akna74 25.09.07, 14:25 Dziewczyny w tym roku podobno królują różnego rodzaju odcienie fioletu a ja nie moge znalesc nic w naszych pasmanteriach. Moze na niecie? Moze Wy cos znalazłyscie? ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzid Re: modny fiolet szukam 25.09.07, 15:02 Na przyklad Inter-Fox (są w ich sklepie internetowym) - w pieknym fioletowym kolorze jest: Oliwia, Pearl, Classic, Forban, Mohair i jescze różne cieniowane... Odpowiedz Link
ry-bka Re: modny fiolet szukam 25.09.07, 16:29 Ja właśnie Oliwię ciemny fiolet mam naszykowaną na sweterek... I jeszcze np w Artnamie - piękny fiolet w promocji - KARTOPU Basak z domieszką wełny. Odpowiedz Link
bietas Re: modny fiolet szukam 25.09.07, 16:37 tu jest Baśka - wygląda ładnie cena zachęcająca i nie wiem czy się na nią nie skuszę... www.artnam.com.pl Odpowiedz Link
akna74 Re: modny fiolet szukam 25.09.07, 21:40 ooo Baska ładna bardzo nawet! Kurcze moze tez sie skusze? A jaki sweterek bedziesz robic? Odpowiedz Link
erin25 Re: modny fiolet szukam 26.09.07, 10:17 Baśka produkowana jest przez Yarbow- Polska. Sład i długość w motku taka sama jak w Basak. Odpowiedz Link