marysiowamama 25.07.07, 12:13 Jak ktos bedzie juz cos wiedział będę wdzięczna za wpis, bo znowu podobno zmiany. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi_mal Re: Co znowu z ginek.w "Centrum"? 30.07.07, 21:49 No więc dobrze nam znanego Pana doktora już tam nie ma... A panie w rejestracji nie wiedzą czy i kiedy będzie nowy lekarz. Trzeba czekać i dzwonić. Odpowiedz Link
marysiowamama Czyli szybko sie to pewnie nie zmieni. 31.07.07, 20:54 W zeszłym roku tak dzwoniłam chyba ze 2mies. Tam nikt nie chce pracować, albo wszyscy lekarze wyjechali. Odpowiedz Link
funcia2 Re: Co znowu z ginek.w "Centrum"? 03.08.07, 08:27 Właśnie dzwoniłam i zapisałam się na 20 sierpnia. Przyjmuje dr Waśniewska. Ja się cieszę. Odpowiedz Link
marta_i_koty Waśniewska?????? 04.08.07, 15:22 Czy to ta sama, co we wrześniu odeszła???? No to przyjdzie mi chyba zmienic przychodnię... Odpowiedz Link
marysiowamama Re: Waśniewska?????? 17.08.07, 21:06 Niestety ta sama. Ja też nie mam zamiaru sie z nią znowu spotkać i usłyszeć na wstępie z za okularów:" niech sie rozbierze". Chodziłam na poczatku ciąży do niej i jej prowadzenie polegało na tym że prawie za każdym razem wychodziłam z płaczem i wizją że nie donosze ciąży. Donosiłam ! Dowiedziałam się dzisiaj że ma być tylko do konca roku, chyba że wcześniej kogos znajdą. Odpowiedz Link