anna6667 17.12.05, 21:05 bardzo duzy wybór fajnych włoczek na allegro Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: włóczki 18.12.05, 16:09 O których piszesz fajne? Czasem mozna tam znaleźć rarytas, ale tez czasem widzę anitex którego bym nie dotknęła za dopłatą, a ludzie kupują bo zdjęcie z daleka i kiepskie, więc nie wiedzą co to jest. małgorzata Odpowiedz Link
anna6667 Re: włóczki 18.12.05, 17:38 moze zdjęcia są zdradliwe nie kupowałam nigdy wloczki na allegro bo wolę w sklepie zobaczyć na własne oczy ale wydaje mi się ze np.kocurek nie jest zły jeśli masz inną opinię na ten temat to bedę wdzięczna za radę Odpowiedz Link
tutunia Re: włóczki 18.12.05, 17:40 Jeśli chodzi o Anitex, to włóczki ma dobre, ostatnio kupuję tylko tej firmy. Odpowiedz Link
magdalenam1975 Re: włóczki 18.12.05, 18:00 TUTUNIA, chodz ci pewnie o Anilux, a nie Anitex ))) Odpowiedz Link
malgoha1 Re: włóczki 18.12.05, 18:15 Anitex to włóczka sprzed ok.25 lat wyciągnięta nie wiem z jak starych magazynów np tu www.allegro.pl/show_item.php?item=77706120 w wersji niebieskiej. z daleka całkiem całkiem, ale ja wiem co to jest i nie polecam. Sprzedający sprytnie nie podaje starej nazwy. Nie mam nic przeciwko włóczkom na allegro, czasem widzę tam "perełki" nie mówię też o nowych włóczkach aktualnie do zdobycia w pasmanteriach ale po dużo korzystniejszej cenie.to może być spora okazja np. aktualnie Dilek po 4.50 za motek ale niestety niepasujący mi kolor. Pozdrawiam i życzę samych udanych zakupów na allegro Małgorzata Odpowiedz Link
esowa2 Re: włóczki 19.12.05, 20:18 o tak!dilek jest cool mam z niego dwa wierzchnie swetry i robię trzeci a z anitexu tez kiedyś robiłam razem z cienką nitką i nie jest tak źle Odpowiedz Link
beaciar Re: włóczki 18.12.05, 21:51 Kiedyś widziałam zachwalane cudo, na metce zaś napisane było SIMILMOHER, czy cos tak. Pamiętam takie cudo z dawnych czasów, piękne do pierwszego noszenia, potem same kulki znechacone i razciągał sie i w ogóle Paskuda..( beata Odpowiedz Link
mamiczu Re: włóczki 19.12.05, 08:27 Z tego Anitexu naprawdę sprzed lat mam 2 golfy i wyglądają cały czas tak samo.Nie zmechaciły się w porównaniu do tych z Kotka,a i kolory na czasie bo delikatne melanże.Może tak mi się udało?? Małgosia Odpowiedz Link
loanna1 Re: włóczki 19.12.05, 10:52 kupiłam kilka razy na allegro ale to były super okazje. Od dwana nic nie widziałam nowego, cały czas wstawiane są te włóczki, które własnie wypadły z aukcji. Natomiast w sobote dostałam przesyłke z www.apmar.pl. Wysłana następnego dnia po przekazaniu kasy! Super szybko no i włoczka cudna, bardzo duży wybór kolorów. Robie teraz sweter dla męża i szlag mnie od tego nudnego beżu trafia, nie moge doczekać sie końca. A do tego coś szeroko wyszło mimo precyzyjnych pomiarów. Może po załozeniu będzie lepiej, to gruba włóczka więc chyba i sweterek powinien być odpowiednio większy. Odpowiedz Link
kalesczyzyny Re: włóczki 03.11.22, 21:07 Zapraszamy do zapoznania się z ofertą włóczek w naszym sklepie Kales.pl na osiedlu Dywizjonu 303 w Krakowie www.kales.com.pl/pl/c/Wloczki/141 Odpowiedz Link
kalesczyzyny Re: włóczki 04.03.23, 12:27 Szeroki wybór włóczek Kales Kraków Nowa Huta Czyżyny Sprawdź bogatą ofertę sklepu dla kreatywnych Kales.pl. Lubisz tworzyć? Sprawdź nas! Szeroki wybór włóczek – Drops, Batole Flowers, Dolce i inne, druty i szydełka, druty dla dzieci, na żyłce, proste, zestawy, oraz inne akcesoria dla domowych twórców, zapraszamy do naszego sklepu na strone www.kales.com.pl/pl/c/Wloczki/141/4 oraz stacjonarnie Kraków Czyżyny osiedle Dywizjonu 303, 20/LU2 blisko osiedla AVIA Odpowiedz Link