17.12.05, 21:05
bardzo duzy wybór fajnych włoczek na allegro
Obserwuj wątek
    • malgoha1 Re: włóczki 18.12.05, 16:09
      O których piszesz fajne? Czasem mozna tam znaleźć rarytas, ale tez czasem widzę
      anitex którego bym nie dotknęła za dopłatą, a ludzie kupują bo zdjęcie z daleka
      i kiepskie, więc nie wiedzą co to jest.
      małgorzata
      • anna6667 Re: włóczki 18.12.05, 17:38
        moze zdjęcia są zdradliwe nie kupowałam nigdy wloczki na allegro bo wolę w
        sklepie zobaczyć na własne oczy ale wydaje mi się ze np.kocurek nie jest zły
        jeśli masz inną opinię na ten temat to bedę wdzięczna za radę
        • tutunia Re: włóczki 18.12.05, 17:40
          Jeśli chodzi o Anitex, to włóczki ma dobre, ostatnio kupuję tylko tej firmy.
          • magdalenam1975 Re: włóczki 18.12.05, 18:00
            TUTUNIA, chodz ci pewnie o Anilux, a nie Anitex smile)))
            • malgoha1 Re: włóczki 18.12.05, 18:15
              Anitex to włóczka sprzed ok.25 lat wyciągnięta nie wiem z jak starych magazynów
              np tu www.allegro.pl/show_item.php?item=77706120 w wersji niebieskiej. z
              daleka całkiem całkiem, ale ja wiem co to jest i nie polecam. Sprzedający
              sprytnie nie podaje starej nazwy. Nie mam nic przeciwko włóczkom na allegro,
              czasem widzę tam "perełki" nie mówię też o nowych włóczkach aktualnie do
              zdobycia w pasmanteriach ale po dużo korzystniejszej cenie.to może być spora
              okazja np. aktualnie Dilek po 4.50 za motek ale niestety niepasujący mi kolor.
              Pozdrawiam i życzę samych udanych zakupów na allegro
              Małgorzata
              • esowa2 Re: włóczki 19.12.05, 20:18
                o tak!dilek jest cool smile mam z niego dwa wierzchnie swetry i robię trzeci smilea z
                anitexu tez kiedyś robiłam razem z cienką nitką i nie jest tak źle
            • tutunia Re: włóczki 19.12.05, 10:04
              No jasne, przepraszam. smile) Ach ta nomenklatura...
    • beaciar Re: włóczki 18.12.05, 21:51
      Kiedyś widziałam zachwalane cudo, na metce zaś napisane było SIMILMOHER, czy
      cos tak. Pamiętam takie cudo z dawnych czasów, piękne do pierwszego noszenia,
      potem same kulki znechacone i razciągał sie i w ogóle Paskuda..sad( beata
      • mamiczu Re: włóczki 19.12.05, 08:27
        Z tego Anitexu naprawdę sprzed lat mam 2 golfy i wyglądają cały czas tak
        samo.Nie zmechaciły się w porównaniu do tych z Kotka,a i kolory na czasie bo
        delikatne melanże.Może tak mi się udało??smile
        Małgosia
    • loanna1 Re: włóczki 19.12.05, 10:52
      kupiłam kilka razy na allegro ale to były super okazje. Od dwana nic nie
      widziałam nowego, cały czas wstawiane są te włóczki, które własnie wypadły z
      aukcji.
      Natomiast w sobote dostałam przesyłke z www.apmar.pl.
      Wysłana następnego dnia po przekazaniu kasy! Super szybko no i włoczka cudna,
      bardzo duży wybór kolorów. Robie teraz sweter dla męża i szlag mnie od tego
      nudnego beżu trafia, nie moge doczekać sie końca. A do tego coś szeroko wyszło
      mimo precyzyjnych pomiarów. Może po załozeniu będzie lepiej, to gruba włóczka
      więc chyba i sweterek powinien być odpowiednio większy.
    • kalesczyzyny Re: włóczki 03.11.22, 21:07
      Zapraszamy do zapoznania się z ofertą włóczek w naszym sklepie Kales.pl na osiedlu Dywizjonu 303 w Krakowie
      www.kales.com.pl/pl/c/Wloczki/141
    • kalesczyzyny Re: włóczki 04.03.23, 12:27
      Szeroki wybór włóczek Kales Kraków Nowa Huta Czyżyny
      Sprawdź bogatą ofertę sklepu dla kreatywnych Kales.pl. Lubisz tworzyć? Sprawdź nas!
      Szeroki wybór włóczek – Drops, Batole Flowers, Dolce i inne, druty i szydełka, druty dla dzieci, na żyłce, proste, zestawy, oraz inne akcesoria dla domowych twórców, zapraszamy do naszego sklepu na strone www.kales.com.pl/pl/c/Wloczki/141/4 oraz stacjonarnie Kraków Czyżyny osiedle Dywizjonu 303, 20/LU2 blisko osiedla AVIA
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka