beatrix-kiddo 09.12.08, 15:16 trzeba tylko odtswić kawę alkohol i papierosy i zdrowie wraca do normy ja tak zrobiłam i nie mam już depresji, polecam wszystkim!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrioszka42 Re: Prosta recepta 09.12.08, 15:24 Beatrix! Mówisz poważnie???? I z kim ja będę tę kawę i paieroski? Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Prosta recepta 09.12.08, 15:28 papierosy to ziele szatana kawa i alkohol to mocz szatana jak mówiła Bridget J. A ja jestem małą rzeczką walnietą z deczko ale życie jest piekne i nie warto tracić go na używki Odpowiedz Link
obecna_xyz Re: Prosta recepta 10.12.08, 07:02 Gdyby to chciało być takie proste: ja w ogóle nie palę i nie piję, a choroba miewa się nieźle.U mnie jednak skutkują metody autopsychoterapeutyczne: przebaczyłam ostatnio rodzicom (nieżyjącym) i sobie- zmalała radykalnie ilość natrętnych myśli, sny bardzo przyjemne- fabularne.No i wizualizacje, higiena psychiczna.Pozdrowienia i zdrówka Odpowiedz Link
veritas8 Re: Prosta recepta 10.12.08, 10:12 Takoż i ja. Od kilku miesięcy nie palę, na kawę patrzeć nie mogę, od alkoholu mnie odrzuca (czasem pół kieliszka wina, kiedy gdzieś jestem, ale z trudem). I co? Że niby lepiej? Jak to Lolinka mawia.....ni chu chu.... Odpowiedz Link