Dodaj do ulubionych

prawko przed 18

IP: 83.143.103.* 19.11.10, 19:46
Witam, mam pytanie dotyczące rozpoczęcia kursu przed moimi 18-stymi urodzinami. Urodziny mam w marcu przyszłego roku, lecz chciałabym rozpocząc kurs jeszcze w tym, gdyż słyszałam, że kursy mają znacznie podrożec, czego chciałabym uniknąc.
Obserwuj wątek
    • sarawi prawko przed 18 19.11.10, 20:00
      KURS mozesz rozpoczac na 3 miesiace przed 18. urodzinami. Za zgoda rodzicow.
      Jezeli urodziny masz np. 10 marca, mozesz zapisac sie na kurs 10 grudnia.
      • w357 Re: prawko przed 18 19.11.10, 20:07
        sarawi napisała:
        >.... mozesz zapisac sie na kurs 10 grudnia.

Oraz go rozpocząć i zapłacić po stawkach obowiązujących w danym dniu (o ile nie ma jakichś *gwiazdek* w Umowie/Regulaminie danego OSK) !
        • sarawi prawko przed 18 19.11.10, 20:12
          Oczywiscie :))) zle sie wyslowilam.
          I pamietaj, prawo nie dziala wstecz.
          • Gość: p7 Re: prawko przed 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 14:49
            CHYBA, ŻE DANY OSK MA TO W REGULAMINIE / UMOWIE.

Czytać, czytać i jeszcze raz czytać!
    • Gość: Gość Re: prawko przed 18 IP: *.elektrosat.pl 23.11.10, 15:22
      Dobrym rozwiazaniem w tym przypadku (jeszcze przed 18ka) jest prawo jazdy kategorii B1.

Jest kilka osrodkow, ktore maja odpowiednie auta do przeprowadzenia tego kursu ( typu Smart).
      We Wrocławiu to np. Szkoła Jazdy Kursant.

www.kursant.wroclaw.pl/
      Maja nowe, fajne autka i duuuuuuza zdawalnosc:)
      • Gość: Julix Re: prawko przed 18 IP: *.elektrosat.pl 31.01.11, 10:37
        A drogi jest tan Kursant? I jakie sa w ogole roznice w cenach miedzy B i B1??? Nie wiem czy czekac do momentu az bede mogl zrobic na legalu B czy zaczac od B1. Chcialbym juz smigac po miescie, ale nie chce wtopic siana. Ktos robil B1 w Kursancie? Jaka zdawalnosc? Jaki koszt?
        • Gość: df Re: prawko przed 18 IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.11, 12:16
          Gość portalu: Julix napisał(a):

> I jakie sa w ogole roznice w cenach miedzy B i B1???

No tak, bo w internecie nigdzie nie napisali. :P

B1 to gra nie warta świeczki, zwłaszcza jeśli niewiele ci już brakuje do 18-go roku życia. No chyba że ktoś ma za dużo kasy i mocne parcie na jazdę samochod(ziki)em.
        • Gość: Hubertus Re: prawko przed 18 IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.11, 22:57
          Kursant jest spox. naucza cie brachu jak jezdzic. Ceny do dzwigniecia i duza zdawalnosc. Max 3 egzamy i prawko w kieszeni. Nie mogles lepiej trafic. Ja bujalem sie po kilku szkolach. Nie moglem zdac, wyjezdzic godzin. A tu no problemu. Nie zastanawiaj sie. Idz tam, zdaj i z bani.
          • Gość: Hrabia Re: prawko przed 18 IP: *.21.54.194.generacja.pl 31.03.11, 12:58
            Hubertus, a co powiesz o instruktorach, polecasz kogos. Mysle wlasnie o tym kursncie, bo jak przegladam fora i wypowiedzi, to jest to chyba najpopularniejsza i najbardziej efektywna szkola we Wro. Chce trafic w dobre miejsce od razu, a nie "bujac sie" po kilku szkolach, jak sam napisales. Dzieki kolego.
            • Gość: Hubertuus Re: prawko przed 18 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.11, 07:51
              No jaha, idz do Kursanta. Bierz pana Tadeusza albo Andrzeja. W sumie wszyscy są dobrzy. Zależy też jaki typ osobowości Ci najbardziej odpowiada. W każdym razie w/w świetnie uczą, mają profesjonalne podejście i jak już Cie dopuszczą do egzaminu panstwowego, to na bank zdasz!
              • Gość: Bellinda Re: prawko przed 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.11, 12:50
                Zgadzam się. też polecam p. Tadeusza. Z p. Andrzejem nie miałam zajęć, ale czytalam duzo pozytywnych opinii na forach.
                • Gość: Kalina Re: prawko przed 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.11, 11:04
                  Bellinda, a mozesz powiedziec jak ten p. Andrzej sie nazywa? I czy w tym Kursancie to jest tak, ze mozna sobie samemu dobierac indtruktorow??? Bo chce sie wybrac, ale nie wiem jak to wszystko tam funkcjonuje i jak wygladaja zapisy. Dziex
                  • Gość: Belllinaaa Re: prawko przed 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.11, 10:24
                    Hej Kalina, ten p. Andrzej nazywa sie Świsulski o ile dobrze pamiętam. Myślę, że smialo mozesz się do niego zapisać. Idz tam do biura, po teorii beda zapisy na jazdy i mozesz powiedziec do kogo chcesz isc. Powodzenia!:)
                    • Gość: Pawo Re: prawko przed 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.12, 12:27
                      Dzięki, ja tez przy okazji skorzystam i odwdzieczając sie zdam relacje:) Mam nadzieje, ze p. Andrzej jest niezawodny! No to jazda!
                      • Gość: Pixeloza Re: prawko przed 18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.12, 16:18
                        Potwierdzam! Zdałam!!!!! Pan Andrzej jest jednak miszczu;-) Niech ten mroz zelzy i wyjezdzam na wrocławskie drogi!!!!!!!!!!!!! Yuuuuuuuuuuuupiiii! :-)
                        • elfkabezhaltera Zdałam 14.02.12, 17:20
                          No to szerokiej drogi :)
                        • Gość: edyta Re: prawko przed 18 IP: *.centertel.pl 19.03.14, 22:32
                          Polecic moge tez p. Lech. Zawodowy kierowca - jeden z niewielu!!! Przygotuje Cie 100%
        • permanentne_7_niebo Re: prawko przed 18 22.02.11, 11:59
          Błagam. Kosztuje tyle samo co na B i jest zabawą na 2 lata, bo potem każdy chce mieć normalne B.
    • elfkabezhaltera Różni ludzie maja różne potrzeby 22.02.11, 13:46
      Za 5 lata sie bardzo poważnie przyjrzę B1 dla syna
      • Gość: Sebka Prawko na AM IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 01.07.13, 10:39
        No i warto zastanowić się nad prawkiem na AM. Chociaż mało szkół robi kursy. Znacie jakąś we Wrocku?
        • Gość: Maciej Re: Prawko na AM IP: *.13.199.109.static.rdi.pl 05.08.13, 16:36
          Kurs na AM np. Tu:

www.kursant.wroclaw.pl/oferta-wiecej-bprawo-jazdyb-am.htm
    • Gość: lukasz_33_33 Re: prawko przed 18 IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 03.07.13, 15:44
      Tutaj ta kwestia została opisana bardzo dokładnie blog-elkaschool.blogspot.com/2013/06/prawo-jazdy-przed-18-rokiem-zycia.html warto przeczytać :) Łukasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka