mamaemmy 23.12.05, 11:01 Dla wszystkich uczestników forum chciałam złozyć najserdeczniejsze zyczenia- zdrowia,szczęścia,pomyślności,aby te swięta były piękne dla nas wszystkich Żeby wszystkie zyczenia,które usłyszymy-spełniły się w całości! Danta & Alek & Emusia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga5521 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! 23.12.05, 14:30 Dziękuję za życzenia w imieniu swoim i synka,Wam również chciałam życzyć cudownych Świąt Bożego Narodzenia.Wszystkiego najlepszego, spokojnych zdrowych i radosnych Świąt dla wszystkich maluszków-bohaterów naszego forum i dla ich rodziców. Aga&Piotrkix2(tzn.mąż i synek) Odpowiedz Link
tiya Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! 23.12.05, 14:33 Zdrowia-bo to najwazniejsze! Spokoju, usmiechu - bo bardzo potrzebny! Cierpliwości anielskiej dla Waszych diablątek. I niech Wam zdrowo i szybko grzeczne rosną )) Odpowiedz Link
asia_233 Re: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! 23.12.05, 19:03 Ja też się przyłączam. Spokojnych serdecznych Świąt, spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze. Dla nas są one szczególne, bo pierwsze już prawie całkowicie świadome.Pozdrawiam. Odpowiedz Link