sensi41 15.11.10, 22:09 o pozytywne fluidy dla bardzo bliskiej mi osoby Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tlenoterapia Re: Bardzo proszę 15.11.10, 23:39 Poprosze najpierw instrukcje obsługi ,jak się przekazuje fluidy Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Bardzo proszę 16.11.10, 07:35 umarła Babcia, sensi, że piszesz "nieważne już"? daj proszę znak, co z Tobą... pisz, pisz, pisz - to pomaga, a tu jest naprawdę sporo życzliwych serc. Odpowiedz Link
majagor Re: Bardzo proszę 16.11.10, 08:07 Sensi, jak będziesz to odezwij się do mnie na gg lub telefon lub osobiście - jak sobie życzysz. Wczoraj oczywiście poszłam spać.... więc dlatego dopiero teraz... Odpowiedz Link
poetkam Re: Bardzo proszę 16.11.10, 08:10 Odezwij się, Sensi. Martwimy się... --- "Bytka abo ne bytka to je zapytka" --- poetkowewiersze.blox.pl/html Odpowiedz Link
poetkam Re: Bardzo proszę 16.11.10, 09:42 Trzymaj się słoneczko, spokojnie. Będzie dobrze, musi być dobrze. --- "Bytka abo ne bytka to je zapytka" --- poetkowewiersze.blox.pl/html Odpowiedz Link
36.a Re: Bardzo proszę 16.11.10, 12:11 Bardzo mocno trzymam kciuki. [i przy okazju kciuki dla mojego 28.h, w czwartek ma zabieg i b. się boi... ja też, ale wierzę, że wszystko w końcu będzie dobrze] Odpowiedz Link
sensi41 Re: Bardzo proszę 16.11.10, 12:34 Będzie dobrze-musi być. Serce nadal galopuje,duszność dołączyła. W piątek miała do endokrynologa iść- tarczyca Odpowiedz Link
sensi41 Re: Bardzo proszę 16.11.10, 23:29 Wiatr w kominie wyje,a ja znowu myślę.Ostatnie wieści z południa-pacjentka przyjęta z niewydolnością krążenia i oddychania,nadczynność tarczycy(niedawno wykryta-dlatego ta wyproszona o wcześniejszy termin wizyta u endokrynologa). Nakręcam się-jeżeli to przełom tarczycowy? Cofam się wstecz-widzę symptomy nadczynności,które od kilku lat się pojawiały.Mam złe przeczucie... Ktoś powie-ludzie odchodzą.... Nie mogę sobie tego wyobrazić w jej przypadku. Muszę tam pojechać! Odpowiedz Link
36.a Re: Bardzo proszę 17.11.10, 05:24 jedź koniecznie, z ludźmi bliskimi trzeba być. i trzymam kciuki za poprawę Jej zdrowia Odpowiedz Link
poetkam Re: Bardzo proszę 17.11.10, 08:34 Ann ma rację - jedź. Oczywiście, jeśli dasz radę - opieka nad dziećmi, etc. Co do przeczuć - różnie jest, ale najczęściej, jeśli to jest tak bardzo bliska osoba i coś jej dolega martwimy się, po prostu się bardzo martwimy, a i przeczucia czasem nam płatają figle. Trzymaj się cieplutko --- "Bytka abo ne bytka to je zapytka" --- poetkowewiersze.blox.pl/html Odpowiedz Link
ergo_pl Re: Bardzo proszę 17.11.10, 14:01 Jeśli się tylko da, to jedź i bądź Nią. Ściskam Odpowiedz Link
sensi41 Uffffffffffffffffffffff 20.11.10, 18:43 Byłam dzisiaj u babci. Kamień z serca. Wygląda dobrze,czuje się dobrze. Zostawiłam jej komórkę,żeby miała kontakt ze światem(błyskawiczny instruktaż obsługi-zdolna jest szybko połapała co i jak ) Jeszcze raz uffffffffffffffffffffffffffff. Odpowiedz Link
36.a Re: Uffffffffffffffffffffff 20.11.10, 21:58 u mnie nie ufff. zamknęłam się sobie, czekam. Odpowiedz Link
poetkam Re: Uffffffffffffffffffffff 21.11.10, 10:03 sensi41 napisała: > Byłam dzisiaj u babci. Kamień z serca. Wygląda dobrze,czuje się dobrze. > Zostawiłam jej komórkę,żeby miała kontakt ze światem(błyskawiczny instruktaż ob > sługi-zdolna jest szybko połapała co i jak ) > Jeszcze raz uffffffffffffffffffffffffffff. A nie mówiłam? Cieszę się bardzo! Szybkiego powrotu do zdrowia dla babci życzę Ann, będzie dobrze. --- "Bytka abo ne bytka to je zapytka" --- poetkowewiersze.blox.pl/html Odpowiedz Link