super.honeybee 26.07.09, 21:07 Co sądzicie o takim układzie, gdy żona i mąż mają wspólnego kochanka bi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 26.07.09, 21:16 Sądzimy, że to materiał na scenariusz bardzo złego filmu. Odpowiedz Link
super.honeybee Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 26.07.09, 21:36 to, że Ty nie masz takiej fantazji, nie oznacza od razu, że jest ona kiepska... Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 26.07.09, 21:41 IMO równie pociągające jak używanie wspólnej szczoteczki do zębów. Pytanie brzmiało "co sądzicie?", odpowiedź jest więc się nie nadymaj. Odpowiedz Link
jesod Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 26.07.09, 21:53 Nic, nie sądzę. Jeśli mąż wystarcza żonie, to kochanek może być potrzebny jednynie mężowi, ale jeśli jednocześnie mężowi wystarcza żona, to może się okazać, że ten kochanek w ogóle jest niepotrzebny. Może też być tak, że mężowi wystarcza żona, ale żonie niestety nie wystarcza mąż, więc wtedy kochanek będzie potrzebny tylko jej. Sytuacja, kiedy mąż z żoną nie wystarczają sobie wzajemnie, wcale nie musi to oznaczać, że wystarczy im ten sam wspólny kochanek bi. Byłoby po prostu rewelacyjnie, gdyby mieli ten sam gust i ten sam kochanek potrafił usatysfakcjonować obydwoje. :) Odpowiedz Link
krzysztof-lis Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 26.07.09, 22:09 > Co sądzicie o takim układzie, gdy żona i mąż mają wspólnego > kochanka bi? Kiepski układ Odpowiedz Link
asdaa Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 13.10.09, 16:30 krzysztof-lis napisał: > > Kiepski układ Odpowiedz Link
aandzia43 Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 26.07.09, 22:20 Sądzimy, że może to być prosta droga do wymiksowania z układu jednego ze współmałżonków. Nieoczekiwana zmiana miejsc. Odpowiedz Link
kinkygirl Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 26.07.09, 23:34 zaraz, ten film juz nakrecili, nazywa sie "Kabaret", tylko para malzenstwem nie byla... Odpowiedz Link
aandzia43 Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 27.07.09, 00:43 kinkygirl napisała: > zaraz, ten film juz nakrecili, nazywa sie "Kabaret", tylko para malzenstwem nie > byla... I cały układ długo nie pociągnął;-) Odpowiedz Link
majaa Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 27.07.09, 12:00 Jeżeli to naprawdę ich WSPÓLNA decyzja, to sądzę, że to nietypowa para, ale... skoro chcą poeksperymentować, to ich sprawa. Odpowiedz Link
bi_chetny Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 27.07.09, 14:44 był jeszcze taki film Threesome - fajny :) to ciekawy układ, ale myślę że zawsze ktoś na tym by tracił. Odpowiedz Link
kag73 Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 27.07.09, 14:58 No, jest to dosc ciekawa fantazja seksualna, podobnie jak dwie kobiety i mezczyzna. Tylko jak to zrealizowac? Kto mialby byc tym kochankiem? Gdzie go znalazc, w necie? I ciekawe jak spradzaloby sie w zyciu. Wiem np., ze moj maz nie mialby mic przeciwko gdybym miala cos z kobieta a on moglby, jezeli juz nie aktywnie uczestniczyc, to chociaz popatrzec:)) Wydaje mi sie, ze z wielkiem i po wielu przezyciech seksualnych, czlowiekowi rozne rzeczy przychodza do glowy. Lepsz to moze niz bzykanie sie z kims na boku, zaleznie od podejcie. Odpowiedz Link
bi_chetny Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 27.07.09, 16:16 tak się zastanawiam, że o ile jednorazowy eksperyment wchodziłby w grę, to stały układ ma za wiele słabych ogniw. już w dwie osoby ciężko, a co dopiero w 3 :) Odpowiedz Link
laflover Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 27.07.09, 16:26 bi_chetny napisał: > tak się zastanawiam, że o ile jednorazowy eksperyment wchodziłby w grę, to stał > y > układ ma za wiele słabych ogniw. już w dwie osoby ciężko, a co dopiero w 3 :) A jakie są te złe ogniwa bo jakoś prócz snucia "czarnych" wizji wynikających z klimatów forumowych to prawie nikt nic ciekawego nie napisał :) Trzeba by sobie zdefiniować najpierw określenie "kochanek". Bo by facet miał kochanka to musi być nie tylko BI ale i bardzo HOMO tak więc z pewnością jest to dla większości trudne do wyobrażenia. Ale gdyby chodziło tylko o seks to nie widziałbym przeciwwskazań chyba (osobiście) gdybym był BI :) Ale nie jestem i raczej trudno byłoby mi dotknąć innego gołego faceta ... nie wspominając o dalszych czynnościach. Tak więc dla samej przyjemności to mógłby być ciekawy układ. Natomiast uczucia zawsze pojawiają się z nieoczekiwanej strony więc tutaj sprawa się komplikuje :) Teoretycznie możliwe (bo dlaczego nie?) ale praktycznie nie spotkałem takiego przypadku (poza filmami). Odpowiedz Link
bi_chetny Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 28.07.09, 11:27 chyba wystarczy, że jest bi, po co homo ??? ma być kochankiem dla dwojga w końcu. złe ogniwa ? oczywiście emocje, uczucia, dążenie którejś ze stron do eliminacji trzeciego/trzeciej. jeśli tego nie będzie, może być całkiem fajny układ. Odpowiedz Link
mrelam Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 12.10.09, 21:56 dla mnie fajna sprawa. W małym stopniu jestem bi ale trovchę jestem. W ogóle cenię sobie trójkąty. Lubię też czysty cuckold. to także fajne. Pozdrawiam.M. Odpowiedz Link
referee Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 13.10.09, 03:34 Dla mnie bardzo fajny uklad bi-to na przyklad moja zona i jeszcze jakas kobieta albo nawet dwie.Wtedy byloby ok. Obecnosc drugiego goscia dopuszczam,ale hetero i w seksie z neutralnymi pannami. Odpowiedz Link
bi_chetny Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 13.10.09, 10:05 boisz się o własny tyłek ? :D Odpowiedz Link
alicja_z Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 13.10.09, 20:08 bi_chetny napisał: > boisz się o własny tyłek ? :D Piękne ! :D Odpowiedz Link
referee Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 14.10.09, 21:52 mocne :D A na serio,to trojkat; ja-moja zona-i nasza kumpelka,jak najbardziej.Postaram sie to zrealizowac,jesli to przejdzie. Jesli chodzi o bzykanie w towarzystwie faceta,nie mialem nigdy z tym problemu,o ile panienka,czy panny sa neutralne. Odpowiedz Link
kag73 Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 14.10.09, 23:46 Co to znaczy jezeli "panienka, panny sa neutralne", tzn. jezeli nie jest Twoja zona np.? A co zona ma z trojkata z kolezanka. Moze ona woli z Toba i jeszcze innym mezczyzna, wlasnie taki trojkat. Oj, dla siebie znajdujesz jakos zawsze wytlumaczenie i szukasz "przyjemnych" mozliwosci ale zonie to sie raczej nacieszyc nie dasz. Odpowiedz Link
referee Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 15.10.09, 20:16 kag73 napisała: kCo to znaczy jezeli "panienka, panny sa neutralne", tzn. jezeli nie > jest Twoja zona np.? Dokladnie > A co zona ma z trojkata z kolezanka. Wiem,ze zona odwiedza stronki w necie,gdzie jest takze seks miedzy dwoma kobietami.W dodatku podczas jednej z imprezek,jedna z naszych kolezanek(mezatka),jak sobie troche wypila,to niby zazartowala,ze chetnie chcialaby po francusku zaspokajac moja zonke,bedac jednoczesnie bzykana przez swojego meza.Moja pania bardzo to podniecilo-zauwazylem to. Moze ona woli z Toba i jeszcze > innym mezczyzna, wlasnie taki trojkat. Jesli ten mezczyzna koncentrowalby sie na seksie tylko z moja pania ( anie ze mna,gdyz nie podnieca mnie seks homo, tudziez ze samym soba i byl to moj przyjaciel-o ktorym pisalem,ze w drodze wyjatku moja zona moglaby by go zaspokoic) to nie byloby tyle o ile sprawy.Mysle,ze byloby to mozliwe. > Oj, dla siebie znajdujesz jakos zawsze wytlumaczenie i > szukasz "przyjemnych" mozliwosci Chyba tak,mysle ze kobiety bardzo mnie podniecaja.Nieraz za bardzo. Szczegolnie jak zobacze nieraz gdzies w plenerze na przyklad jakas fajna laske(nie musi byc ladna,tylko cos mnie w niej podnieci-to cycek,to noga,to pupa,to pacha),to od razu sie podniecam. > szukasz "przyjemnych" mozliwosci ale zonie to sie raczej nacieszyc > nie dasz. Jak to nie?Oprocz seksu,ktory ja jej daje. Zona namietnie sie masturbuje i "swintuszy" w internecie. Mysle,ze w malzenstwie z prawie 18 letnim stazem,jest to normalne i bardzo pozyteczne dla zycia seksualnego.Zaryzykuje,ze zona dzieki masturbacji- cybersex,stala sie super otwarta. Odpowiedz Link
oposka Re: Żona+mąż+ich wspólny kochanek bi 13.10.09, 19:55 układ idealny pod warunkiem ,że kochanek zaróno dla niej jak i dla niego :) Odpowiedz Link