Dodaj do ulubionych

OSK Rabbit Globus Lublin !!!pilne!!!

IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.12, 18:35
Zamierzam zapisać się na kurs prawa jazy zastanawiam się nad globusem.Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: ruttd Re: OSK Rabbit Globus Lublin !!!pilne!!! IP: *.lublin.mm.pl 01.07.12, 15:49

Brak zainteresowania Twoim celem, czyli egzaminem końcowym.Nie polecam
      • Gość: Driver Re: OSK Rabbit Globus Lublin !!!pilne!!! IP: *.lublin.mm.pl 30.08.13, 00:03
        SZCZERZE NIE POLECAM TEJ SZKOŁY! Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że niewiele się nauczyłem na ich kursie; obce mi były takie pojęcia jak np. parkowanie równoległe czy lewoskręt. Nie dość, że ceny mają jedne z najwyższych w Lublinie (m.in jazda doszkalająca kosztuje u nich 45zł) to doją z biednych kursantów jak tylko się da np. szantażując, że jak nie wykupisz sobie pakietu jazd to nie wypiszą ci papierów do WORDu. Do tego dochodzi niezwykła arogancja, zakrawająca o bezczelność, szefa i szefowej.
        • Gość: kursantka Re: OSK Rabbit Globus Lublin !!!pilne!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 16:00
          Wątek stary, ale również się wypowiem dla osob ktore by chcialyby kiedys tam brac kurs. NIE POLECAM! Straszne olewatorstwo w szczególności własciciela, kurs rozciagniety na 3 miesiace, wlascicel-instruktor przekreca fakty, a jesli cos zrobi zle zawsze przekreci to tak zeby wyszlo na wine kursanta, rzuca sie na kierownice co chwile ( na dosłownie każdej jeździe, a nie jeżdżę raczej jak oferma- zdałam za pierwszym) zawsze informuje o czyms w ostatniej chwili( lub wcale). Ogólnie jestem nie zadowolona, jedynym pozytywnym czlowiekiem jest tam instruktor P. Darek, reszta chyba nie wie jak zarządza sie taka firma...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka