michaelandro 26.04.05, 08:26 Dzisiaj rano jestem pierwszy :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francesca12 Re: pierwszy :) 26.04.05, 08:57 Niech Ci będzie, ja druga:)) Ale to tylko dlatego, że miałam na później do pracy! Odpowiedz Link
sobiepanna Re: pierwszy :) 26.04.05, 09:06 Nie cieszczcie, ja wyjątkowo jestem później ze względu na wizytę na poczcie ;) P.S. Zauważyliście, że forum się zmieniło :D Odpowiedz Link
chiste Re: pierwszy :) 26.04.05, 09:13 Tak, w Otwocku pachnie kurzem. A sobiepanna może nam jeszcze napisze, co to wysyłała na tej poczcie, albo za co płaciła. Na pewno będzie ciekawiej. Poproszę skan usprawiedliwienia spóźnienia od naczelnika UP Warszawa Ochota. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: pierwszy :) 26.04.05, 09:22 Khem.. rachunki mojego szefa (tak wiem, jestem albo za dobra, albo koszmarnie głupia) i listy firmowe - wyższa konieczność, kopie faktur do odesłania zaczęły wylewać się z trayka. A usprawiedliwienia od Naczelinka z Ochoty pewnie nie dostanę, bo wg mnie ta poczta podlega pod Śródmieście. Pudło :P Odpowiedz Link
michaelandro Re: pierwszy :) 26.04.05, 10:24 Ja na naszej otwockiej poczcie dostaje czegoś co nawet trudno nazwać. Kobitka zawsze najpierw daje mi do podpisania dokument, że paczkę odebrałem w stanie nieuszkodzonym, a dopiero później po nią idzie. Ucze je grzecznie, że tak nie można... a one z uporem maniaka zawsze tak samo... Dzisiaj o drugiej wychodzę z biura na spotkania na mieście :) zaczynam lubić tę pracę :) Odpowiedz Link
francesca12 Re: pierwszy :) 26.04.05, 10:44 > Dzisiaj o drugiej wychodzę z biura na spotkania na mieście :) zaczynam lubić tę > > pracę :) A ja siedzę w pracy do 19.00 :(( Mam nadzieję, że ktoś z forum mi towarzystwa dotrzyma ... Odpowiedz Link
francesca12 Re: pierwszy :) 26.04.05, 10:45 Ale pracę swoją i tak lubię. Może właśnie dlatego. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: pierwszy :) 26.04.05, 10:50 francesca12 napisała: > A ja siedzę w pracy do 19.00 :(( > Mam nadzieję, że ktoś z forum mi towarzystwa dotrzyma ... Dziś niestety nie pomogę... idę po pracy do BUW-u, chyba się przeproszę z pracą mgr. :) Odpowiedz Link
martz1 Re: pierwszy :) 26.04.05, 10:56 Ja bede siedzial w pracy do 22 wiec posiedze tutaj z wami niemal do konca. Uroki pracy maja swoje uroki na forum ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: pierwszy :) 26.04.05, 11:01 O, to nie będę sama:) Urok > i pracy maja > swoje uroki na forum ;) Oczywiście, dlatego wszyscy lubimy chodzic do pracy ;) Odpowiedz Link
awisienka Re: pierwszy :) 26.04.05, 11:07 Ja prcuję 24 godziny na dobę;-)), ale tak konkretniej to po 21- spokój,cisza.... Odpowiedz Link
martz1 Re: pierwszy :) 26.04.05, 11:12 awisienka napisała: > Ja prcuję 24 godziny na dobę;-)), ale tak konkretniej to po 21- spokój,cisza... > . Jezzu to gdzie ty pracujesz? Odpowiedz Link
michaelandro Re: pierwszy :) 26.04.05, 11:24 Pewnie jakaś agentura :) A ja też się dzisiaj wybieram do BUWu :) Odpowiedz Link
martz1 Re: pierwszy :) 26.04.05, 11:44 michaelandro napisał: > Pewnie jakaś agentura :) > > A ja też się dzisiaj wybieram do BUWu :) Albo dziecko ma bo przy tym to roboty 24 na dobe Odpowiedz Link
