planasana 05.12.06, 17:42 Widze ogromne podobienstwo w objawach CHAD i Borderline. Patrzac na moje relacje z ludzmi i czytajac o Bordeline zaczynam miec powazne obawy, ze mam osobowosc borderline, niestety Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia258 Re: CHAD a Borderline 16.12.06, 18:27 Witaj!Tu Justyna ,mam 26 lat.Mam CHAD.Od 4 lat jestem leczona na 2biegonowke.Od 16 roku zycia leczono mnie na zab.osob.bordeline.Juz wczesniej mialam manki/i 3 epizody ciezkiej depresji.Bylam juz chyba z 11 razy w psychiatryku.Ale nikt mnie dobrze nie leczyl.Mialam kilka psychoterapii,bralam rozne leki.Od 4 lat leczy mnie Adiunk B.z AMG.I powiem Ci szczeze jest lepiej.Bo nigdy nie mialam bordeline,to bylo najwieksze swinstwo jakie mi zrobiono,bo mam 10 lat do tylu.Moje zycie to nastoletnie minelo.Choroba,czyli depresje i chipomanki,zrojnowaly moje plany i marzenia. A od 4 lat kiedy biore stabilizatory,amitryptyline i cala reszte jest o niebo lepiej.Czasmi mam stan mieszany ale juz sie tak nieboje,bo panuje nad swoim zyciem,nad soba.A leki no coz juz raczej do konca zycia.Mam jeszcze mala nadzieje ze uloze swoje zycie,mimo choroby. Zycze Ci powodzenia!Mozesz jak zeczcesz pisac do mnie.I prosze Cie zrob sobie pozadne test u dobrego psychologa. Odpowiedz Link