ola_mi 03.02.11, 09:45 wczoraj zdiagnozowano zapalenie płuc. Mogła pozostac w domu, jednak dziś nie jest lepiej. Natala cały czas spi, nic nie je, kaszle. Dzisiaj jedzie do szpitala. Trzymajcie kciuki. bardzo sie boimy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdunia1979 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 09:48 Dziewczyny jestem z Wami całą sobą! Kciuki zaciśnięte! Nie bójcie się, to chwilowy kryzys! Mocno ściskam i przesyłam buziaki!!! Odpowiedz Link
fredka666 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 10:10 będzie dobrze.nasze dzieciaczki są silne. Odpowiedz Link
gajmal Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 09:54 Pomodlę się za Was i mocno będę trzymać kciuki. To dziecko jest silne i już nieraz to pokazała - będzie dobrze Odpowiedz Link
jolantusia1 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 10:13 Olka daj znać jak będziesz coś wiedziała. Trzymam kciuki Odpowiedz Link
wyspa-ela Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 10:19 trzymam kciuki - będzie dobrze, musi być. Odpowiedz Link
mama_kasia_77 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 10:22 Będzie dobrze,ona znowu pokaże jaka jest silna! Odpowiedz Link
aneciamamawiki Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 10:27 Jak zawsze jestem z wami ... Trzymam mocno kciuki, Natalko walcz Odpowiedz Link
aska1972 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 11:06 Olu kochana, strasznie mi przykro. Przekaż siostrze, że będziemy się modlić o zdrowie dla Natusi. Jakbym mogła jakoś pomóc to pisz. Wierzę, że Natalcia da radę, to bardzo dzielna dziewczynka. Trzymajcie się, pozdrawiam. Odpowiedz Link
anemon3 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 12:47 mocno zaciskam kciuki,wspieram modlitwą.... Odpowiedz Link
anetarosiak1 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 13:05 Na pewno wszystko będzie dobrze! Odpowiedz Link
minkapinka Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 15:24 jak zawsze zaciskam __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job" Odpowiedz Link
ag0000 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 15:41 Jak zawsze mocno zaciskamy kciuki,walcz dziecinko Olu jesteśmy z Wami! Odpowiedz Link
tumigutek5 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 18:26 Walcz moja kochana , modlę się i trzymam kciuki . Odpowiedz Link
jola23061978 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 20:47 Trzymajcie się i zdrowka dla Natki Oli w grudniu też miała podejrzenie i wpisane w wypisie zap. płuc ale w szpitalu w Trzebnicy w 4 dni ją wyprowadzili lekami i inhalacjami i mogliśmy wyjśc i kontynuwać antybiotyk w domu pozdrowienia z Wrocławia Jola/Oliwia Odpowiedz Link
ola_mi Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 21:02 Natalka jest w domu. Spedziła na szpitalnej IP ponad dwie godzinki w oczekiwaniu na lekarza. Pani doktor zbadala ja i stwierdzila ze mniejszym zlem bedzie jak natalcia wróci do domku. Oddział jest przepełniony bardzo cięzkimi stanami. Natalka zawsze miala salke jednoosobowa, a takiej teraz nie ma. maj podawac augmentin i byc czujnym Odpowiedz Link
goskagb Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 22:40 Zdrowia dla Natalki, w domu zawsze lepiej się dochodzi do zdrowia, i logistycznie lepiej. a w szpitalach teraz wszędzie tłok. Odpowiedz Link
moniek7935 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 22:48 Zdrówka dla Natalki!!! Jak zawsze trzymam mocno kciuki!!! Odpowiedz Link
zdunia1979 Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 23:09 Super , że jesteście w domku, ale kciuki trzymamy tak samo mocno, żeby szybciutko zdróweczko wróciło Odpowiedz Link
wyspa-ela Re: Natalka znowu walczy 03.02.11, 23:13 w domku lepiej, a szpital to wiesz - obce miejsce, po co ma się jeszcze stresować obcym zapachem itp. a u siebie to u siebie będzie odpoczywała i zdrowiała we własnym łóżeczku przy czujnym oku mamy będzie dobrze - nosek do góry Odpowiedz Link
an_7 Re: Natalka znowu walczy 04.02.11, 19:40 U nas też tak było z zapaleniem płuc (synek miał wtedy trochę ponad rok). W szpitalu zbadali, zrobili prześwietlenie i wysłali z antybiotykiem do domu. Sprawdzaj, jak Mała toleruje Augmentin. U nas byłaiegunka i wymioty, trzeba było zmieniać lek. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
ola_mi Re: Jak dziś? 04.02.11, 20:51 dzisisiaj znowu Natala odwiedziła szpital. Niesty poprawy nie ma, mała gorączkuje i siostra strasznie się martwi. Zrobili jej tam CRP i wyszło....1! I cholera wie co jej jest kazali wybrac antybiotyk do końca i obserwować. Odpowiedz Link
ada-15 Re: Natalka znowu walczy 04.02.11, 21:50 Może należy obserwowac i nie popadac w paranoje bo to siostrze nie pomoże, a Natalka jest silną kobietką i sobie poradzi z takim choróbstwem. Po co narażac ją na dodatkowe bakterie szpitalne. Odpowiedz Link