perfekcjonizm 21.10.10, 16:20 Mój perfekcjonizm każe mi wciąż biec i biec. Wciąż sprawdzać i zmieniać. Poprawiać, ulepszać, wszystko analizować. Mój terapeuta pyta: "dokąd się pani tak spieszy Pani Ewo?" A ja nie wiem... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: zmień nick na looserka 21.10.10, 21:36 ale chamska zagrywka, xeniu.... anyway, świnka morska koleżanki miała na imię xenia. Odpowiedz Link
36.a anyway.. 21.10.10, 22:52 piękne imię ale w formie Ksenia, b. rzadkie, pochodzenia greckiego, występuje w mojej bliskiej rodzinie.. a looserkę przez mgłę kojarzę, ciekawa osoba, pisywała na forum Depresja Odpowiedz Link
perfekcjonizm Re: a tak mi jakoś... 22.10.10, 09:24 Dzień dobry, dzięki za cenne komentarze Wiecie, kiedyś strasznie się irytowałam, kiedy ktoś nie wypowiadał się zgodnie z moimi oczekiwaniami. Pewnie nie jest Wam to obce Od jakiegoś czasu coś się zmieniło. Fajnie, że ludzie są sobą a nie mną. Fajnie, ze ja jestem sobą a nie kimś innym Miłego dnia życzę wszystkim. Odpowiedz Link