Dodaj do ulubionych

Robię forum

24.04.05, 10:07
Robię forum, w którym będzie można np na bieżąco wklejać zdjęcia lub wejść na czata. Takie proste, bo się na tym nie znam. Możecie wejść i powiedzieć, co by tam można jeszcze wrzucić ( w dziale o forum) - jeśli ten link oczywiście zadziała, bo jeszcze nie wiem, jak go odpowiednio zrobić...

www.webplus.hostings.pl/comp/forum/index.php
Obserwuj wątek
    • douchee Re: Robię forum 24.04.05, 10:10
      Już mi coś nie poszło, bo chyba zaloguje was jako mnie... Nie zapomnijcie więc się wylogować, oki? Pliz...
    • douchee Re: Robię forum 24.04.05, 10:13
      webplus.hostings.pl/comp/forum/index.php?idm=4904 a spróbujmy przez to
      • ilonek-71 Re: Robię forum 24.04.05, 12:29
        Podoba mi się i pomysł i wykonanie!!!!Jaka szkoda,że nie mam cyfrówki....Ilona.
        • douchee Re: Robię forum 24.04.05, 12:33
          Dzięki za miłe słowa smile To dodaje otuchy aczkolwiek na razie mam tylko jednego użytkowanika zarejestrowanego big_grin Wiem, to dopiero pierwszy dzień big_grin
          • watcher123 Re: Robię forum 24.04.05, 12:54
            swietny pomysl smile
            pozdrawiam
            IWona
            • maryna_cz Re: Robię forum 25.04.05, 15:33
              Świetny pomysł z tym forum, podobna zasada jak w ros. nanyi.Wypraszam sobię
              tylko tę "pupę Maryni". Chwilowo z braku czasu nie uczestniczę aktywnie w
              forum,ale to minie i będę znowu ,pozdrawiam wszystkich MARYNIA
              • nann Re: Robię forum 25.04.05, 16:09
                Ale fajnie smile)
                Teraz bede fotografowac nie tylko w kuchni smile)
          • eirenne Re: Robię forum 24.04.05, 13:13
            Chyba już masz więcej użytkownikówwink
      • aniabla7 Re: Robię forum 25.04.05, 15:59
        Super juz sie zalogowałam, jestem pełna podziwu.
        Pozdrawiam Ewa
    • douchee Re: Robię forum 24.04.05, 13:35
      Zamieściłam dwa kolejne sweterki big_grin Ale od czasu do czasu mam problemy z wejściem na własne forum... Hmmm
    • malgunia Re: Robię forum 24.04.05, 18:50
      pomysł dobrysmile
      juz sie zarejestrowalam
      malgunia
    • ilonek-71 Re: Robię forum 24.04.05, 20:03
      Czy tylko ja mam problem z zalogowaniem na Twoim forum?Bo mam....i nie wiem , o
      co chodzi....I.
      • douchee Re: Robię forum 24.04.05, 20:55
        Nad tym samym się zastanawiałam... Też mam problem, nie mogę wejść na forum np. Jak mój brat będzie miał czas, to sobie z nim pogadam i zobaczymy, może coś poradzi na to, a jak nie, to będę zmieniać forum po prostu...
    • malgoraptor Re: Robię forum 25.04.05, 07:25
      Bardzo fajne forum, Douchee, zwłaszcza, że będzie można zamieszczać fotki.
    • douchee Re: Robię forum 25.04.05, 18:27
      Wiecie co??!! Normalnie nie mogę się połączyć z serwerem!! Chyba trzeba będzie coś zmienić - całe forum...
      • eirenne Re: Robię forum 25.04.05, 18:32
        Hmmm, ja nie mam najmniejszych problemów, prócz takiego, że wolno mi raczej
        chodzi. Poza tym u mnie z forum wszystko oksmile
        • douchee Re: Robię forum 25.04.05, 18:41
          A ja nie mogę wejść w żaden sposób... To przygnębiające...
        • douchee Re: Robię forum 25.04.05, 19:05
          eirenne, a jakiego masz windowsa? Bo u mnie może to kwestia systemu operacyjnego...
          • izis11 Re: Robię forum 25.04.05, 19:11
            U mnie też chodzi,ale wolno.Schemat wzoru po 5 minutach nie otworzył się.Nie
            mam tyle cierpliwości.Pozdrawiam.
          • eirenne Re: Robię forum 25.04.05, 19:23
            win xp pro
            Myślę, że to wina dostawcy internetu. Nic się na to nie poradzi:///
            • wife77 Re: Robię forum 25.04.05, 23:48
              gratuluje,już sie zarejstrowałam.U mnie chodzi swietnie,jak narazie szybko i
              sprawnie smile
    • ilonek-71 Re: Robię forum 26.04.05, 09:39
      Udało mi się, huuurra!!!!!Buziaczki, Ilona.
    • xarka Świetny pomysł ! 26.04.05, 09:57
      Zwłaszcza zdjęcia i schematy. A czy nie można byłoby rozszerzyć tematyki o
      haft? Marzą mi się zdjęcia tych wszystkich pięknych rzeczy... no i schematy
      czasami też.
    • douchee Re: Robię forum 26.04.05, 15:54
      Dziewczyny!! Można poszerzyć o co tylko chcecie - po to istnieje kategoria O forum - tu wpisujcie swoje propozycje tego, co można zmienić lub dodać. Niestety, ja znowu mam problemy... Tym razem pojawia mi się informacja - Nie udalo sie nawiazac polaczenia z baza danych. Blad 1. ... Aż słów brakuje... Wszystkim wchodzi tylko nie mi... No ale dobra...
    • megann120 Re: Robię forum 26.04.05, 21:07
      Suuuuuper pomysłbig_grinDD Bardzo fajne, przejrzyste i wygodne, u mnie chodzi
      świetnie. Już się zarejestrowalamsmile
      Powodzenia
      Megann
      • mamiczu Re: Robię forum 26.04.05, 22:53
        U mnie też pojawiło się, że nie można uzyskać połączenia z bazą danychsad ale
        będę próbowała co jakiś czas Małgosia
    • ka_thy Re: Robię forum 28.04.05, 10:01
      Wczoraj się dostałam, dziś wyświetla informację, ze konto zostało zablokowane.
      Co jest grane??
      • kasiazyw brak dostępu 28.04.05, 11:06
        Mnie też wyrzuca komunikat, że konto zablokowane (buu...)
        • gosia_arma Re: brak dostępu 28.04.05, 12:05
          Mi też tak napisało sad
    • douchee Re: Robię forum 28.04.05, 15:55
      Ręce mi opadają... Strona, na której robiłam forum wygląda zupełnie inaczej niż kilka dni temu i chyba jest płatna... Nie mam pojęcia co się stało, napisałam do nich maila, ale bez odpowiedzi... Nie poddam się i będę robić nowe. Soyez patientes (Bądźcie cierpliwe!) Tylko brachol musi mi pomóc, bo ja z angola nie tak do końca kumata... i nie wiem jak założyć forum po angielsku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka