39.a 24.05.15, 22:59 Nie wiem, jak Wy, ale ja się boję żyć w Kaczym Ciemnogrodzie, w kraju złudnej wolności, gdzie w Sejmie będą sukienkowi-pedofile. Nastrój poszybował elegancko w dół Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za_mszowe Re: Wybory prezydenckie 25.05.15, 12:31 39.a, spokojnie, to tylko taki pajac w gajerku, bez żadnej realnej władzy. rainbow_73 napisała: > Damy odpór w wyborach do Sejmu. dokładnie, trzeba będzie po raz pierwszy od 10 lat oddać wreszcie ważny głos. Odpowiedz Link
39.a Re: Wybory prezydenckie 25.05.15, 14:25 dzięki Dziewczyny. zasmucił mnie głos środowiska LGTB, z którym się w niewielkim stopniu, ale identyfikuję. "nie dał tam K. prawa do związków partnerskich, to teraz Wy >normalsy< będziecie się bać tak jak my. to jasne, że tego samego nie da nam D." smutne. postawa "mam niewygodnie, Ty też miej" Uspokoiłam się już ciut, pierwszą reakcją był strach, teraz myślę, że w moim osobistym położeniu nic albo niewiele się zmieni. Ani dzięki D. nie będę mieć mniej pieniędzy, ani więcej. Nie da mi pracy, papu, nie doda mi wolności, którą i tak w sobie mam, ani mi jej nie ujmie. Racja, pajac. Na razie - ulgaa. Trzymajmy się mocno Aha. Poczytałam trochę komentarze, w dużej mierze prawicowe, w reakcji na wybory. Prawica wylewa z siebie szambo. Często są to wierzący ludzie, którzy sadzą takimi jobami, że szok. Coś w stylu: "teraz Wam k*** pokażemy *** je*ane lemingi" OK, luzzzzz.... Odpowiedz Link
obecna_xyz Re: Wybory prezydenckie 25.05.15, 14:49 Prezydent ma u nas tak małą władzę,że można być spokojnym. Odpowiedz Link
39.a Re: Wybory prezydenckie 25.05.15, 17:02 Podobno zdrowy układ sił to prezydent z opozycji. Oby ) Odpowiedz Link
ditta12 Re: Wybory prezydenckie 06.06.15, 10:28 Nic nie jest zdrowe,nawet ryba się psuje jak wiadomo od głowy ale może Prezydent się nie zepsuje gdy będzie dbał o swoją głowę. Odpowiedz Link