francesca12 Re: pierwszy :) 26.04.05, 11:46 > A ja też się dzisiaj wybieram do BUWu :) BUW :( Piękny budynek, ale co poza tym? Obsługa fatalna:( Jak patrzę na tych ludzi wypożyczjących, to mi sie żyć odechciewa, siedzą tacy cierpiętnicy. W BUW-ie mają trochę książek z mojej dziedziny, to fakt. Ale ja miałam i mam tam zawsze jakieś przygody, jak nie w szatni z kluczykiem, to z wypożyczeniem książek; kiedyś dawałam tam korki, ale teraz podobno jest rygor niesamowity, nie można nigdzie się rozsiadać, zdejmować butów (!) nie mówiąc już o seksie;) Nowy wątek mógłby powstać na ten temat. Ale jeszcze w tamtym roku chodziłam na darmowy internet. Odpowiedz Link
sobiepanna Re: pierwszy :) 26.04.05, 11:54 Hmm.. ja powinnam była się obrazić na BUW i UW w zeszłym roku, ale i tak tam pójdę, bo jak pomyślę, że na Koszykach mam czekać w głównej 30 min na książkę, to mnie szlag trafia. Poza tym BUW jest piękny i dla samej przyjemności architektoniczo-estetycznej lubię tam chodzić :) O nowym rygorze jeszcze nie mam danych empirycznych.. dziś sprawdzę. Odpowiedz Link
agatka Re: pierwszy :) 26.04.05, 17:02 ale za to na Koszykach jest kilka fajnych cukierni i nie tylko;) Odpowiedz Link
awisienka Re: pierwszy :) 26.04.05, 14:59 Żadna agentura. Praca na własny rachunek, niestety nienormowany czas pracy i ciągłe zmagania z bejnadziejnym prawem i przepisami. Odpowiedz Link
glenkora1 Re: pierwszy :) 26.04.05, 12:16 :)))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam wszystkich pracujących - leniuchująca Glenkora1 Odpowiedz Link
michaelandro Re: pierwszy :) 27.04.05, 08:35 To Ci się pofarciło :P Dzisiaj wawerska piękność siedziała koło mnie, ale wszystko na co się zdobyłem to tępe patrzenie w okno... A teraz siedzę i kombinuję co by było gdyby ;) co ja się biedny mam... Odpowiedz Link
francesca12 Re: pierwszy :) 27.04.05, 08:44 ale wszystko na co się zdobyłem > to tępe patrzenie w okno... Nie chcę z rana być niemiła, ale to niewiele ;) Zwyczajnie zagadaj piękność. A jak Ci starczy odwagi, to spróbuj może Ci pomoga akcesoria, na początek weźmy wspomnianego tulipana... A potem się zobaczy. Miłego dnia wszystkim :) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: pierwszy :) 27.04.05, 08:46 Majkel, dość tego! Następnym razem możesz napisać o Wawerskiej Piękności jedynie pod warunkiem relacjonowania przebiegu Waszej rozmowy. Realnej, a nie wymyślonego scenariusza. To tylko dla Twojego dobra... zestarzejesz się nam nad tym gdybaniem ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: pierwszy :) 27.04.05, 08:58 Popieram Sobiepannę! Kobiety z forum nakazują Ci natychmiast przejąć inicjatywę! :) Panie adminie, tak nie można. Jutro w mini busie jestesmy z Tobą. Duchowo;) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: pierwszy :) 27.04.05, 09:07 francesca12 napisała: > Jutro w mini busie jestesmy z Tobą. Duchowo;) Franceska, może lepiej nie... a co będzie jeśli Wawerska Piekność wyczuje damskie fluidy? ;) Odpowiedz Link
francesca12 Re: pierwszy :) 27.04.05, 09:29 a co będzie jeśli Wawerska Piekność wyczuje > damskie fluidy? ;) Anik, to by nas pan admin z miejsca wyrzucił z forum ;( Odpowiedz Link
reni_b Re: pierwszy :) 27.04.05, 09:43 Misielanto, jutro bądź odważny. Najwyżej przesiądziesz się do Wilgi... Odpowiedz Link