megimadej 09.12.04, 10:46 Szukam pięknego wzoru na chuste lub duży szal, może być delikaty ażur. Widziałm coś ładnego ale na stronie rosyjskiej a z tym językiem jestem na bakier. Prosze o pomoc!!! Może ktoś może mi przesłać jakieś przetłumaczenia?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady_huncwot Re: piękna chusta, duży szal 09.12.04, 11:29 A oglądałaś wzory na poncho i szaliki w innych wątkach? Może coś by Ci się spodobało i wystarczyłoby zrobić szerszy niż zwykle szalik albo poncho bez zszywania? Pzdr, Kasia Odpowiedz Link
megimadej Re: piękna chusta, duży szal 09.12.04, 11:40 tak znalazłam ale znowu to co mi się spodobało jest w języku angielskim i zabrała się do tlumaczenia a nie do robienia, ale może spróbuję jeszcze raz przeszukam wątki i znajdę coś. pozdrawiam megi Odpowiedz Link
ninga Re: piękna chusta, duży szal 09.12.04, 11:58 Wysłałam ci coś co kiedys tłumaczyłam tu na grupie Kalina Odpowiedz Link
megimadej Re: piękna chusta, duży szal 09.12.04, 12:04 ok. dzięki czekam Pozdrawiam Megi Odpowiedz Link