35.a 27.09.08, 19:57 o strachu przed kimś? Dlaczego nie wyleciały wszy łonowe Dr Kopiącej Betty? Dlaczego nie wyleciała chcica macicy? Żądam wyjaśnień. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Re: Dlaczego wyleciał wątek 27.09.08, 19:58 Dość już wytykania sobie błędów. Dość. Odpowiedz Link
35.a Re: Dlaczego wyleciał wątek 27.09.08, 20:04 Nie, to nie jest wytykanie błędów. Dlaczego nikt nigdy nie reagował, gdy Koto starannie cytowała na swoim blogu różnorodne cytaty stąd tylko po to, aby szanowni czytelnicy mieli radość. Pozwalacie na to? Wolno opluć i w tym samym miejscu szukać rady? Ja się jej zwyczajnie boję, tu daję temu upust. Nie wolno mi? Chcę wiedzieć, dlaczego niejaka (napisać tak o kimś to nie jest komplement) beatrix-kiddo nazywa mnie wszą łonową i ten wątek nie jest do korzeni wycięty. Ja chcę wiedzieć, rozumiesz? Cudni są Ci, którzy zareagowali, niektórzy późno niemniej jednak. Chcę wiedzieć, dlaczego "chcica macicy" została. Gdybym nazwała kogoś szmatą, wyleciałabym z hukiem. Orwell? Odpowiedz Link
ka_an Re: Dlaczego wyleciał wątek 27.09.08, 20:01 Raz jest, raz nie ma. Pojawia się i znika. Czyżby omamy wzrokowe? Odpowiedz Link
35.a Re: Dlaczego wyleciał wątek 27.09.08, 20:06 D Na forum są obecnie dwie adminki - poetkam i lolinka, i wyrywają sobie nożyczki. Odpowiedz Link
poetkam Re: Dlaczego wyleciał wątek 27.09.08, 20:08 Nikt niczego nie wyrywa. A na pewno nie my z Lolinką. Odpowiedz Link
35.a Re: Dlaczego wyleciał wątek 27.09.08, 20:13 Jeśli już o tym mowa - ja wyrywam, ale Czarek jakiś taki niewyrywalny Odpowiedz Link
35.a Re: Dlaczego wyleciał wątek 27.09.08, 20:19 To Czarek chodzi w prawidłach? Ja wszystko rozumiem, ale taka ekstrawagancja..? Jesteś dzielna, swoją drogą Żądam przywrócenia wątku. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Dlaczego wyleciał wątek 27.09.08, 20:43 images.google.com/images? q=szatan&hl=pl&rls=com.microsoft:IE- SearchBox&rlz=1I7ADBS_pl&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title takie fajne obrazki Odpowiedz Link