michaelandro 04.05.06, 22:54 No jak tam Otwocczanie po majówce? Ciałka wypoczęte i umysły zresetowane? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seksowna.blondynka Re: jak tam po majoweczce ? 05.05.06, 00:29 ach, moj drogi, mozg to ja zawsze mam zresetowany, a jesli chodzi o cialko to same straty. od slonca wyszly mi piegi na twarzy, bo zapomnilam uzyc kremu z filtrem 60+ przeciwzmarszczkowego Hellena Rubinstein za 365 zl, wlosy mi wyplowialy na sloncu i mam teraz jakis tandetny blond, a szpilki zapadaly sie co chwila w piachu i trawie. na dodatek przystojny brunet, ktorego dojrzalam z daleka na łące i podazalam w jego kierunku okazal sie brzydkim jak kupa, starym i siwym dziadkiem w czarnej peruce (tupecik) na łysej glowie. a cale to nieszczescie przez to, ze zgubilam soczewki kontaktowe. zostawilam je przypadkiem u kogos (cii...) i teraz taka wsypa! Odpowiedz Link
marta_i_koty Blondyna...:) 05.05.06, 12:39 kimkolwiek jesteś - Twoje posty kocham, hehehehe..... Odpowiedz Link
seksowna.blondynka Re: Blondyna...:) 05.05.06, 20:07 dziekuje :-) marta_i_koty napisała: > kimkolwiek jesteś - Twoje posty kocham, hehehehe..... Odpowiedz Link
francesca12 Re: jak tam po majoweczce ? 05.05.06, 08:54 Ja z kolei nie wytrzymałam zmiany klimatu i po powrocie z majówki się rozchorowałam :( Odpowiedz Link
cat_s Re: jak tam po majoweczce ? 05.05.06, 13:32 marta_i_koty napisała: > kimkolwiek jesteś - Twoje posty kocham, hehehehe..... :-) P.S. Marto, monituję o wieści o Twoich kotach ;-) Odpowiedz Link
marta_i_koty Cat_s... 05.05.06, 16:30 Moje koty mają się dobrze:) Poza tym, ze są grube i zbyt (jak dla mnie ) łowne, nic im nie dolega..;) Jesli chcesz, mogę podesłac foty sierściuchów...:) Odpowiedz Link
cat_s Re: Cat_s... 05.05.06, 18:38 No jasne, będę zobowiązany :-) Zdjęć fajnych kotów nigdy za dużo. A koty z założenia są fajne! :-) Odpowiedz Link
kubek Marta, ale inni też chcą zobaczyć 06.05.06, 02:15 wklej coś tu, proszę!!! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=732&w=40681664 PS.Majówka trwa, jest gidzio! Odpowiedz Link