jego pieszczot, a jemu jej reakcje ;). Odpowiedz Link
1zlakobieta Re: Pytanie do Panów 03.05.08, 14:28 Dziękuję za tą opinię, daje mi ona pewne nadzieje.... że jeszcze dużo może mnie spotkac :) Odpowiedz Link
gomory Re: Pytanie do Panów 03.05.08, 16:59 To co sie zdarzy, jak i to co sie nie wydarzy zalezy glownie od nas. Zycze podjecia trafnych decyzji ktorych nie bedziesz zalowala. Odpowiedz Link
witold71 Re: Pytanie do Panów 06.05.08, 13:52 Jeśli tylko facet nie jest zpatrzonym w siebie dupkiem to sprawa jest nader interesująca. Jeśli tylko faktycznie masz sporo entuzjazmu to zapewniam Cię, że czeka Cię wiele fajnej zabawy. Brak wielkiego doświadczenie może de facto usprawiedliwiać Twoje różne mniej lub bardziej udane eksperymenta, podchody i gierki. Kilka lat temu coś takiego przerzyłem i naprawdę było niesamowicie przez dobre 2 lata .. sam zamiast zgrywać doświadczonego macho zacząłem się wpuszczać w różne 'intrygi'. niestety w końcu wszystko popsuliśmy.. ale to zupełnie inny wątek. Bądż otwarta i .. DOBREJ ZABAWY :)))))) Odpowiedz Link