monika1009 21.02.05, 13:04 Mam pytanie-czy ktos zna? Opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja-ciekawska Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 13:06 monika1009 napisała: > Mam pytanie-czy ktos zna? Opinie Czy to Ginekolog? -jesli tak to polecam . Odpowiedz Link
sobiepanna Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 13:11 Ginekolożka. I chyba nie polecam. Straszy ludzi :( Chociaż może dla odważnych ;) Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 13:17 sobiepanna napisała: > Ginekolożka. > I chyba nie polecam. Straszy ludzi :( > Chociaż może dla odważnych ;) Czemu,?to fakt nie jest delikatna.Ale dobra w swoim fachu. A a propo´s(jak to siem pisze?) Czy istnieje jeszcze dr. Kurek? Odpowiedz Link
sobiepanna Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 13:57 Ech, bo jak przychodzisz po wynki badań i po kurtuazyjnym "dziń dybry" słyszysz: "ma Pani kartę ciąży?" (a w cale nie masz ochoty być przy nadzieji), to można palpitacji serca dostać :D P.S. Mężczyźni ginekolodzy są fajniejsi. Można np. usłyszeć komplement typu "Ma Pani ładną szyjkę" ;) Odpowiedz Link
alicja-ciekawska Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 14:19 sobiepanna napisała: > Ech, bo jak przychodzisz po wynki badań i po kurtuazyjnym "dziń dybry" słyszysz > : > "ma Pani kartę ciąży?" (a w cale nie masz ochoty być przy nadzieji), to można > palpitacji serca dostać :D > P.S. Mężczyźni ginekolodzy są fajniejsi. Można np. usłyszeć komplement typu "Ma > Pani ładną szyjkę" ;) ty to jezdes kokieta........,,,,,,,,,,,,;D ja sama chodzilam do Kurka. ale kolezanki byly z Bilewiczowej zadowolone. Odebrala mojego siostrzenca. Moze juz i wiek nie ten. U pani Doktor?! Odpowiedz Link
kasia9952 Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 14:33 moje osobiste wrazenie - pani dr. Bilewicz- jak poczuje w kieszeni pacjentki pare zlotych to naciaga na kolejne wizyty co miesiac tzn.kaze robic mase nastepnych badan ktore sa niepotrzebne Odpowiedz Link
kugliczka Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 16:06 popieram poprzedniczkę naciąganie to chyba priorytet w tym gabinecie najgorsze jak umawiasz się na wizytę i cały czas mija na omawianie wyników, które już poprzednim razem zostały omówione ja też słyszałam że młody Kurek jest fajny aha jeszcze Sidor jest też ok Odpowiedz Link
chwojka Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 16:46 Byłam raz czy dwa. Wydaje się niezłym fachowcem ale kaskę też umie zgrabnie wyciągnąć. Polecam dr Dźwigałę /przyjmuje w Józefowie vis a vis biura gazowni, ul.Okrzei/. Dyskretny,kompetentny,fachowy. Odpowiedz Link
awisienka Re: dr.Bilewicz 21.02.05, 18:39 Tak. Dźwigała jest super!! Kiedyś miałam nieopisaną przyjemność przebywanie w szpitalu w Otwocku, na oddziale ginekologicznym i gdyby nie dr Dźwigała, to traktowaliby mnie tam jak przedmiot. Super gość!! O Kurku słyszałam sprzeczne opinie... Odpowiedz Link
chwojka Niestety Kugliczko dr Dźwigała to.. 21.02.05, 19:40 facecik ale naprawdę w porządku. Odpowiedz Link
awisienka Re: Niestety Kugliczko dr Dźwigała to.. 28.02.05, 09:49 Moja przyjaciółka jest w ciąży. Szukałyśmy wczoraj jakiegoś sensownego szpitala na stronie fundacji rodzić po ludzku. Niesamowity komentarz ma otwocki szpital- tylko jeden.... baza.rodzicpoludzku.pl/pl/rpl/placowka/bz_sz_otwock_sp_zoz__batorego_44 Odpowiedz Link