mareju 10.12.07, 17:51 Pilnie potrzebny schemacik na dekold w łódeczkę pomocy!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozis70 Re: Dekold w łódeczkę 10.12.07, 18:09 Ja robiłam dekold w łódeczkę bez żadnego podkroju. Zamykałam oczka przodu i tyłu na prosto i po zszyciu kilku cm na ramiona łódeczka sama sie tworzyła. Odpowiedz Link
ivoncja Re: Dekold w łódeczkę 10.12.07, 21:52 Dziewczyny, błagam - dekolT! Ozis dobrze podpowiada- dekolt w łódeczkę jest najłatwiejszy ze wszystkich. Odpowiedz Link
mareju Re: Dekold w łódeczkę 10.12.07, 22:38 Gdyby byłprosty juz dawno bym go zrobiła. Nie chodzi mi o proste zakończenie góry bo to potrafi robótkujące niemowlę. Ja szukam dekoltu w którym oczka spuszczane profilują ładnie układający się nie podjeżdżający pod szyję dekold.Miałam to gdzieś ale mi umknęło w papierach. Odpowiedz Link
splocik Re: Dekold w łódeczkę 10.12.07, 23:23 Tu pisałam o dekoltach - może to Ci rozjaśni sprawę ich formowania. oczka.blox.pl/2007/04/A-moze-w-lodke-lub-kwadrat.html Pozdrawiam ciepło. splocik Odpowiedz Link