damian107 12.07.07, 14:09 czy ktoś podawał ten lek swojemu dziecku neurolog przepisał mojemu synkowi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika774 Re: CAVINTON 12.07.07, 14:59 Ja podawałam mojemu synkowi ten lek, dostał go dlatego że miał duże wylewy IV stopnia dokomorowe, ten lek jest dla dzieci z porażeniem mózgowym. Odpowiedz Link
damian107 Re: CAVINTON 12.07.07, 15:38 ja też dostałam z tego samego powodu IV stopień wylewu nie ma porażenia mózgowego tylko trochę opóźnienia psychoruchowego ma 1 rok i 10 m-cy przepisała mu 1 raz dziennie po 1/4 tabletki przez trzy m-ce czy twojemu synkowi cos ten lek pomógl jakieś skutki ubczne byłam bym ci bardzo wdzięczna za wskazówki Odpowiedz Link
monika774 Re: CAVINTON 13.07.07, 07:42 mój synek dostawał go jak tylko wyszedł ze szpitala z wagą 2600g też otrzymywał 1/4 tabletki 1 raz dziennie. Żadnych skutków ubocznych u niego nie zaobserwowałam,a czy mu pomógł w jakimś sensie tego nie wiem,bo jak wyszedł ze szpitala neurolog nie stwierdził zmian neurologicznych, a teraz jak ma 16 miesięcy to widać bardzo że ma porażoną lewą stronę ciała. Odpowiedz Link