Gość: sunshine257 IP: *.dynamic.chello.pl 15.02.12, 18:35 Zamierzam zapisać się na kurs prawa jazy zastanawiam się nad globusem.Proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ruttd Re: OSK Rabbit Globus Lublin !!!pilne!!! IP: *.lublin.mm.pl 01.07.12, 15:49 Brak zainteresowania Twoim celem, czyli egzaminem końcowym.Nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Driver Re: OSK Rabbit Globus Lublin !!!pilne!!! IP: *.lublin.mm.pl 30.08.13, 00:03 SZCZERZE NIE POLECAM TEJ SZKOŁY! Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że niewiele się nauczyłem na ich kursie; obce mi były takie pojęcia jak np. parkowanie równoległe czy lewoskręt. Nie dość, że ceny mają jedne z najwyższych w Lublinie (m.in jazda doszkalająca kosztuje u nich 45zł) to doją z biednych kursantów jak tylko się da np. szantażując, że jak nie wykupisz sobie pakietu jazd to nie wypiszą ci papierów do WORDu. Do tego dochodzi niezwykła arogancja, zakrawająca o bezczelność, szefa i szefowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka Re: OSK Rabbit Globus Lublin !!!pilne!!! IP: *.dynamic.chello.pl 12.10.13, 16:00 Wątek stary, ale również się wypowiem dla osob ktore by chcialyby kiedys tam brac kurs. NIE POLECAM! Straszne olewatorstwo w szczególności własciciela, kurs rozciagniety na 3 miesiace, wlascicel-instruktor przekreca fakty, a jesli cos zrobi zle zawsze przekreci to tak zeby wyszlo na wine kursanta, rzuca sie na kierownice co chwile ( na dosłownie każdej jeździe, a nie jeżdżę raczej jak oferma- zdałam za pierwszym) zawsze informuje o czyms w ostatniej chwili( lub wcale). Ogólnie jestem nie zadowolona, jedynym pozytywnym czlowiekiem jest tam instruktor P. Darek, reszta chyba nie wie jak zarządza sie taka firma... Odpowiedz Link Zgłoś