maciuno1010 11.02.12, 15:47 chad i samotność , czy da się żyć samemu z tą chorobą ? nie mieć nikogo , żadnego wsparcia itd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waters123456 Re: chad i samotność 11.02.12, 17:29 maciuno1010 napisał: > chad i samotność , czy da się żyć samemu z tą chorobą ? nie mieć nikogo , żadn > ego wsparcia itd Pytasz w imieniu swojej byłej dziewczyny, czy dalej rozpracowujesz CHAD? Odpowiedz Link
lu_krecja Re: chad i samotność 11.02.12, 19:04 Życie z osobą o tak słabej psychice wolałabym być sama-sory ale tak uważam. Jestem sama,bo właśnie miałam faceta z problemami,o mało nie zwariowałam podczas remisji! Odpowiedz Link
panna.m.igotka Re: chad i samotność 11.02.12, 19:28 Myślę, że trudno. Ja co prawda mam wsparcie w rodzinie czy znajomych, ale tak na prawdę nieliczni wiedzą, co mi dolega. I w najcięższych chwilach zostaję z tą chorobą sama. Z resztą nie chciałabym, aby ktoś mnie oglądał w stanie depresji. I nie chcę współczucia i wiecznego użalania nade mną. Mając partnera pewnie jest łatwiej. Zawsze przyjdzie, przytuli, będzie przy tobie, nie będzie zadawać żadnych pytań; Jak się czujesz? Czy wszystko ok? Osobiście nigdy nie doświadczyłam tego rodzaju gestów od drugiej strony, ale wierzę, że są osoby, które mają takie wsparcie od najbliższych. Odpowiedz Link
xsenia Re: chad i samotność 11.02.12, 19:37 nie, nie można. twoja ofelia, niedługo odwali kite. a tu wszystkie czekają na takiego ratownika jak maciunio i na sam widok jego nicka mają mokro w majtkach. Odpowiedz Link
maciuno1010 Re: chad i samotność 11.02.12, 22:08 a ty co ode mnie chcesz ? nie podoba ci się coś ? Odpowiedz Link