tutunia 21.03.06, 15:14 Chciałabym zrobić sukienusię dla mojej 1,5 rocznej córeczki, ale nie wiem z której strony się do niej zabrać. Szukałam już w archiwum i nie znalazłam. Może mogłybyście mi doradzić albo przesłać jakieś modele tego typu. Wiem, że mogę na Was liczyć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mimamo Re: NIKT ??!! 22.03.06, 11:07 zaczekaj kobieto wrócę z pracy i wyślę - mam w domu na dysku wzór takiej zielonej sukieneczki Odpowiedz Link
zdzid Re: Nadal poszukuję 23.03.06, 17:24 poszukaj tu - napewno coś sie znajdzie photobucket.com/albums/v718/vasilevna/Detskie%20modeli/ a jak cos znajdziesz, to poproś dobrą dusze o przetłumaczenie opisu (jesli nie rozumiesz oczywiście, bo pewnie nie jesteś z tego rocznika który sie uczył bratniego języka ) Odpowiedz Link
tutunia O, dzięki ! 23.03.06, 21:43 Już wprawdzie zaczęłam robotę, tylko nie wiem jak zrobić podkroje i rękawy. Spróbuję cos wyczytać z tych rosyjskich wzorów. Odpowiedz Link
gosia_arma Re: Kto robił sukieneczkę na drutach ? 23.03.06, 18:14 Ze cztery lata temu robiłam sukieneczkę na drutach: gos1a.fotosik.pl/albumy/5257.html#1 Robiłam ją od dołu powoli gubiąc oczka, w pasie zrobiłam ażurowy rządek (*2o. razem na p, 1n *) no i do góry. Na końcu całość obrobiłam szydełkiem, wciągnęłam w pasie sznureczek zrobiony z łańcuszka. GOsia Odpowiedz Link
gosia_arma Re: Kto robił sukieneczkę na drutach ? 23.03.06, 18:18 poprawny link www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/yni19a86xvy006n6.html Odpowiedz Link