k-c-i-u-k1 03.04.12, 20:54 witam. chciałbym nawiązać kontakt z chadowcem. pisanie tutaj na forum niezbyt mi odpowiada. Najlepiej jakby to była osoba młoda (koło 20 lat), bo teraz różnica pokoleń to nawet nie dekada. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: kontakt z chadowcem 03.04.12, 21:04 ale masz świadomość, że to nie biuro matrymonialno-towarzyskie? Odpowiedz Link
k-c-i-u-k1 Re: kontakt z chadowcem 03.04.12, 21:36 a ojtam oj tam. b na serio piszę. Nie musi być to dziewczyna (chociaż w sumie) Odpowiedz Link
39.a Re: kontakt z chadowcem 03.04.12, 21:56 Jedna para poznała się właśnie tu... (poraża mnie taki sposób moderacji, przepraszam (( Odpowiedz Link
poetkam Re: kontakt z chadowcem 03.04.12, 22:04 > (poraża mnie taki sposób moderacji, przepraszam (( To znaczy? Odpowiedz Link
lolinka2 Re: kontakt z chadowcem 03.04.12, 23:24 to znaczy z lolinką do gazu, bo a) ma czelność pisać bloga, b) ma nadal cięty język, c) (co najgorsze) ma rodzinę i to wydaje się nawet dość stabilnie zadowoloną z bycia rodziną... A Anka ma aktualnie gorszy dzień i to ją serdecznie w oczy kłuje. Dlatego będzie ją przez jakiś czas porażało wszystko, co moje - aż się faza odkręci. Norma. Ile my to już razy widzieliśmy, proszę państwa, ile razy.... Odpowiedz Link
39.a Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 00:15 Tak serio: dobrze się czujesz? Czy na serio trzeba wielkimi literami, ze jesli Nowy przychodzi to nie należy go od razu zrażać niewyparzoną...mordką? Napisałam, że jacyś ludzie poznali się TU, więc po co wtrącasz jakieś brednie o biurach matrym.-tow. - ręce opadają... Lolinki blog jest taki sobie, Lolinka nie musi do gazu, nie zazdroszczę Lolince rodziny (nie ciągnąć za język...), ani pracy (swoją uwielbiam). Może Lolinka weźmie gumowy młoteczek i się stuknie. I zacznie myśleć. Odpowiedz Link
39.a Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 00:17 Miałam na myśli PoetkęM i Czarka. Tak dla porządku, skoro PoetkaM zapytała. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 00:37 39.a napisała: > Tak serio: dobrze się czujesz? > > Lolinki blog jest taki sobie, Lolinka nie musi do gazu, nie zazdroszczę Lolince > rodziny (nie ciągnąć za język...), ani pracy (swoją uwielbiam). Może Lolinka w > eźmie gumowy młoteczek i się stuknie. I zacznie myśleć. Szanowna Pani Doktór, Niechże uleczy Pani najpierw samą siebie. Zainspirowana Pani przykładem z radością zacznę wówczas używać na codzień gumowego młoteczka. I myśleć wg Pani wytycznych. Póki co myślę wg własnych, a zamiast gumowych młoteczków lub innych przyrządów o kształtach fallicznych preferuję naturę. Niemniej nadal z niecierpliwością czekam na doniesienia o skuteczności sugerowanych przez Panią metod. Szczerze oddana pacjentka-in-spe lolinka2 (pisząca tak-sobie) Odpowiedz Link
39.a Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 00:40 {sprzedane} Ostatnie zdanie Twoje, szczęśliwa? Bo ja się śmieję. Odpowiedz Link
39.a P.S. 04.04.12, 00:43 A ten przytyk był zwyczajnie chamski, bo ja Ci do wyra nie zaglądam... cyt: Póki co myślę wg własnych, a zamiast gumowych młoteczków lub innych przyrządów o kształtach fallicznych preferuję naturę. Mnie na serio nie obchodzi co sobie wkładasz. I na serio nie wiem, skąd Ci akurat to do głowy. Może zapytasz o to swojego księdza-psychoanalityka? Odpowiedz Link
39.a Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 00:18 K-c-i-u-k-i, witaj. Jesli nie znajdziesz tu nikogo w swoim wieku, jest jeszcze (i tam chyba niższa średnia wiekowa) www.bipolardisorder.fora.pl/ Trzeba się niestety rejestrować, to forum zamknięte. Odpowiedz Link
tlustaklucha Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 01:59 O jezu.... to poleciałyście nieźle..... Ale się uśmiałam jednak, masakra. Odpowiedz Link
avi_co Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 10:46 tlustaklucha napisała: > Ale się uśmiałam jednak, masakra. Mnie zaleciało mydlinami Odpowiedz Link
eydur8791 Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 10:23 Propozycja: załóżcie sobie oddzielny wątek, albo skontaktujcie się w inny sposób, bo to co robicie jest żałosne zwłaszcza w wątku nowej osoby. Nie uprawiajcie prywaty na forum> Co do wątku: zapytam wprost w jakim celu Ci ten chadowiec potrzebny? Odpowiedz Link
