Gość: komuch IP: *.ip.netia.com.pl 31.08.11, 16:33 Witam, czy ktoś mi może doradzić gdzie najlepiej jest robić prawo jazdy kat D (na autobusy0? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Prawo jazdy kat. D Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 08:58 Zadzwoń pod numet 223716505,ja tam nie dzwoniłam ale robią tam prawko na "nowoczesnych autobusach",nie starych,rozwalonych autosanach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Prawo jazdy kat. D Warszawa IP: *.warszawa.vectranet.pl 01.05.14, 11:30 Akurat to nr do Linii A tam o zdezelowanych sprzętach wiedzą najlepiej Odradzam ten ośrodek Odpowiedz Link Zgłoś
w357 kat. D ??? 02.09.11, 16:21 Gość portalu: komuch napisał(a): > ...gdzie najlepiej jest robić prawo jazdy kat D (na auto > busy0? Pytanie dodatkowe >>>> Do czego Ci potrzebna taka kategoria Prawa Jazdy ? Do jazdy "Limuzyną", autobusem po mieście, czy autobusem turystycznym ???????? Każda ze szkółek ma inne podejście do sprawy szkolenia ! Jedni uczą tylko "pod Egzamin" i wyciągnięcie pieniędzy, a inni pod "zamiar" tego do czego masz zamiar użyć wspomnianej kategorii. Może brzmi dziwnie, ale TAKA JEST PRAWDA ! ps Jedna ze "szkółek" (w której czasami ciężko się załapać na szkolenie) >>> www.mza.waw.pl//?c=42&l=1 Jeżeli deklarujesz chęć podjęcia pracy w MZA, to jesteś szkolony na kilku typach autobusów (z przegubowcem włącznie). Jeżeli jako do "Turystyki", to na jednym (wybranym) typie. Odpowiedz Link Zgłoś
graba55 Re: Prawo jazdy kat. D Warszawa 28.12.14, 15:00 Polecam serdecznie wszystkim co chcą zrobić kat B www.havranek.entro.pl. Odpowiedz Link Zgłoś