kendo 13.05.08, 10:17 www.knitty.com/ISSUEspring08/PATTlaminaria.html niewiem od czego zaczac, dziekuje za podpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareju Re: prosze o pomoc do chusty-szala 13.05.08, 12:45 kobieto jak poczekasz do wieczora to Ci wszystko napiszę bo jade teraz do szpitala na radioterapię Odpowiedz Link
tayton Re: prosze o pomoc do chusty-szala 13.05.08, 15:11 mareju ja też poczekam do wieczora (przyznam, że chusta mnie zauroczyła), życzę wytrwania... Odpowiedz Link
mareju Re: prosze o pomoc do chusty-szala 14.05.08, 05:52 PRZEPRASZAM dziewczyny!v na śmierć zapomnialam. Dziś Wam to zrobię . Odpowiedz Link
kendo Re: prosze o pomoc do chusty-szala 14.05.08, 11:03 *Mareju oczywiscie czekam,czekam, to tlumaczenie ,ktore dziewczyny z googla podaly ,jak dla mnie jest troche za biedne-mi to trzeba lopatologicznie w lepatyne wkladac) z gory dzieki Mareju. Odpowiedz Link
mareju Re: prosze o pomoc do chusty-szala 16.05.08, 06:21 Bardzo Cię przepraszam ,ale mam taka pilną robótkę na zakończenie 6 klasy mojej córki (pokaz zdjęć w power point) ale dziś wieczorem podam Ci caly dokładny opis jak zrobić to cudo .Zajrzyj po 22.00 ,iwejdź na gg 2891625 wyjaśnię zawilości. Odpowiedz Link
kendo Re: prosze o pomoc do chusty-szala 17.05.08, 09:36 *Mareju czekam cieprliwie,u mnie tez nie naglaca sprawa,bo koncze wdzianko, a gg niemam moze tak na SKYPE??,bo ten komunikator posiadam,zreszta jakos sie "zgadamy" w razie co. pozdrawiam. Odpowiedz Link
mareju Re: prosze o pomoc do chusty-szala 17.05.08, 23:34 nie mogę rozgryźć znaczenia oczrk.Kurcze wkurzylam się ...bo resztę wiem. Odpowiedz Link
kendo Re: prosze o pomoc do chusty-szala 24.05.08, 18:14 to moze podeslij to co masz a reszte sie dopytam moze jakos gdzies Odpowiedz Link
mareju Re: prosze o pomoc do chusty-szala 24.05.08, 22:12 zaczekaj do poniedzialku czekam na odpowiedź od Gosi mjermak Odpowiedz Link