Dodaj do ulubionych

chad i samotność

11.02.12, 15:47
chad i samotność , czy da się żyć samemu z tą chorobą ? nie mieć nikogo , żadnego wsparcia itd
Obserwuj wątek
    • dzedlajga Re: chad i samotność 11.02.12, 16:47
      tak
    • waters123456 Re: chad i samotność 11.02.12, 17:29
      maciuno1010 napisał:

> chad i samotność , czy da się żyć samemu z tą chorobą ? nie mieć nikogo , żadn
      > ego wsparcia itd

Pytasz w imieniu swojej byłej dziewczyny, czy dalej rozpracowujesz CHAD?
      • lu_krecja Re: chad i samotność 11.02.12, 19:04
        Życie z osobą o tak słabej psychice wolałabym być sama-sory ale tak uważam.
        Jestem sama,bo właśnie miałam faceta z problemami,o mało nie zwariowałam podczas remisji!
    • panna.m.igotka Re: chad i samotność 11.02.12, 19:28
      Myślę, że trudno. Ja co prawda mam wsparcie w rodzinie czy znajomych, ale tak na prawdę nieliczni wiedzą, co mi dolega. I w najcięższych chwilach zostaję z tą chorobą sama. Z resztą nie chciałabym, aby ktoś mnie oglądał w stanie depresji. I nie chcę współczucia i wiecznego użalania nade mną. Mając partnera pewnie jest łatwiej. Zawsze przyjdzie, przytuli, będzie przy tobie, nie będzie zadawać żadnych pytań; Jak się czujesz? Czy wszystko ok? Osobiście nigdy nie doświadczyłam tego rodzaju gestów od drugiej strony, ale wierzę, że są osoby, które mają takie wsparcie od najbliższych.
    • xsenia Re: chad i samotność 11.02.12, 19:37
      nie, nie można. twoja ofelia, niedługo odwali kite. a tu wszystkie czekają na takiego ratownika jak maciunio i na sam widok jego nicka mają mokro w majtkach.
      • maciuno1010 Re: chad i samotność 11.02.12, 22:08
        a ty co ode mnie chcesz ? nie podoba ci się coś ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka