marynka07 15.09.09, 16:37 29 września w operze o godz.18 ma być wystawa zdjęć wcześniaków czy coś takiego dokładnie nie wiem czy któraś z Was słyszała o tym???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makarcia Re: BYDGOSZCZ 15.09.09, 17:05 A nie słyszałam. Jutro zapytam dr Zajączkowskiej; Kiedyś taka wystawa była w CH Drukarnia; zdjęcia robione przez dr Korbala i dr Zdrojewską! Fantastyczna była i ściskała za serce. Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: BYDGOSZCZ 16.09.09, 13:53 z tego co wiem to już jakiś czas temu planowali coś takiego. Byłoby fajnie, chętnie obejrzałabym bym Odpowiedz Link
marynka07 Re: BYDGOSZCZ 16.09.09, 21:03 Ja się pewnie wybiorę więc jak któraś będzie jechać to dajcie znać będzie okazja do spotkania. Odpowiedz Link
makarcia Re: BYDGOSZCZ 17.09.09, 13:25 Dowiedziałam się! Jest to duża impreza w Operze bo Biziel dostanie nagrodę "Szpital przyjazny dziecku" )) BRAWOOO! Przy okazji odbędzie się uroczyste pożegnanie prof. Szymańskiego, który idzie na emeryturę, a był on szefem całej katedry chorób kobiecych (wszystkich babskich oddziałów). Prowadził też moją ciążę z Melanią i dzięki niemu jest jak jest Wystawa będzie przy okazji. Ta sama co rok temu w Drukarni, tylko zdjęć będzie więcej ) Odpowiedz Link
spt2 Re: BYDGOSZCZ 20.09.09, 21:24 A kiedy dokładnie i o której godzinie to będzie??? A bilety???? Gdzie i za ile można nabyć? Czy to impreza otwarta???? Odpowiedz Link
makarcia Re: BYDGOSZCZ 21.09.09, 20:19 takich rzeczy dowiem sie w środę, bo tak naprawdę to chyba nie jest impreza otwarta, ale może na sama wystawę wpuszczą; Odpowiedz Link