waters123456 Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 11:34 Niezrozumiały jest ten cynizm, jad i złośliwości. Po co to? Pomagajmy sobie, a nie złośćmy się na siebie. pozdrawiam Odpowiedz Link
poetkam Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 11:47 > Niezrozumiały jest ten cynizm, jad i złośliwości. > Po co to? A może o to chodzi : "kto się czubi, ten się lubi?" Odpowiedz Link
avi_co Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 11:49 poetkam napisała: > A może o to chodzi : "kto się czubi, ten się lubi?" Szczerość jest w cenie. Może chodzi o formę? Odpowiedz Link
39.a Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 12:27 Raczej nie... Przepraszam jednak, nie powinnam [komentarze jednak też są ciekawe ] Odpowiedz Link
avi_co Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 11:47 I bierzmy przymiarkę na to, że wszyscy jesteśmy chadowcami. Odpowiedz Link
czareg Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 18:00 No i właśnie - do jakiegoż szczęścia Ci ChADowiec potrzebny? O ile pamiętam, poboru już ni ma. PS. Kłębowisko żmij tutejszych - nawet nie zdawałem sobie sprawy jak mi tego było brak Odpowiedz Link
za_mszowe Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 20:50 witam, jak widzisz, można się na dzińdybry nieżle zdezorientować. bipolardisorder.fora.pl rzeczywiście podpada pod target wiekowy (jak widzisz i tu, wiek nie jest równoznaczny z dojrzałością), ale ostatnio dopuszczenie do korzystania z forum graniczy z cudem, ludzie czekają po 3 tyg (sic). jesli szukasz "funu" to raczej na forach.pl. pomoc tam też mozna znależć, gorzej z adm i weryfikacją. Odpowiedz Link
za_mszowe Re: kontakt z chadowcem 04.04.12, 20:59 witaj k-c-i-u-k1, jak widzisz, wiek nie idzie w parze z dojrzałością forumowiczów. dlaczego z 1 chadowcem i czy chadowiec ma być rodzaju męskiego? spróbuj zarejestrować się na bipolardisorder, tylko tam czeka się na weryfikację. zwykle do kilku dni i samemu trzeba się o nią upomnieć. Odpowiedz Link
k-c-i-u-k1 Re: kontakt z chadowcem 05.04.12, 14:09 niezłe podejście do nowego forumowicza. Jad, cynizm, skakanie do gardeł itd.(nie w moim kierunku) właśnie DLATEGO chciałbym zdobyć kontakt z pojedynczą/pojedynczymi osobami i rozmawiać z nimi przez irca/skype itd. Może jak powróce do hipomanii to tutaj też się powyżywam... -.- Odpowiedz Link
avi_co Re: kontakt z chadowcem 05.04.12, 17:04 k-c-i-u-k1 napisał(a): > niezłe podejście do nowego forumowicza. Jad, cynizm, skakanie do gardeł itd.(ni > e w moim kierunku) Nie zrażaj się. Mnie osobiście zdrowo przetrzepano, gdy zjawiłam się na forum. Między chadowcami tak bywa. Obecnie zgodnie sobie koegzystuję z Szanownymi Forumowiczami. Uważam, że większe korzyści odniesiesz z wymiany zdań z liczną grupą niż z pojedynczą osobą. Wielość osób oznacza wielość spojrzeń. Odpowiedz Link
k-c-i-u-k1 Re: kontakt z chadowcem 05.04.12, 17:37 może i masz rację, ale na chwilę obecną wolałbym nie mówić o swoich problemach takiej gromadzie ludzi. Odpowiedz Link
avi_co Re: kontakt z chadowcem 05.04.12, 17:55 Rozumiem Cię. Jednak namawiam, żebyś przemyślał moją tezę. Czasami daje się powiedzieć o czymś oględnie, a z uzyskanych odpowiedzi wyciągnąć osobiste wnioski. Jeśli zagościsz na forum, siłą rzeczy poznasz osoby bliższe Twojemu sercu, a wtedy prywatna linia stoi otworem. Odpowiedz Link
czareg Re: kontakt z chadowcem 11.04.12, 20:06 Optymizm: Czujesz mój jad palący/? Świetnie, żyjesz i co tegoż życia masz wymagania Realizm: Do każdego konta jest przypisana skrzynka pocztowa - zacznij poprzez nią, by cokolwiek później do większej zażyłości dojść. Pesymizm: Nie za bardzo dowierzam świeżym forumowiczom , co to mają nietypowe sprawy do pozostałych. Już parę dziwnych akcji to forum widziało - choć z mojej strony to akurat przejaw czystej paranoja. Zadziwiła mnie prośba o kontakt z chłopem - bo jeżeli chodzi o wzajemne zrozumienie, nie pleć a osoba ma zasadnicze znaczenie. Odpowiedz Link
39.a Re: kontakt z chadowcem 11.04.12, 23:44 Własne podejście: popatrzeć na kogoś piszącego NA FORUM, co pisze, jak pisze, o czym. I poźniej brać go "na stronę". Przyznaję, że nie miałabym kompletnie tematu zaczepienia znając tylko nr GG, płeć i wiek. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: kontakt z chadowcem 12.04.12, 03:08 a poza tym, to mam na imię Wojtek. I też mam 12 lat... Odpowiedz Link