Dodaj do ulubionych

monitor oddechu

08.11.10, 08:19
Gdzie można kupić tanio monitor oddechu? z Waszych wcześniejszych postów wnioskuje że angel care jest najlepszy.
Obserwuj wątek
    • martha_sz2 Re: monitor oddechu 08.11.10, 08:20
      Jeśli nie zależy Ci na nowym to popatrz na allegro, często można kupić za połowę ceny
      • mammamia1000 Re: monitor oddechu 08.11.10, 08:45
        my mamy właśnie Angel care.
        Ale przy zakupie używanego zwróć uwagę, czy ma gwarancję.
        Moja koleżanka kupiła i po 2 miesiącach się zepsuł. Taka jest niestety złośliwość rzeczy martwych smile
        Używane na Allegro chodziły po 200 zł , a my nowy kupiliśmy za 300 .
    • nastjaa Re: monitor oddechu 08.11.10, 15:54
      Ja kupiłam babysense II na allegro (używany i bez gwarancji) - ten właśnie polecali w naszym szpitalu. Teraz kupiłabym angelcare, ale ze względu na elektroniczna nianię (brakowało mi jej).
    • gosiakt86 Re: monitor oddechu 09.11.10, 21:49
      ja kupialm traki zapinany na pieluszke w hurtowni dzieciecej za 300 zl.fajny jest bo mala spi z nami a angel care by sie nie sprawdzil w tej sytuacjismile
      • nastjaa Re: monitor oddechu 09.11.10, 21:53
        Mielismy ten zapiany na pieluszę jako dodatkowy, ale ona sprawdza się krótko. Generalnie jak dzecko zaczyna się przekręcać to ten monitorek idzie w odstwkę. Dla nas było oplacalne, go kupiliśmy używany za grosze, ale gdybym miała wybieraćjeden to tylko i wyłącznie ten pod materacyk.
    • aisha19882 Re: monitor oddechu 16.11.10, 11:29
      Najlepiej jak poszukasz na Allegro, my kupilismy dla małego angel care z niania 400 model ,uzywany za 250 zł i bardzo go polecam , niania bardzo sie przydaje, uzywany juz go 5 miesiecy i nie powiem ze dwa razy dal nam znac ze malszek sie zapomnial i nie odddycha czym nas niezle wystraszyl smile niania pokazuje jaka jest temperatura w pokoju i ma jeszcze kilka bajerkow typu wlaczanie glosem , wibracja. No jednym slowem polecam polecam polecam
    • bartosztomasz Re: monitor oddechu 01.12.10, 21:42
      Witam,
      My kupiliśmy Angelcare tego z nianią mamy go od marca 2009r teraz już spakowany jeszcze ma chyba gwarancję i chętnie odsprzedam.
      Pozdrawiam
      Basia
      • basiao-le Re: monitor oddechu 01.12.10, 21:57
        My kupiliśmy Respisense na Allegro, używany ale na gwarancji. Nowy kosztuje około 500 zł, za nasz zapłaciliśmy 250 zł. Na oddziale patologii wczesniaków bardzo mi go polecali.
        Duży plus za dwa poziomy alarmu, dzięki czemu nie alarmuje i nie niepokoi niepotrzebnie kiedy maluszek np. zmienia pozycję i czujka chwilowo nie chwyta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka