niuniadr 02.12.08, 15:03 Aga, jak mozesz, to odezwij się do mnie na gg, to mój nr 3164096 Chętnie dowiem się czegos więcej o tej lekarce. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia284 Re: Do agasonesta 02.12.08, 16:43 Podłączę się, Agusiu co u Wiktorka?, mam nadzieję,że wiosną wybierzemy się wszystkie na spacer? Buziaki dla WAS Odpowiedz Link
agasonesta Re: Do agasonesta 05.12.08, 14:54 u nas bardzo powoli ale do przodu ,pytałam naszą reh o kubusia ale mówiła ze juz się nie ćwiczycie ,co u Was? wiktor jakiś "rozmazany" w nocy nie spał,moze chory ,moze zęby,ale nic mu tak bardzo nie dolega, .p.s Kubuś już pewnie zasuwa? a spotkamy się chyba dopiero na wiosnę? Odpowiedz Link
niuniadr Re: Do agasonesta 05.12.08, 15:15 Aga, byłam u pani doktor na Odlewniczej i już widze różnicę oczywiscie pozytywną.Na samym wstępie dostaliśmy skierowanie do gastrologa i szereg badańZobaczymy co z tego wyniknie.Mam nadzieję, ze nic groźnego.Fajnie by było spotkać sie na spacerku, ale to pewnie na wiosnę PoZdrawiam i jeszcze raz dziekuję za namiary Odpowiedz Link
agajedi Re: Do agasonesta 05.12.08, 17:16 Ja bardzo przepraszam, że tak na tym wątku, ale zaputam - która pani doktor z Odlewniczej taka dobra? Odpowiedz Link
niuniadr Re: Do agasonesta 05.12.08, 19:33 Agniesiu, napiszę Ci na gg o któej lekarce wspomniałam POzdrawiam Odpowiedz Link