nokja7 02.11.08, 11:45 jakie są wasze doświadczenia? mieliście problemy ze szkołą z powodu choroby? bo ja tak: dziekanka zawalony rok - głównie przez permanentną nieobecność znowu dziekanka aż wstyd się przyznać ile mam lat... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: chad a studia 02.11.08, 11:55 mieliście, waść, a i owszem Ale przewidując i uprzedzając fakty brałam ITS za każdym razem i hulaj dusza.... terminowo skończyłam filologię angielską i zarządzanie zasobami ludzkimi. Wystarczyło na każdym z kierunków raz pójść do dziekana ze stosownym świstkiem od lekarza, powiedzieć co i jak i zapewnić o szczerych chęciach. ITS od ręki i potem panie w dziekanacie dodatkowo anielsko miłe (bo tej pani nie można denerwować ) Odpowiedz Link
dr.zabbon Re: chad a studia 02.11.08, 17:08 Na medycynie był problem z trzecim rokiem, bo miałam depresję przez kilka miesięcy, ale pod koniec kwietnia mi się zmieniło w lekką hipkę i wszystko dzięki temu ładnie się udało nadrobić. Teraz na prawie już drugi rok jestem na dziekance, bo: primo ChAD mi się rozbujał, secundo: mam "trochę" innych spraw na głowie: trójka dzieci, sprawy zawodowe... Ale w lutym wracam na studia, kończę X semestr i muszę napisać pracę... Brrr... Odpowiedz Link