Dodaj do ulubionych

W kratkę..

09.11.10, 13:20
Dzień genialny - 2 dni bardzo złe - czekam teraz na ten genialny dzień

W pokoju znowu mi się nabrudziło, leżę i gram. Jem i biorę leki, i piję wodę i herbatę.
Muszę doleżeć do lepszego samopoczucia. Sprawdziłam, czy jest co jeść. Zrazy zawijane, buraczki - muszę dotrwać do obiadu. Chleb jest, nawet kilka gatunków (pieczywo chrupkie i pumpernikiel zawsze na wypadek, gdyby depresja się przedłużyła).
Szukam czegoś ciekawego do czytania - świetnie wyrzucalo zawsze z depresji..

Kto leży również?
Obserwuj wątek
    • 36.a Re: W kratkę.. 09.11.10, 13:30
      Zaznaczę, że mam dziś wolny dzień. W weekendy zwykle pracuję. To leżę dalejsmile
      • kamyczek_0 Re: W kratkę.. 09.11.10, 14:56
        Cóż, ja dzisiaj czuję się ciut lepiej. Nawet zakupy zrobiłam a markecie, a to już coś. Generalnie też w kratkę. uncertain
        • 36.a Re: W kratkę.. 09.11.10, 15:17
          Słońce wyszło, uff uff.
          Posprzątałam łazienkę, sprzątne pewnie u siebie.
          Obiorę ziemniaki.
          Wrócę do życia, samotnie w dole smile
          • sensi41 Re: W kratkę.. 09.11.10, 15:26
            No jak już wstałaś, to może idzie wyżkiss
    • majagor Re: W kratkę.. 09.11.10, 16:12
      Dzisiaj chyba dobry dzień na leżenie.
      Tak zimno, tak ciemno i tak nieładnie - przynajmniej u mnie.
      Właśnie wróciłam z cmentarza, gdzie byłam posprzątać. Ręce strasznie mi zmarzły sad
      Marzy mi się mieć podgrzewany fotel, taki, który w niektórych autach jest. Siadasz, włączasz i grzejesz pupsko. Bajka wink
      • dr.zabba Re: W kratkę.. 09.11.10, 21:58
        Są takie maty podgrzewane na fotele, włączasz do gniazdka zapalniczki i w pupcię cieplutko smile
        A dzień dzisiaj paskudny, u mnie wszyscy narzekają.
    • 36.a Re: W kratkę.. 10.11.10, 13:35
      Dobija mnie niemoc. W całym ciele cicho, jak w Dolinie Muminków w Listopadzie. Neuroprzekaźniki strajkują. Chcialabym bardzo wyjść na spacer, nie mam siły. Sukcesem jest pozmywanie naczyń, będziemy zaraz z ojcem gotować zupę. On. Miłosiernie zrobil zakupy.

sad(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka