kubek 27.05.05, 15:26 www.allegro.pl/search.php?string=%C5%9Bwider&buy=0&new=0&pay=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubek Ale gafa to jest właściwy link! 27.05.05, 15:27 www.allegro.pl/show_item.php?item=51901466 Odpowiedz Link
martz1 Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 11:59 Kubek jestes boski. Dawaj wiecej takich linkow - a ja je wykorzystam w gazecie. Hotel dla koni bedzie murowany. Skoro wladze otwocka nie potrafia to moze my przynajmniej rozslawimy i rozreklamujemy to miasto. A moze tak juz czas na wcielenie projektu FREDI? Chiste bedzie wiedzial o co chodzi. Troche humoru i absurdu nie zaszkodzi temu miastu, bo te sosnowe klimaty raczej nikogo nie ruszaja Odpowiedz Link
chiste Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 13:32 martz1 napisał: > A moze tak juz czas na wcielenie projektu FREDI? Chis > te bedzie > wiedzial o co chodzi. Troche humoru i absurdu nie zaszkodzi temu miastu, bo te > sosnowe > klimaty raczej nikogo nie ruszaja Te, Martz! A na innym forum napisałeś, ze jestes tak zapracowany, że nie masz czasu na "kulturę" ;) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 13:40 martz1 napisał: > A moze tak juz czas na wcielenie projektu FREDI? Chopaki.. kabaret robicie??? Ale wiecie, że konkurencja na lokalnym rynku jest silna. Te wszystkie urzędy, rady, redakcje... ;) Odpowiedz Link
chiste Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 13:56 sobiepanna napisała: > Chopaki.. kabaret robicie??? Ale wiecie, że konkurencja na lokalnym rynku jest > silna. Te wszystkie urzędy, rady, redakcje... ;) Się nie śmiej. Wczora z wieczora żem zawiadomienie dostał. Zawiadomienie... Rozumiesz, od samego wiceprezydenta. Kurde, chiba se w ramki oprawiem ;) Odpowiedz Link
martz1 Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 13:57 no bo nie mam, ale fredi to co innego. A do tego przeciez bede formalnie w pracy realizujac ten projekt. Prawda? Osobiście wykonam frediego tylko potrzebny jest podklad naukowy. Sobiepanno - Nie uznaje konkurencji, bo ta dziala we wlasnych ogrodkach:) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 14:26 chiste napisał: > Się nie śmiej. Wczora z wieczora żem zawiadomienie dostał. > Zawiadomienie... > Rozumiesz, od samego wiceprezydenta. > Kurde, chiba se w ramki oprawiem ;) Taa... i co? Przechrzcisz te ulice? martz1 napisał: > no bo nie mam, ale fredi to co innego. A do tego przeciez bede formalnie > w pracy realizujac ten projekt. Prawda? Osobiście wykonam frediego tylko > potrzebny jest podklad naukowy. No dobra. Właśnie mnie skręca z ciekawości. Jesteście okropni :P > Sobiepanno - Nie uznaje konkurencji, bo ta dziala we wlasnych ogrodkach:) Aha. A Ty nie lubisz tak w cudzym ogródku... ;) Odpowiedz Link
martz1 Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 14:47 Chyba zrobiloby mi sie niedobrze gdybym mial grzebac prezydentowi otwocka... w jego ogrodku. Stad moja stanowczosc w pelnej autonomii terytorialnej ;) Odpowiedz Link
sobiepanna Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 15:14 > Chyba zrobiloby mi sie niedobrze gdybym mial grzebac prezydentowi Otwocka... w > jego ogrodku. Dlaczegóż, dlaczegóż... po 1: nigdy nie wiadomo, co udałoby się komu wykopać, a po 2: ogrodnik, to taki szacowny zawód ;) > Stad moja stanowczosc w pelnej autonomii terytorialnej ;) Aż zapytam: jak realizujesz tę autonomiczność? Odpowiedz Link
chiste Re: Ale gafa to jest właściwy link! 31.05.05, 15:15 martz1 napisał: > Chyba zrobiloby mi sie niedobrze gdybym mial grzebac prezydentowi otwocka... w > jego ogrodku. Spróbuj, spróbuj... Brakuje Ci jeszcze trochę do tytułu kombatanta asenizacyjnego ;) > Stad moja stanowczosc w pelnej autonomii terytorialnej ;) Nie rozumiem. To jakaś metafora? Naprawdę, nie rozumiem :( Odpowiedz Link