Dodaj do ulubionych

zaczynam leczenie

19.06.06, 00:59
wlasnie 28 czerwca ide do psychologa na rozmowe. mam nadzieje ze to cos da.
wiem ze mam depresje i to juz nie to zimowa. nie wieze w siebie nie chce sie
spotykac z innymi a tym bardziej z jakims chlopakiem isc na randke. najlepiej
to zamknela bym sie w 4 scianach. mieszkam z mama i bratem i obwiniam sie o
to ze nie wychodze nigdzie bo to przez nich bo rzekomo sie wstydze ladnie
ubrac. to takie pokrecone i trudne do opisania jeszcze do tego te napady
agresji ineprzyjemne dla otoczenia... koszmarne uczucie..
Obserwuj wątek
    • madiart Re: zaczynam leczenie 19.06.06, 01:19
      ja jak miałam depresję też najchętniej zamknęłabym się w czterech ścianach.
      nawet wyjście do osiedlowego sklepu było dla mnie nie lada wyczynem. bałam sie
      wszystkiego i wszystkich. unikałam spotkań z przyjaciółmi. udawałam, że nie ma
      mnie w domu. gdy raz mama na weekend wyciągnęła mnie na Słowację, przeryczałam
      cały ranek ze strachu. tymbardziej, że miałam pokazać się w stroju kąpielowym a
      jak dotąd chodziła tylko w workowatych ciuchach. ale teraz jest już lepie. nie
      martw się. wszystko się ułóży. pozdrawiam i trzymam kciuki smile)
    • elkaq Re: zaczynam leczenie 19.06.06, 16:39
      lakris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Depresja naprawde jest ciężkim doświadczeniem sad I trzeba ją przeżyć, aby to
      zrozumieć!!!!!!!!!!!!!
      Ale mija, choć ciężko w to uwierzyć. Teraz i mi, bo własnie przechodzę epizod
      depresyjny. Ale kiedyś musi minąć, kiedyś...
      3maj się. Pozdrawiam najserdeczniej elkaq
    • lakris Re: zaczynam leczenie 19.06.06, 20:38
      napewno kiedys minie tylko do tego czasu trzeba walczys ze soba i sie hamowac.
      mi zawsze jest strasznie glupio po fakcie jak kogos obraze. no ale staram sie
      jak moge choc nie zawsze mi wychodzi. mam nadzieje ze jednak z tego wyjde i sie
      wkoncu usmiechne.mam isc do zdjecia do paszportu i odwlekam to bo jak mam sie
      10 lat ogladac z takim grymasem to wole poczekac az sie wkoncu usmiechne wink
      trzymam kuciuki i za was!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka