Dodaj do ulubionych

Word wrocław

IP: 195.182.51.* 30.07.10, 14:06
właśnie wczoraj zdałam egz na prawo jazdy i jestem szczęśliwa na
maxa, to był 8 raz!!! tym razem zero błędu, zero uwagi. Egzaminator
był młody i niezbyt miły, późno wydawał polecenia o wykonaniu
manewru. Z ośrodka wyjechałam skręcając w prawo, póżniej prosto
armii krajowej, aż do zjazdu w prawa na opole, następnie prosto do
świateł i prawo, póżniej prosto przez to skrzyżowanie z gazową,
jechałam w stronę brochowa pod wiaduktem i kawałek prosto, póżniej
kazał mi skręcić w prawa w uliczkę która na oko wygląda jak osielwa,
jednak jak się okazuje to normalna boczna ulica z parkingami. Tam
miałam zaparkować miedzy samaochodami ( jak w zatoczkę tyłem) poszło
o dziwo gladko i idealnie jak nigdy! Następnie kazał wyjechć i
kontynować jazdę prosto na końcy jest skrzyżowanie a dokładnie
RONDO, tam miałam skrecic w lewo i na końcy zawrocic z uzyciem biegu
wstecznego. następnie znowu jechać prosto i zawrrocic na
skrzyżowaniu ( radzie), następnie zaczeliśmy wracać w stonę armii
krajowaj, po drodze mniałam jeszcze rozpędzić samochów do 50 km/h i
zatrzymać się na końcu zatoczki ( hamowanie awaryjne), jechałam
dalej armii krajowej i kazał mi skrecic w prawo i wiechaliśmy na
skrzyżowanie z ul. piękną tam miałam skręcic w prawo i pózniej znowu
w prawo aż dojechałąm znowu do armii krajowej to było miejsce gdzie
sprawdzła czy zatrzymam się na znaku STOP, no i dalej w lewo i już
do ośrodka. Egzmin trwał jakieś 26min :)
powodzenia wszytkim, którzy teraz walczą z tym tematem.
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Re: Word wrocław IP: *.as.kn.pl 31.07.10, 16:05
      ale jaka kategoria?
      • Gość: kamila Re: Word wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.07.10, 21:27
        kategoria B
        • Gość: 019 Re: Word wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.10, 00:05
          Witam widze ze mnilas podobna trase do mojej takze zdawalm z modym
          egzaimatorem i rowniez za 8 razem...ale to bylo 30 czerwca...a Jak
          mniał na nazwisko Twoj egzamintor..
          • Gość: kamila Re: Word wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.10, 11:01
            Arkadiusz M. nie wiem czy mogę podać nazwisko :)
            • Gość: 019 Re: Word wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.10, 13:02
              Moj rowniez Arkadiusz.M..:)
              • Gość: kamila Re: Word wrocław IP: 195.182.51.* 03.08.10, 12:04
                Koleś nie jest miły, młody buc, na poczatku egz stwierdziłam, że
                jakoś mam wysoko fotel i czy może mi pomóc go ustawić, to mnie
                opieprzył, że to nie jedo wina i czy mam do niego o to pretensję i
                że to jest mój obowiązek, sobie ustwić... No i nic nie mówi w
                drodze, powiedział na początku, że mam go nie pytać o pierwszeństwo
                czy pozwolenie, bo mnie inny kierowca wpuszcza, mam sama decydować,
                a on będzie oceniał....
                • Gość: Kkkk Re: Word wrocław IP: 213.199.248.* 21.07.11, 12:29
                  popieram
    • Gość: ajaj Re: Word wrocław IP: *.as.kn.pl 01.08.10, 20:55

a gdzie w strefie jest rondo????
      • Gość: kamila Re: Word wrocław IP: 195.182.51.* 03.08.10, 12:01
        jest ukryte, na osiedlu na począdku brochowa, za waduktem jedzie sie
        prosto i pierwsza w prawo. Wydaje się, że człowiek skręca
        w "osiedlową uliczkę", ale to tylko wrażenie, bo wg znaków to
        normalna droga, tam jedzie się kawałek prosto i skręt w lewo i już
        jesteśmy na prostej w kierunku ronda. Tam teraz często robią egz.
    • Gość: Mateusz Re: Word wrocław IP: *.xdsl.centertel.pl 08.08.10, 19:04
      Ja mam jutro egzamin!!! Wziąłem sobie łączony żeby mieć to z głowy. Zobaczymy
      jak mi pójdzie.
      • Gość: anka Re: Word wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 19:57
        Też mam to już za sobą zdałam za 4 razem ale w Kaliszu życzę
        wszystkim powodzenia.
    • Gość: edzio Re: Word wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 16:17
      Dzień Dobry.
      Pomagam przy Legalnym prawo jezdzie W Kijowie.
      Wszystkie Kategorie ( ZaBrAnE / ZaTrZyMaNe / DuPlIkAtY )
      ! BEZ ZALICZEK ! płatne przy odbiorze osobistym.
      wszystko organizuje

prawkoukraina@wp.pl
      (+48)515-893-450 (piecset pietnascie. osiem dziewiec trzy . cztery piec zero)

>>> BEZ ZALICZEK >>> BEZ WYJAZDOW >>> BEZ PROBLEMU Z WYMIANA >>>
    • Gość: UWAGA KURSANCI Re: Word wrocław ważne IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.12, 19:54
      KURSANCI APELUJE walczmy o swoje prawa z tymi oszustami z wordu wrocław!!! pomimo ze jezdzisz dobrze to i tak celowo bedzie szukał błedu jezdzac do godz i więcej... Mamy jedną z najgorszych zdawalnosci w Polsce 20 procent zenada... piszcie skargi do Marszałka bo tu są układy układziki...
      • pusz3k Re: Word wrocław ważne 30.06.12, 20:20
        Ale przecież wszystko jest na kamerach... Jak oblewają to wiadomo za jaki błąd. Zawsze można się z tym nie zgodzić i napisać odwołanie. Ja wiem, że mało kto z tego korzysta, ale jak ludzie zaczną się masowo odwoływać, to może komuś się zapali lampka, że coś nie jest tam w porządku?
      • marommar Re: Word wrocław ważne 02.10.12, 22:11
        Zdałem wczoraj egzamin łączony na kat. C :-)
        Cały egzamin byłby, w sensie pozytywnym, niezapomnianym przeżyciem gdyby nie Pan Egzaminator prowadzący część teoretyczną (zdawałem 01.10.2012 o godz. 14.05). Takiego nieprzyjemnego gbura nie spotkałem jak żyję! Ten typ chyba na tyle mocno wrósł w socjalistyczne realia, w których niewątpliwie był się długie lata uprzejmy rozwijać, że najwyraźniej nie zauważył, że w międzyczasie zmienił się ustrój a wraz znim czasy. Według swojej opinii "wszystko wyjaśnił na początku" i nie daj Boże było mu zadać jakiekolwiek pytanie, nawet w momencie wychodzenia z sali, po zakończonym egzaminie. Kto takie pytanie zadał został potraktowany jedynie słusznym i chamskim: "już mówiłem". No k.... drugi po Bogu normalnie... Otóż piszę do Ciebie bezpośrednio Panie Egzaminatorze: ucz się od swoich młodszych kolegów i koleżanek uprzejmości, grzeczności a przede wszystkim szacunku dla drugiego człoweka bo jak będziesz tak postępował z ludzimi to będziesz oglądał WORD przez płot od strony Armii Krajowej i to zanim zdążysz osiągnąć wiek emerytalny, do którego zresztą Ci dość blisko. Na ogromny zaś szacunek i wielkie podziękowania zasługuje Pani Dominika - egzaminator prowadząca część praktyczną. Bardzo kulturalnie, konkretnie aczkolwiek skrupulatnie przeprowadziła zarówno plac manewrowy jak i jazdę w ruchu miejskim. Więcej tak profesjonalnych egzaminatorów życzę wszystkim zdającym. A tzw. Panu Egzaminatorowi życzę zdrowia... tak po ludzku...może też kiedyś spróbuje... tak po ludzku...
        • Gość: . Re: Word wrocław ważne IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.10.12, 23:16
          dlaczego się wyżywasz na innych. Jakoś poza tobą nikt inny nie skarży się a mniemam ze egzamin jednorazowo zdawało conajmniej kilkanaście osób. Ech nie nadajesz się do życia .
          • marommar Re: Word wrocław ważne 04.10.12, 15:17
            Przyznam, że nie wierzę oczom.... Drogi Gościu, chyba nie zrozumiałeś zupełnie treści mojego postu. Gdzież tu wyżywanie się na kimkolwiek? W najśmielszym zamyśle nie to było moim celem. Myślę, że taki egzaminator zatracił się w swojej pysze i zapomniał, że to od ilości osób egzaminowanych w jego ośrodku zależy m. in. jego być albo nie być. Mam nadzieję, choć pewnie mało to prawdopodobne, że przeczyta on ten lub podobny wątek i zastanowi się nad swoim zachowaniem. Tak czy owak uważam, że chamstwo i brak uprzejmości jakie zaprezentował powinny być tępione w zarodku. Reasumując, nie mów mi o "nadawaniu się do życia" bo swoją postawą wydajesz się popierać tak prostackie zachowanie.
    • Gość: kierowca Re: Word wrocław IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.09.12, 16:58
      Gorąco polecam szkołę Autofan! Zdałem za pierwszym razem u Sebastiana Wróbla, ale znajomi chwalą sobie również innych instruktorów. Tutaj www.youtube.com/watch?v=PLmyIvagXNQ znajdziecie serię filmików, wypuszczonych przez Autofan, które mogą pomóc dobrze przygotować się do egzaminu. Z tego co wiem jest 6 odcinków i naprawdę są bardzo pomocne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka