andrzejxxx77 11.02.16, 17:52 Witam. Może ktoś się orientuję gdzie w Otwocku lub okolicy jest dobry serwis CB Radia ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rmaciek2 Re: SERWIS CB RADIO 11.02.16, 23:37 nie wiem czy dobry, bo ja tam robiłem tylko dostrajanie, ale jest serwis w Świdrze na przeciwko Orlenu (zaraz za BP), chyba ERD się nazywa albo jakoś podobnie Odpowiedz Link
truskava Re: SERWIS CB RADIO 16.02.16, 15:07 W Otwocku lub okolicy nie ma dobrego serwisu CB. Najbliższy dobry serwis jest przy Rondzie Wiatraczna (SAXON). W tej samej okolicy jest też Ostafo - ale tan opinie ma już nieco różne - chociaż więcej tych pozytywnych. Inny dobry serwis jest w Al.Jerozolimskich (wylot na Pruszków, przy stacji Orlen). Problem z dobrymi serwisami CB wynika z tego, że współczesnej tandety rzadko kiedy opłaca się naprawiać - owszem, jak padnie jakiś potencjometr, czy wyświetlacz to można wymienić (ale do tego nie potrzeba jakiejś specjalizacji w tematyce CB). Przy poważniejszych awariach kupuje się po prostu kolejne radio. Natomiast starsze konstrukcje naprawiają pasjonaci - i chwała im że jeszcze mają serce do tego. Odpowiedz Link