ka_an 18.11.08, 14:31 Czy istnieje możliwość nałożenia zakazu wstępu dla kolejnych wcieleń megan.k? Jeśli nie to proponuję, aby ją (ich) ignorować, w końcu jej się znudzi i sobie pójdzie. A jeśli to tylko moje paranoje, to nic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrioszka42 Re: pytanie do adminek? 18.11.08, 14:42 Przecież ona jest fenomenalna. I ta druga pani, ni cholery nie pamiętam nica. Osobiście czuję się zobligowana do odpowiedzi na każdy ich wpis. Ale ja dziś maniakalna jestem i poproszę kopa w dupę cobym na ziemię spadła Odpowiedz Link
ka_an Re: pytanie do adminek? 18.11.08, 15:27 Swoją drogą jest bardzo kreatywna i konsekwentna. A to się jej chwali. Czapki z głów, wchodzą kapelusze Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: pytanie do adminek? 18.11.08, 15:29 No widzisz, same zalety a Ty ją chciałaś... Mam kapelusz... a w zasadzie kapelusik Wygladam trochę jak przez okno, ale co tam Odpowiedz Link
veritas8 Re: pytanie do adminek? 18.11.08, 16:23 Ja też chcę czapkę ze złotą nitką i też chcę być laseczką Odpowiedz Link